ilişkiye girmek isterseniz eşinize bunu nasıl belli edersiniz...

hokokopoko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
49
17
28
Evet buda bir dert benim için, ilişkiye girmeyi siz istediğinizde bunu eşinize nasıl belli ediyorsunuz. Bazen benim canım istiyor ama bu isteğimi eşime belli edemiyorum, sanki gözünde degersizlesirim gibi hissediyorum.
Bu nedenle de hep eşimin istediği zamanda birlikte oluyoruz. . Siz nasıl yansıtıyor sunuz eşinize ilişkiye girmek istediğinizi....

Sirnasarak Gerisi geliyo

Bence esin her istedigindede yapma belki ozamanda degersiz gorur öh be kardesim

Önce "gözünde değersizleşirmişim gibi geliyor" fikrinden uzaklaş.
Hastalıklı bi düşünce bu.
Kadınlığını yaşamaktan uzaklaştırmışsın kendini.

Erkekler seks konusunda istekli kadınlara bayılır.
Bu kadar pasif olma. Bakış açını değiştirmezsen hiçbir şey yapamazsın.

Müsaitseniz size geleceğim diyorum

Yuhh niye değersiz olasın ki?
Ben adamın tepesine çıkıyorum, yüz vermedi diyelim asla kendimi bu zamana kadar değersizmiş kullanılmışmış görmedim.Siz neden böyle hissediyorsunuz ki?
Seks iki kişilik bi eylemdir, erkeğinizi tecavüzcü coşkunun şubesi olarak görmeyin.

Eşiniz istediğinde o sizin gözünüzde düşüyor mu, onu kınıyor musunuz? Yoo.. o zaman siz de ona sırnaşın hem hoşuna da gider, erkekler şehvetli kadın görmeyi sever. Loş ışıkta beraber romantik film izleyin bi öpücük kondurun, kışkırtıcı bir şeyler giyinin sonra şu fotoğraftaki gibi bakış atın... gerisi gelir zaten

Nebileyim ya utanıyorum işte henuz 2 yıllık evliyiz belki zamanla alisirim bazen gerçekten iştaha geliyorum. Yanastim yanasacam derken adam uyuyup kalıyo.
2 gün değil ki koskoca 2 yıl ya, henüzle basitleştirmeyin

Nebileyim ya utanıyorum işte henuz 2 yıllık evliyiz belki zamanla alisirim bazen gerçekten iştaha geliyorum. Yanastim yanasacam derken adam uyuyup kalıyo.
Ah yahu bak o senin koçan utanma valla ben uyandırıyorum bi güzel eğer uyuyakalmışsa inan seve seve uyanıyor bu erkek milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…