İlişkisinde boyle bır sorun yasayan oldu mu. ? Yapıcı Cözümler

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Iyıyız kafa dengıyız ılıskımde ki beyefendi ile ancak sevgılımın benle ılgılı kafa yordugu bi konu var. Boyle bır durumu iliskisinde tecrübe etmis kisilerin veya fikri olanların yapıcı yorumlarına ihtiyacım var. Sevglımın benle ılgılı kafa yordugu konu -gecmisim- .. ( onun gecmisi benım gecmısım kadar ikili iliskilerden olusmuyor o yuzden benım gecmısımın yogunluguna takılıyor yani kim bilir o neler yapmış da senin geçmişine takılma hakkı buluyor değil mevzu..hakkı var yani ) adı ustundu gecmıs bitmis, esamesi okunmuyor aklımda, ben yeni bi ben oldum hatalardan ders cıkardım hayatı anladım yaşamı anlamlandırdım bunu da ona lanse etmeye çabalıyorum. İyi kotu herkesın gecmısı olacaktır önemli olan ders almak kendın olabılmek. Hatasız kul olamam belkı ancak keske olabılseydım. Onun aklına gecmisimle ilgili ikili iliskiler aklına takılıyor kıskanmasına fazla dusunmesine, ayrıca kendını fazla üzmesıne sebep oluyor. Bu sorun tek bızım ılıskımızde degıl farkındayım bazen iliskilerde bi tarafın, karşı tarafın gecmisini sorun ettigi olabiliyor sıkca görülüyor bu iliskılerde , kimi insanın hataları daha fazla. Gecmisimle ilgili bilgisi var. Kendisini üzdüğü şeyleri de son derece anlıyorum ancak iliskimize yardım etmek istiyorum...gerçekten uyumumuz iyi her açıdan. Insanın karsısına her an boyle dengı cıkmaz bazı ılıskıler bır sorun yaşamayla sonlandırılmaz caba gerek onunda farkındayız. Kısılık olarak da ılımlıdır ıyıdır. Geçmişimde edindigim kotu tecrübeler onu üzüyor. O beni üzmeye kıyamaz ancak beni gecmiste uzen kisilere sinir oluyor yeri geliyor kıskanıyor. Normal ve olagan karşılıyorum, bende kıskanıyorum onu ancak gecmis geçmiş de kaldı diyerek sakinlesiyorum ama o çoğu zaman sakinlesmiyor. Hırcınlıgı asla yok sadec fazla düsünüp üzülüyor ılıskımıze bu durumun zarar verecegi korkusundan da cekınıyor. Bu hıslerı yok etmeye de caba gosterıyor. Bende bu anlarda ona varlıgımı ve onu gerçekten sevdigimi hatırlatmaya cabalıyorum ve bundan yorulmam da cunku sevıyorum. Iyıdır bırcok anlamda uyumumuz. Her cıftınde sorunları olabilecegi olabıldıgı gıbı bızımde bu sorunumuz var. Gercekten kisilik olarak da iyi bir insan sevgılı olarak da ıyı bırı. Bırcok konudada yardımı olmustır sagolsun her anlamda sevıyorum kendısını. Saygısızlık bencıllık etmeyız hıc. Anlasarak ılerlerız. bu konuda ne yapsak bilemedım. Detay verip de anlatmak istedim iliski yapısını da kavramanız açısından. Sevgımı hıssettırdıgımı dusunuyorum ancak. Acaba uzulmesıne aklına takılmasına kıskanmasına nasil yardimci olabılırım? Sevgımı hissettirme konusunda nasil ağır basabılırım? İlişkilerdeki problemler nasil törpülenebilir.
 
ama o çoğu zaman sakinlesmiyor. Hırcınlıgı asla yok sadec fazla düsünüp üzülüyor ılıskımıze bu durumun zarar verecegi korkusundan da cekınıyor.

