Paragraf da ben de yazdım ikimiz de farkındayız hani büyük dünya ve insanın kolayca anlasabılecegı ınsanı bulmasi zor farkındayız gibi bi cümle demeye cabaladım:)) ve ekledim. Hani bunları herseyi bilmemize rağmen o da gecmise takılmanın saçma oldugunu bilse de takılıyor. Üzülüyor ağlıyor. Bu arada gecmıse yonelık kıskanclık duyan erkek sayısı da kadın sayısı da yuksekmıs. Zamanla asabilirim aşamazsak da bakarız yolumuza dıyorduk sonra o benı ıyıce sevdıkce bu kotu duygularla bogusmaya basladı. Kaalbım sen dıyor ama aklıma savaş actı diyor. Uzulur aglar gercekten psikolojik olarak olan bi olaymıs arastırınca gordum bu yuzden bırbırımızı kaybetmemek için cabaladık. O dusunmemeye ve bende ona sevgimi hissettirip olumsuzlugu nötrledım. Kısmen basarıyoruz ancak aklına gecmıse yonelık hatırlatacak bi şey gelse feci üzülüyor beni üzmekten çok fazla korkan biri ben üzülsem o on katı üzülür konu ne olursa olsun. Birbirimizin kıymetini bilelim diyorum o da diyor haklısın gerçekten haklısın ama neden böyle yapıyorum ben diyip kendiyle kavga edıyo bu donem aııle ve işsel problemleri de üst üste gelince iyice kafa zorlandı haliyle. Sevmesek bırakırız o da bende sevmeyince gamsız insanlarız. Uzun anlattım kusura bakma helal et <3 :) sizlere danışınca iyi hissediyorum
tamam ama bilmek baska bir seydir,
gercekten olgun olup da o konuyu takmamak farkli bir seydir.
mesela baska bir ornek vereyim.
bir erkek arkadasim vardi, esi ile sorun yasiyorlardi.
Adam ev isi yapmiyordu. Kadin da haliyle isyan ediyordu.
adam da benim arkadasim, diyordu ki ya biliyorum yapmam lazim, esim de calisiyor, ona birakmam dogru degil, ama iste nedense yine de onun kadar sorumluluk almam gerektigini bilememe ragmen alamiyorum,
bu cift on yilin sonunda bu problemlerini cozduler.
Adam zamanla olgunlasti degisti.
Yanisi bilmek farkli sey,
kafayi degistirmek farkli sey.
o yuzden arkadasiniz da siz de yeterince olgun degilsiniz diye dusunuyorum ben halen.