- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Siz de erken davrananlardansinizIlk 6 ayin sonunda evlenme teklifi etti. Seneye evlendik. Esimin kardeşleri ile istemeden önce tanışmışdim, ama annesini babasını ilk istemede gördüm. Stressiz evlendik diyebilirim :)
Eşim çalışıyordu ama ben iş bulamadım atanamadım derken uzadı ne yazıkki başımın etini yedi ama çalışmadan evlenmek istemedim açıkçası.Bizimki gibi bizim de uzadi ama sizin kadar değilcok ilginc olmus erkek arkadaşınız tek gelip mi tanıştı ?
Geriliyorum aile konusu olunca bakalimBen eşimi 19 yaşımda tanıdım.
22 de nisanlandik, 24 de evlendim.
İlk bebeğimiz 28 yaşımda dünyaya geldi.
Ailelere yavaştan anlatın, niyet edince gerisi gelir inşallah
Hahah olsun bitsin istemisEşim çalışıyordu ama ben iş bulamadım atanamadım derken uzadı ne yazıkki başımın etini yedi ama çalışmadan evlenmek istemedim açıkçası.
Aslında tek gelecekti babam öğrenince " anasını babasını da getirsin istemem! " dedi cümbür cemaat tanışıldı
Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanismasi ayri ayri bakalımÖnce beni ailesiyle tanıştırdı sanırım 2014 kışı idi. Ben onu 2015 yazı ailemle tanıstırdım. 2015 sonbaharı aileler tanıştı. İsteme olacaktı ki ananem vefat etti 52sini bekledik. İsteme oldu nişan 2015 kasım, düğün 2016 nisan. Öncesinde de eşimle Eylül 2013te tanıştık 4 Aralık 2013te sevgili olmuştuk. Yani Eylül41213 de böyle oldu
Nisan dügunu uzatmamissiniz ne güzelIlk buluşmamızda konuşmuştuk evlilik niyetiyle birbirimizi taniyalim diye, is güç yoktu tabi o zamanlar sonra 1 yil icinde iş bulduk ettik biraz birikim yaptik. Ailelerin haberi vardi ama ciddi olarak 1 yıl sonra aileler tanıştı 9 ay icin de söz nişan düğün yaptik. Ay hatta evlilik teklif ettiği 3 yıl oluyor bugün
Biz de 8 yıl ardından evleneceğiz iki ay kaldı.. Herkes ilişkiyi tüketmişsiniz siz, evlilikte ne yaşayacaksınız ki.. ne uzamış ya monoton olacak evliliğiniz diyor. cinlerim tepeme çıkıyorsiz de durumlar nasııııl?
Maşallah guzel yürütmüşsünüz bunca zaman. Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanışması ayrı ayrı sonrasi olur gibi geliyor bakalimBizimde 8.yılımız.. Bu Nisan ayında düğünümüz var. Artık tak etmişti çünkü
Geçen yıl ben onun ailesiyle, o benim ailemle görüştü tanıştı kaynaştık.
İstemede de aileler tanıştı. Çok mıç mıç olmadan, mesafe konusunda da dengeli bir şekilde ilerletmeye çalışıyoruz. Stressiz, sıkıntısız atlatıyoruz şükür. İlk önce annelere açın durumu.. sonra gerisi çorap söküğü:) Endişe edecek bir durum yok, evlilik yolunda her dönem özel ve tatlış. :) Yeter ki işin içine sen şunu aldın,biz bunu aldık, şu kadar altın taktılar, bu kadar istiyoruz vs diye diye gereksiz tartışmalara girilmesin..
Evet bizde öyle nişanlı kız yıllarca kalsin pek sevmezler. Eşimde zaten uzasın istemiyordu. Hayırlı işlerde acele etmek lazim. Tabi gerçekten doğru insansa bunu anladığımız ve gördüğünüz müddetce pek uzatmayın derimNisan dügunu uzatmamissiniz ne güzel
Olabilir geldiklerinde eşime çok yüz göstermedi zaten kızımı alacak gidecek der gibiHahah olsun bitsin istemis
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence aileler direk tanışmadan sizin onun ailesini iyice tanımanız cok önemli. Ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde annesi bir cay bile koymamıs bir ikram bile hazırlamamıs oysaki eşim haber vermiş tanıştırmaya getiricem demişti. O an anladım fena bir kadın oğlu evlensin istemeyen daha beni tanımadan tepki koyan biri. Nitekim yanılmadım da. Sadece kpss sınavına hazırlanıyordum cok üzerine düşünme fırsatım olmadı ailesinin, sen iyi tanı iyi düşün. Nasıl başlarsa öyle gidiyor.Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanismasi ayri ayri bakalım
1 ayda iyi cesaretTanıştık, 1ay sonra evlenelim dedik ve evlendik. Nişan arkası nikah. Düğün yok gerek de yok milleti eğlendirmek için o kadar masrafa. Kısa ve öz
4 yıl olmak üzere. Okul bitsin is olsun derken uzadı. Şuanda da farkli bir yerde ise girmem gerekiyor annemin bu konuda kafasi karisik ben de tanissinlar o karisiklik gitsin arkasi da gelir diye düşünüyorumOlabilir geldiklerinde eşime çok yüz göstermedi zaten kızımı alacak gidecek der gibiBabam diğer bütün konularda fazlasıyla anlayışlı ama sırf bu konuda çok katıdır. Bende saygı duydum her zaman.
Sizin ne kadar neden uzadı peki?
Kesinlikle katılıyorum . Ben de tanimak istiyorum onlar farkli bir yerde yasiyor gitme durumum olmaz sanirim ama onlar geldiğinde disarda tanisayim diyorum bakalimHakkınızda hayırlısı olsun. Bence aileler direk tanışmadan sizin onun ailesini iyice tanımanız cok önemli. Ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde annesi bir cay bile koymamıs bir ikram bile hazırlamamıs oysaki eşim haber vermiş tanıştırmaya getiricem demişti. O an anladım fena bir kadın oğlu evlensin istemeyen daha beni tanımadan tepki koyan biri. Nitekim yanılmadım da. Sadece kpss sınavına hazırlanıyordum cok üzerine düşünme fırsatım olmadı ailesinin, sen iyi tanı iyi düşün. Nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Sizinde eçbaya baya uzamış. Olsun gönlünüz bir kalmış neyse ki4 yıl olmak üzere. Okul bitsin is olsun derken uzadı. Şuanda da farkli bir yerde ise girmem gerekiyor annemin bu konuda kafasi karisik ben de tanissinlar o karisiklik gitsin arkasi da gelir diye düşünüyorum
Çok süpermişKasım'da askerden gelmisti ,yaza mı Mayıs'a mı evlensek dedi..
bende amaan ugrastirmayalim insanlari neyi beklicez, bu ay sonu isteyin beni ocak sonu da evleniriz dedim
Çok teşekkür ederimSizinde eçbaya baya uzamış. Olsun gönlünüz bir kalmış neyse kiaileler tanışınca iki taraf içinde bir netlik oluşuyor aslında. Böyle bir durumda tanışmaları mantıklı bencede. Kafanız ne istiyorsa onu ona göre yapın ve kimsenin ne söylediğini umursamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?