Neden butun detaylariyla bilmek zorundaydi gecmisinizi anlamadim ama surda diyorsunuz ya hircinligi yok diye, bir sure sonra olacak.
Cunku bu tavrinizdan oturu kendinde hak bulacak.
Neden pohpohluyorsunuz ki yasandi bitti
Gecmise nasil mudahale edebilirsiniz ki
Cok aşamiyorsa destek alsin bir uzmandan
 
Siz bir şey yapamazsınız, kafaya takan takar. Geçmişim geçmişim derken başkaları yanlış anlar, flört etmişsiniz bu kadar abartmayın. Eğer kaldıramıyorsa ayrılsın.
 
Ne kadar allandira ballandira anlatsan da , karsindaki saygisiz biri belli ki. Kadini mal gibi gorup, senin de kullanilmis olmani hazmedemiyor. Sifir araba almak varken, ikinci el almanin uzuntusu yani.. istediginiz kadar sanki cok bey efendi soyle boyle gibi anlatin, eger gecmisinizi desmek yerine sizi sevmeyi secmezse bu is yurumez. Millet coluklu cocuklu kadinlarla ilk evliligini yapiyor sevince. Sizinkinde sevgi eksikligi var. kafa sevgide degil, gecmisiniz de
 
Geçmiş iliskileri detayli konuşmadik ama benim de bol bol flortlerim vs oldu muhtemelen eşimin benim kadar olmamiş olabilir.

Tutup bunu "geçmiş hatalarim, insan hata yapar" şeklinde söylemedim hiç gayette isteyerek flort etmiştim çok iyilerini de tanimistim, kotulerini de. Bir şeyleri yapip yapip istediginiz gibi olmayinca ilişkileriniz "hata" olmuyor, yurumemiş oluyor. Hata dedigin 1-2 kere hadi 3 kere yapilir yani. Şimdi bundan ayrilsaniz baskasiyla evlenseniz bu kişi icin de hata diyeceksiniz. Neyse sacma sapan bir durum. Once ne yaptiginizi kabullenin. Yurumeyen her ilişkiyi +1 hata goren direkt goruculu evlensin zaten.

Bu arada istedigi kadar muhteşem + harika olsun geçmiş geçmiş diye kafaya takip didikleyip duran insanla ben devam edemezdim, bana sağlikli bir kafa gelmiyor. Geçmiş olmuş bitmiş neye ikna edeceksiniz daha bu adami?
7 bucuk yillik evliyim eşimin agzindan bir kere duymadim "geçmisin soyle boyle" tarzi bir laf. Boyle takintili tiplerin takintisi bitmez uğrasir durursunuz.
 
buna retroaktif kıskançlık deniyordu sanırım. sizin yapabileceğiniz bişey olmadığını, kendisinin bu sorunu çözmesi gerektiğini söyleyin. size bu konuda herhangi bir şekilde kötü hissettirme hakkı yok, hakkı varmış gibi yazmışsınız, bunu ona da hissettirip daha da abartmasına yol açmayın.
 
Son iliskimde deli gibi her bir satırlarınızı yasadım. İlk baslar bende sizin gibi düsünüyordum sonra mı? Tam bir ruh emici oldugunu gördüm. Gecmiste dolu dolu hatalarım, open relationship tarzı iliskilerim oldu. İnsan zaten hatalarla dolu bir varlık. Ama karsıma cıkan son kişi resmen gecmisime yönelik yasıyor gibiydi. Ben ne yaptım saldım çayıra mevlam kayıra her seyi anlattım. Anlatmamın sebebi ona güven vermek değil sussun gerekirse gitsin basımdandı.
Gec cevap veriyorum “beni aldatıyosun”
Geç dönüs yapıyorum “biriyle mi beraberdin”
Bulusma planını erteliyorum “yine kiminle aldatıyosun”
Olur olmadık konusu açıp dır dır etmesi… gitmis eski partnerlerimi stalklamıs. Bana diyor ki “rüyamda gördüm şöyle bi ismi vardı” .. yok artıyor. Ne kadar uyumlu olursanız olun olmuyor bir yerden sonra. Ben zaten çok sıkılmıştım istemsiz soğudum. Yanyana kendimi iyi hissetmiyordum. Bitirdim üzerimden yük kalktı. İyi ki bitti eski hayatımdan devam ediyorum. Elin delileriyle ugrasmak zor.
 
