İlişkinizi nasıl evliliğe taşıdınız ?

Bizimki gibi bizim de uzadi ama sizin kadar değil cok ilginc olmus erkek arkadaşınız tek gelip mi tanıştı ?
Eşim çalışıyordu ama ben iş bulamadım atanamadım derken uzadı ne yazıkki başımın etini yedi ama çalışmadan evlenmek istemedim açıkçası.

Aslında tek gelecekti babam öğrenince " anasını babasını da getirsin istemem! " dedi cümbür cemaat tanışıldı

Hahah olsun bitsin istemis

Ilk buluşmamızda konuşmuştuk evlilik niyetiyle birbirimizi taniyalim diye, is güç yoktu tabi o zamanlar sonra 1 yil icinde iş bulduk ettik biraz birikim yaptik. Ailelerin haberi vardi ama ciddi olarak 1 yıl sonra aileler tanıştı 9 ay icin de söz nişan düğün yaptik. Ay hatta evlilik teklif ettiği 3 yıl oluyor bugün

Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanismasi ayri ayri bakalım

Nisan dügunu uzatmamissiniz ne güzel

Halt etmiş onlar
Aynı evde yaşamak sevgili olmaktan bambaşka birşeymiş.

Klişe olacak ama klişeler her zaman tutar karşılıklı tahammül, fedakarlık, sevgi, güven ve en önemlisi saygı varsa aynı evde yaşamak muhteşem birşey. Çünkü sevgili iken eşinizin bilmediğiniz görmediğiniz birçok özelliğini aynı evde tekrar tekrar keşfediyorsunuz iyi yada kötü olması önemli değil. Kötüde olsa onu kendi aranızda halledebiliyorsanız ne mutlu

Bu arada çok mutlu musmutlu olun inşallah

Maşallah guzel yürütmüşsünüz bunca zaman. Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanışması ayrı ayrı sonrasi olur gibi geliyor bakalim

Nisan dügunu uzatmamissiniz ne güzel
Evet bizde öyle nişanlı kız yıllarca kalsin pek sevmezler. Eşimde zaten uzasın istemiyordu. Hayırlı işlerde acele etmek lazim. Tabi gerçekten doğru insansa bunu anladığımız ve gördüğünüz müddetce pek uzatmayın derim

Hahah olsun bitsin istemis
Olabilir geldiklerinde eşime çok yüz göstermedi zaten kızımı alacak gidecek der gibi Babam diğer bütün konularda fazlasıyla anlayışlı ama sırf bu konuda çok katıdır. Bende saygı duydum her zaman.

Sizin ne kadar neden uzadı peki?

Ben de sizin gibi istiyorum önce aile tanismasi ayri ayri bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence aileler direk tanışmadan sizin onun ailesini iyice tanımanız cok önemli. Ben eşimin ailesiyle tanışmaya gittiğimde annesi bir cay bile koymamıs bir ikram bile hazırlamamıs oysaki eşim haber vermiş tanıştırmaya getiricem demişti. O an anladım fena bir kadın oğlu evlensin istemeyen daha beni tanımadan tepki koyan biri. Nitekim yanılmadım da. Sadece kpss sınavına hazırlanıyordum cok üzerine düşünme fırsatım olmadı ailesinin, sen iyi tanı iyi düşün. Nasıl başlarsa öyle gidiyor.

4 yıl olmak üzere. Okul bitsin is olsun derken uzadı. Şuanda da farkli bir yerde ise girmem gerekiyor annemin bu konuda kafasi karisik ben de tanissinlar o karisiklik gitsin arkasi da gelir diye düşünüyorum

Kasım'da askerden gelmisti ,yaza mı Mayıs'a mı evlensek dedi..
bende amaan ugrastirmayalim insanlari neyi beklicez, bu ay sonu isteyin beni ocak sonu da evleniriz dedim

Kesinlikle katılıyorum . Ben de tanimak istiyorum onlar farkli bir yerde yasiyor gitme durumum olmaz sanirim ama onlar geldiğinde disarda tanisayim diyorum bakalim

4 yıl olmak üzere. Okul bitsin is olsun derken uzadı. Şuanda da farkli bir yerde ise girmem gerekiyor annemin bu konuda kafasi karisik ben de tanissinlar o karisiklik gitsin arkasi da gelir diye düşünüyorum
Sizinde eçbaya baya uzamış. Olsun gönlünüz bir kalmış neyse ki aileler tanışınca iki taraf içinde bir netlik oluşuyor aslında. Böyle bir durumda tanışmaları mantıklı bencede. Kafanız ne istiyorsa onu ona göre yapın ve kimsenin ne söylediğini umursamayın

Çok teşekkür ederim 🏵

Basinin etini yedim valla 1.5 yil sonra evlenme teklif etti. Eylulde tanisma,isteme oldu. Kasimda nişan. Agustosun sonunda da düğün:) 6 aylik evliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…