- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Hayırlı olsunBasinin etini yedim valla1.5 yil sonra evlenme teklif etti. Eylulde tanisma,isteme oldu. Kasimda nişan. Agustosun sonunda da düğün:) 6 aylik evliyim:)
Ben de onu diyorum ya. Arasin sevgiliniz söyleyin su güne ayarla diye ayarlasın ya onlar gelsin ya siz gidinBen ilk ailemle degil kendim onun ailesiyle tanismak istiyorum o da tek gelip ailemle tanissin gibi
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Siz de erken davrananlardansinizpeki tanışmadan olmasini aileniz nasil karşıladı
Evet insallah bakalimBen de onu diyorum ya. Arasin sevgiliniz söyleyin su güne ayarla diye ayarlasın ya onlar gelsin ya siz gidin
Biz de 4 yıldır birlikteyiz artik uzatmayalim diyoruz ama somut bir şey olmadı henüz . Karar verdikten sonra hemen aile tanışması mı oldu ?
Maşallah 🏵Biz esimle hic sevgili olmaya vakit birakmadik.
Onu gordum arkadas grubunun icerisinde,tamam dedim ben bu adamla evlenirim, bu benim cocuklarimin babasi olur.
Esimde benim icin ayni seyi dusunmus.
Numara alip verdik, bikac gun sonra zelinoy nasilsin benimle evlenir misin diye msj attibende tabi evlenirim dedim,1 sn dusunmedim bile.
8 ay icinde nisan dugun oldu,10 yillik evliyiz
Bana kalsa tanisma soz nisan nikah maksimum 5-6 ayda olsun . Illa geriliyorum tabi ama isin icine girince kendiliginden de ilerler heraldeZaten asıl sorun oydu. İşin içine aileler girince işler bizden çıkıyor aileler konuşuyor. Tanışma birkaç ay sonra nişan 6 ay sonra nikah. Bunlara hazırsanız evlenin tabiki. Güzel şeyler
Ay ne guzelmis ama.bizim aileler bunu kabul etmezlerHaziranda tektaşla evlilik teklifi etti kabul ettim yuzugu taktim, agustosta evlendik biz ekstra nişan, söz gibi merasimler yapilmadi dugun oldu sadece. Benden sonra evlenen kuzenlerim de direk nikah+dugun, dugun oncesi eglence veya sade nikah yaptilar.
Beni de bir nebze korkutuyorBabam gelsinler artık bu ne canım deditabi şimdi gülsem de o zaman çok ağladım sancılı bir süreç geçirmiştim kendi adıma.
Allaha şükürler olsun1 ayda iyi cesaretdüğün kısmına kesinlikle katılıyorum ama bizim malesef olacak gibi
Canım önce o ailesiyle konuşsun desin ki kız arkadaşım var ve evlenmeyi dusunuyoruz o da ailesiyle konuşacak siz tanışın desin ailesine. Sonra sen de annene söyle annen tanışmaya gelecekler diye sonra annen babana söyleyecek ve bir tarih belirleyeceksini, annenle sen genelde çok uzatılmaz 1 haftaya falan gelirler tanışmaya sonra tanışılır. Zaten sonrası aile büyüklerine kaliyor ne zaman isteme olur falan bunlari babasi söylerErkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?