buna retroaktif kıskançlık deniyordu sanırım. sizin yapabileceğiniz bişey olmadığını, kendisinin bu sorunu çözmesi gerektiğini söyleyin. size bu konuda herhangi bir şekilde kötü hissettirme hakkı yok, hakkı varmış gibi yazmışsınız, bunu ona da hissettirip daha da abartmasına yol açmayın.
Evet bunu yenemeyen insanların çoğunlukla başvurduğu yöntem ise gizli aldatma oluyor. İçsel olarak aldatınca karşı tarafa duyulan öfke azalım gösteriyor. Kişi rahatlama duyuyor. Karşı tarafın geçmişine duyulan kıskançlık çoğunlukla ortadan kalkıyor.
 
Hiçbir şey yapamazsınız. Bu zaten sizin sorununuz değil. Yaşamışsınız bitmiş gitmiş. Bir şeyleri kafaya takıyorsa ben bunları nasıl kafaya takmamı sorgulaması bir yol araması gereken kişi sevgiliniz. Sizin bu işi onun adına yapmanız anlamsız o yüzden.

Ha bu arada siz yaşadıklarınızın doğrusuyla yanlışıyla arkasında durmazsanız sonucu böyle olur. Hata hata diyip durmuşsunuz ona istinaden söylüyorum.
 
İlişkinizi anlatırken bile ne kadar kasmışsınız, aynı şeyleri tekrarlamışsınız. 🙄

Geçmişinizi, sizi üzen insanları neden biliyor sevgiliniz? Siz yaşadıklariniza hata derseniz, sevgilinizde onlara takılma hakkı bulur kendinde.

Baştan tavrıniz yanlış olmuş, artık sevginilinizi kendisini ilgilendirmeyen şeyler üzerinden teselli etmeye çalışmayı bırakabilirsiniz.
 
Iyıyız kafa dengıyız ılıskımde ki beyefendi ile ancak sevgılımın benle ılgılı kafa yordugu bi konu var. Boyle bır durumu iliskisinde tecrübe etmis kisilerin veya fikri olanların yapıcı yorumlarına ihtiyacım var. Sevglımın benle ılgılı kafa yordugu konu -gecmisim- .. ( onun gecmisi benım gecmısım kadar ikili iliskilerden olusmuyor o yuzden benım gecmısımın yogunluguna takılıyor yani kim bilir o neler yapmış da senin geçmişine takılma hakkı buluyor değil mevzu..hakkı var yani ) adı ustundu gecmıs bitmis, esamesi okunmuyor aklımda, ben yeni bi ben oldum hatalardan ders cıkardım hayatı anladım yaşamı anlamlandırdım bunu da ona lanse etmeye çabalıyorum. İyi kotu herkesın gecmısı olacaktır önemli olan ders almak kendın olabılmek. Hatasız kul olamam belkı ancak keske olabılseydım. Onun aklına gecmisimle ilgili ikili iliskiler aklına takılıyor kıskanmasına fazla dusunmesine, ayrıca kendını fazla üzmesıne sebep oluyor. Bu sorun tek bızım ılıskımızde degıl farkındayım bazen iliskilerde bi tarafın, karşı tarafın gecmisini sorun ettigi olabiliyor sıkca görülüyor bu iliskılerde , kimi insanın hataları daha fazla. Gecmisimle ilgili bilgisi var. Kendisini üzdüğü şeyleri de son derece anlıyorum ancak iliskimize yardım etmek istiyorum...gerçekten uyumumuz iyi her açıdan. Insanın karsısına her an boyle dengı cıkmaz bazı ılıskıler bır sorun yaşamayla sonlandırılmaz caba gerek onunda farkındayız. Kısılık olarak da ılımlıdır ıyıdır. Geçmişimde edindigim kotu tecrübeler onu üzüyor. O beni üzmeye kıyamaz ancak beni gecmiste uzen kisilere sinir oluyor yeri geliyor kıskanıyor. Normal ve olagan karşılıyorum, bende kıskanıyorum onu ancak gecmis geçmiş de kaldı diyerek sakinlesiyorum ama o çoğu zaman sakinlesmiyor. Hırcınlıgı asla yok sadec fazla düsünüp üzülüyor ılıskımıze bu durumun zarar verecegi korkusundan da cekınıyor. Bu hıslerı yok etmeye de caba gosterıyor. Bende bu anlarda ona varlıgımı ve onu gerçekten sevdigimi hatırlatmaya cabalıyorum ve bundan yorulmam da cunku sevıyorum. Iyıdır bırcok anlamda uyumumuz. Her cıftınde sorunları olabilecegi olabıldıgı gıbı bızımde bu sorunumuz var. Gercekten kisilik olarak da iyi bir insan sevgılı olarak da ıyı bırı. Bırcok konudada yardımı olmustır sagolsun her anlamda sevıyorum kendısını. Saygısızlık bencıllık etmeyız hıc. Anlasarak ılerlerız. bu konuda ne yapsak bilemedım. Detay verip de anlatmak istedim iliski yapısını da kavramanız açısından. Sevgımı hıssettırdıgımı dusunuyorum ancak. Acaba uzulmesıne aklına takılmasına kıskanmasına nasil yardimci olabılırım? Sevgımı hissettirme konusunda nasil ağır basabılırım? İlişkilerdeki problemler nasil törpülenebilir.
Bu adamlara tanıştığınız ilk gün oturup geçmiş iliskilerinizi mi anlatıyorsunuz ya? Onu da geçtim eski iliskilerinizi yeni sevgililerinize neden anlatıyorsunuz? Sebep nedir? Niye?
Noldu şimdi? Siz dediniz benim beş sevgilim oldu, o da dedi ama benim iki tane oldu seninki benimkinden çok, ben bunu kaldıramam?
Bu tip bir insanı rahatlatmaya çalışmanıza gerek yok. Yırtsın kendini sevgilimin benden önce sevgilileri olmuş diye. Çok önem veriyorduysa siz doğunca gelip sevgili olsaydı sizinle de hayatınıza başka kimse girmeseydi.
 
