- 2 Ocak 2014
- 49
- 17
- 28
- Konu Sahibi hokokopoko
-
Eşiniz istediğinde o sizin gözünüzde düşüyor mu, onu kınıyor musunuz? Yoo.. o zaman siz de ona sırnaşın hem hoşuna da gider, erkekler şehvetli kadın görmeyi sever. Loş ışıkta beraber romantik film izleyin bi öpücük kondurun, kışkırtıcı bir şeyler giyinin sonra şu fotoğraftaki gibi bakış atın... gerisi gelir zaten
Eki Görüntüle 1368862
AhahahshsEşiniz istediğinde o sizin gözünüzde düşüyor mu, onu kınıyor musunuz? Yoo.. o zaman siz de ona sırnaşın hem hoşuna da gider, erkekler şehvetli kadın görmeyi sever. Loş ışıkta beraber romantik film izleyin bi öpücük kondurun, kışkırtıcı bir şeyler giyinin sonra şu fotoğraftaki gibi bakış atın... gerisi gelir zaten
Eki Görüntüle 1368862
Siz karıkoca değil misiniz ya ben nişanlıma bile sırnaşıyorum bende bi gariplik var heralde :)
Ben bir su kaynatayım olursa olur olmazsa çay demler içeriz de
Erkekler isterik kadınlardan hoşlanır neden çoğu adam yabancı bacılarımıza gidip önce duj yapıolar sanıyosun
Heleki bu senin eşinse at kendini ver coşkuyu kolonlar inlesin
Aslında bikere yapsam devamı gelir.Gidin boynundan öpün ama böyle arzulu öpünAnlamazsa sonra da dudagından öpün Hayırdır ne oldu filan derse bu sefer ben başlatmak istedim dersin
Nolcak ki o sizin kocanız değersizleşmezsiniz boyundan arzulu öpmekle
Bu konu tutar
Sesli güldüm diyeceğim attığım kahkahaya hakaret olacakMüsaitseniz size geleceğim diyorum
Aslında bikere yapsam devamı gelir.
abla bu nr ahahhahahahahahahahKulağını dişleyerek ısırın..
Sesli güldüm diyeceğim attığım kahkahaya hakaret olacak
hor kullanma yevrum aslıKocadan çekinilir mi yaww..
Atlıcan üstüne,sonra vercen kırbacı vercen kırbacı..
abla bu nr ahahhahahahahahahah
ama onlar bize geliyolar teklifsizce ahahha
Kulak g noktası gibi birşey diyorsun yani ahahhahaahahHassas noktadır yafrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?