Iyıyız kafa dengıyız ılıskımde ki beyefendi ile ancak sevgılımın benle ılgılı kafa yordugu bi konu var. Boyle bır durumu iliskisinde tecrübe etmis kisilerin veya fikri olanların yapıcı yorumlarına ihtiyacım var. Sevglımın benle ılgılı kafa yordugu konu -gecmisim- .. ( onun gecmisi benım gecmısım kadar ikili iliskilerden olusmuyor o yuzden benım gecmısımın yogunluguna takılıyor yani kim bilir o neler yapmış da senin geçmişine takılma hakkı buluyor değil mevzu..hakkı var yani ) adı ustundu gecmıs bitmis, esamesi okunmuyor aklımda, ben yeni bi ben oldum hatalardan ders cıkardım hayatı anladım yaşamı anlamlandırdım bunu da ona lanse etmeye çabalıyorum. İyi kotu herkesın gecmısı olacaktır önemli olan ders almak kendın olabılmek. Hatasız kul olamam belkı ancak keske olabılseydım. Onun aklına gecmisimle ilgili ikili iliskiler aklına takılıyor kıskanmasına fazla dusunmesine, ayrıca kendını fazla üzmesıne sebep oluyor. Bu sorun tek bızım ılıskımızde degıl farkındayım bazen iliskilerde bi tarafın, karşı tarafın gecmisini sorun ettigi olabiliyor sıkca görülüyor bu iliskılerde , kimi insanın hataları daha fazla. Gecmisimle ilgili bilgisi var. Kendisini üzdüğü şeyleri de son derece anlıyorum ancak iliskimize yardım etmek istiyorum...gerçekten uyumumuz iyi her açıdan. Insanın karsısına her an boyle dengı cıkmaz bazı ılıskıler bır sorun yaşamayla sonlandırılmaz caba gerek onunda farkındayız. Kısılık olarak da ılımlıdır ıyıdır. Geçmişimde edindigim kotu tecrübeler onu üzüyor. O beni üzmeye kıyamaz ancak beni gecmiste uzen kisilere sinir oluyor yeri geliyor kıskanıyor. Normal ve olagan karşılıyorum, bende kıskanıyorum onu ancak gecmis geçmiş de kaldı diyerek sakinlesiyorum ama o çoğu zaman sakinlesmiyor. Hırcınlıgı asla yok sadec fazla düsünüp üzülüyor ılıskımıze bu durumun zarar verecegi korkusundan da cekınıyor. Bu hıslerı yok etmeye de caba gosterıyor. Bende bu anlarda ona varlıgımı ve onu gerçekten sevdigimi hatırlatmaya cabalıyorum ve bundan yorulmam da cunku sevıyorum. Iyıdır bırcok anlamda uyumumuz. Her cıftınde sorunları olabilecegi olabıldıgı gıbı bızımde bu sorunumuz var. Gercekten kisilik olarak da iyi bir insan sevgılı olarak da ıyı bırı. Bırcok konudada yardımı olmustır sagolsun her anlamda sevıyorum kendısını. Saygısızlık bencıllık etmeyız hıc. Anlasarak ılerlerız. bu konuda ne yapsak bilemedım. Detay verip de anlatmak istedim iliski yapısını da kavramanız açısından. Sevgımı hıssettırdıgımı dusunuyorum ancak. Acaba uzulmesıne aklına takılmasına kıskanmasına nasil yardimci olabılırım? Sevgımı hissettirme konusunda nasil ağır basabılırım? İlişkilerdeki problemler nasil törpülenebilir.

İkili ilişkilerde bu problem hiç geçmişten konuşmayarak çözülür. Neden yeni tanıdığım insanın eski sevgilisini merak edeyim. Sapıkça bir istek bence.

Geçmiş hatalar diyip duruyorsunuz. Belli ki sizi yaşadıklarınızdan dolayı suçlu hissettiren bir insan.

Ne gibi hatalar yapmış olabilirsiniz.
Adam mı öldürdünüz?
Hırsızlık mı yaptınız?
Birine iftira mı attınız?
Adam mı yaraladınız?
Tecavüz mü ettiniz?
Ancak bunlar insanın kafasını kurcalar. Derdi neymiş çok saçma eskiye takılmak
 
Benim 254215 ilişkim oldu. Bazıları da birkaç senelik ilişkilerdi. Ama eşimin ilk sevgilisi benim. Sizin şu hissettiğiniz sorumluluğun binde birini bile hissetmedim. Çünkü neden hissedeyim?
Sadece bu gerçeği öğrendiğimde "birbirimize uygun değiliz" gibisinden bir konuşma yapmıştım ki ilk olmasam onu da yapmazdım.
O da "geçmişin seni ilgilendirir ama bunun bana nasıl hissettirdiği seni ilgilendiren bir konu değil. Bu benim problemim ve ben kendi içimde çözerim" dedi geçti.
Böyle bir şey söylemese ilişkiye devam etmeyi düşünmüyordum zaten.

Kısacası sevgilinizin nasıl hissettiği sizin probleminiz değil. O iyi hissetsin diye kendinizi paralayacağınız bir durum yok.
Onun ilişki sayısı daha fazla olsaydı bunları konuşuyor bile olmazdınız eminim. Kendinizi böyle ezmeyin ve ezdirmeyin.
 
Iyıyız kafa dengıyız ılıskımde ki beyefendi ile ancak sevgılımın benle ılgılı kafa yordugu bi konu var. Boyle bır durumu iliskisinde tecrübe etmis kisilerin veya fikri olanların yapıcı yorumlarına ihtiyacım var. Sevglımın benle ılgılı kafa yordugu konu -gecmisim- .. ( onun gecmisi benım gecmısım kadar ikili iliskilerden olusmuyor o yuzden benım gecmısımın yogunluguna takılıyor yani kim bilir o neler yapmış da senin geçmişine takılma hakkı buluyor değil mevzu..hakkı var yani ) adı ustundu gecmıs bitmis, esamesi okunmuyor aklımda, ben yeni bi ben oldum hatalardan ders cıkardım hayatı anladım yaşamı anlamlandırdım bunu da ona lanse etmeye çabalıyorum. İyi kotu herkesın gecmısı olacaktır önemli olan ders almak kendın olabılmek. Hatasız kul olamam belkı ancak keske olabılseydım. Onun aklına gecmisimle ilgili ikili iliskiler aklına takılıyor kıskanmasına fazla dusunmesine, ayrıca kendını fazla üzmesıne sebep oluyor. Bu sorun tek bızım ılıskımızde degıl farkındayım bazen iliskilerde bi tarafın, karşı tarafın gecmisini sorun ettigi olabiliyor sıkca görülüyor bu iliskılerde , kimi insanın hataları daha fazla. Gecmisimle ilgili bilgisi var. Kendisini üzdüğü şeyleri de son derece anlıyorum ancak iliskimize yardım etmek istiyorum...gerçekten uyumumuz iyi her açıdan. Insanın karsısına her an boyle dengı cıkmaz bazı ılıskıler bır sorun yaşamayla sonlandırılmaz caba gerek onunda farkındayız. Kısılık olarak da ılımlıdır ıyıdır. Geçmişimde edindigim kotu tecrübeler onu üzüyor. O beni üzmeye kıyamaz ancak beni gecmiste uzen kisilere sinir oluyor yeri geliyor kıskanıyor. Normal ve olagan karşılıyorum, bende kıskanıyorum onu ancak gecmis geçmiş de kaldı diyerek sakinlesiyorum ama o çoğu zaman sakinlesmiyor. Hırcınlıgı asla yok sadec fazla düsünüp üzülüyor ılıskımıze bu durumun zarar verecegi korkusundan da cekınıyor. Bu hıslerı yok etmeye de caba gosterıyor. Bende bu anlarda ona varlıgımı ve onu gerçekten sevdigimi hatırlatmaya cabalıyorum ve bundan yorulmam da cunku sevıyorum. Iyıdır bırcok anlamda uyumumuz. Her cıftınde sorunları olabilecegi olabıldıgı gıbı bızımde bu sorunumuz var. Gercekten kisilik olarak da iyi bir insan sevgılı olarak da ıyı bırı. Bırcok konudada yardımı olmustır sagolsun her anlamda sevıyorum kendısını. Saygısızlık bencıllık etmeyız hıc. Anlasarak ılerlerız. bu konuda ne yapsak bilemedım. Detay verip de anlatmak istedim iliski yapısını da kavramanız açısından. Sevgımı hıssettırdıgımı dusunuyorum ancak. Acaba uzulmesıne aklına takılmasına kıskanmasına nasil yardimci olabılırım? Sevgımı hissettirme konusunda nasil ağır basabılırım? İlişkilerdeki problemler nasil törpülenebilir.
Bütün hanımlara tavsiyemdir.(sizi tenzih ediyorum)çoğu kız biri ile tanışınca hemen geçmişini ,ilişkilerini anlatır. Bunu dürüstlük adı altında bazen dikkat çekmek bazende kıskandırmak için yaparlar...Helede erkeğin geçmişinde uzun ilişki yaşadığı,çok aşık olduğu ama bir şekilde ayrılmış olması ve bunu yen kız arkadaşına anlattıysa yada bir şekilde duyduysa...
Kızlarda hemen kendi geçmişlerini anlatır...
Ama ilişki ilerledikçe anlamalandıramadığım bir şekilde hiç hakkı olamamasına rağmen erkekler bunu sorun yapar kendi geçmişlerine bakmadan!
Helede ciddi bir ilişki söz konusuysa eyvahh!
Her şeyden mana çıkartır,yüzünüze vurur, sevginizi kıyaslar, en ufak bir tartışmada senin aklın onda bilmem ne.....yetersiz oldukları bir konu varsa hele insafsızca bunu gündeme getirmekten çekinmezler...
Bir komşum (17 yaşında evlenmiş) 15yaşında iken aşık olduğu adamla ki ilişkileri olmamış kesinlikle tamamen platonikmiş zaten çocuk yaşta ikiside....neyse 23 yıldan sonra karşılaşıyorlar bir mecliste eşine, bu benim ilk aşkımdı çocukluk sevdamdı diyor ..(tamemen eşinin dikkatini kendine çekmek için ki eşini çok kıskanan bir hanımdı) .2 yıl boyunca eşi dünyayı dar etti kadına...şarkı dinlese ima,cinsellik istemese aklında o var,tartışma çıksa o adamımı düşünüyorsun?daha neler neler... aldatmış gibi lanse etti herkesede ...ki karşı taraf evli ve olaylardan bi haber....ailesi,dostları dahil herkese anlattı kocası durumu..

Sonuç boşandılar 40 lı yaşlarında insanlar dı bunlar...düşünün olaylar nerelere geldi...
O sebeple kimsenin kimseye geçmişini anlatması taraftarı değilimdir.adı üstünde geçmiş gitmiş
Sizin konunuza gelelim.şimdilik üzülüyor kıskanıyor vs.umarım bu kadarla kalır.
Bu konuda sizin yapabileceğiniz pek birşey yok oluruna,akışına bırakın.o Konulara girmemeye çalışın bahsetmeyin ne onun geçmişinden nede sizinkinden yapılacak tek şey bu
 
Geçmişinizi niye anlatıyorsunuz ki? Ne münasebet sorguluyor? Bir ilişkinin miladı ikinizin beraber olmaya başladığı andan. Ondan öncesi kimseyi ilgilendirmez.
Sizde konuşma hakkı vermeyin karşı tarafa.
 
Ne kadar allandira ballandira anlatsan da , karsindaki saygisiz biri belli ki. Kadini mal gibi gorup, senin de kullanilmis olmani hazmedemiyor. Sifir araba almak varken, ikinci el almanin uzuntusu yani.. istediginiz kadar sanki cok bey efendi soyle boyle gibi anlatin, eger gecmisinizi desmek yerine sizi sevmeyi secmezse bu is yurumez. Millet coluklu cocuklu kadinlarla ilk evliligini yapiyor sevince. Sizinkinde sevgi eksikligi var. kafa sevgide degil, gecmisiniz de

Karsisindaki adam saygisiz evet ne de guzel baslamissiniz yazmaya. Ama sonraki cumleleriniz şaşkınlıkla okuyorum. Ne demek kullanılmış, ikinci el?

Konu sahibi bir üye cok guzel ifâde etmis cilek.yagmuru cilek.yagmuru sanirim. O his erkeğin cozmesi gereken bir his sorun sizin sorununuz degil
 
İkinizde normal degilsiniz onun sizin gecmisiniz takip sizi manipule etmesi sizinde aman canim sevgilim cok uzuluyor diye ona hak verio savunmaniz okadar komikki pardonda neden gecmisinizi anlatiniz? İnsan yasadigi herseyi hata olarak gormemeli blyasadiklariniz onu ilgilendirmez sacma sapan savunmussunuz uzluyormusmus kiziyormus sizi uzenlere. Hasta ruhlu gecmisle yasiyor diyeceginize kiliflar bulmussunuz. Mukemmel sevgiliniz kiskancligin dozunu arttirincada boyle savunmaya devam edebilecekmisiniz acaba
 
bu mevzu bıraz sıkıntı. bikere lafı çok uzatmıssınız, az öz konuşmaya çalışacağım. geçmişe takılan erkek ilişkinizde herzaman ama herzaman takılacaktır. buna hazırlıklı olun. ıstersenız 10 yıl geçsin yıne aklının köşesinde bi cümlesinde sezersiniz. ıkıncısı , zaman . ılışkınız nekadar surelık? zaman gerek pat dıye normalleşmez bu olay. cunku geçmişe takılan adamın yaptığı şey normal bı davranış degıl. son olarak kımseyı geçmişi ılgılendırmez. sızde bunu normalleştırmeyın. konusunu açmasına dahi müsade etmeyin ve ondan uzaklaşın böyle anlarda. bunu görsün.
 
X