İlk adımı atıp beklediğin gibi olmaması

Yaz bence seni yakından tanimiyo olabilir belki utanmistir her yazana yürüyor demesinler diye bişey yazamiyodur vs...
Ben eşime gidip kendim şu şu niyetle tanışmak istiyorum demiştim zamanında. İyi ki de demisim. Adamın benden haberi bile yokmuş. Tanıyınca her şey rayına oturdu kovalayan o oldu.

A
Yaz bence seni yakından tanimiyo olabilir belki utanmistir her yazana yürüyor demesinler diye bişey yazamiyodur vs...
Ben eşime gidip kendim şu şu niyetle tanışmak istiyorum demiştim zamanında. İyi ki de demisim. Adamın benden haberi bile yokmuş. Tanıyınca her şey rayına oturdu kovalayan o oldu.
Aynen aklıma geldi aslında :) yani dışardan bakıldığında düzgün bir profili var beyefendinin.:KK200: Biraz argo olacak ama hemen atladı demeyeyim diye yazmamış olabilir :oops:

Kocişin için de ağlamışsın zaten kendi konularına bak sen,asıl ben sana taktik vereyim. Sanki evliliği mükemmel gelmiş kocişim kocişim diyip duruyor :KK70: elin adamlarıysa sana ne ? Sana mı battı? 2 yıllık mezun hangi ara öğretmen oluyor ayrıca :KK70: kendini komik duruma düşürme artık sana prim verip yazmayacağım güle güle Allah şifa versin
Benim cinsel konularım evet çocuğun olsaydı anlatdın ama anlayamazsın.Evet evliliğim mükemmel konularımın sonuna kadar baksaydın öğrenirdin cinsel konumun düzeldiğini ama sen evli değilsin anlamazsın ya.Çocuk gelişimi öğretmenliği iki yıl oluyor bilmiyorsan cahilsen öğren.Allah da sana erkek versin erkeksizlikten azıtmışsın vah yazık.

Benim cinsel konularım evet çocuğun olsaydı anlatdın ama anlayamazsın.Evet evliliğim mükemmel konularımın sonuna kadar baksaydın öğrenirdin cinsel konumun düzeldiğini ama sen evli değilsin anlamazsın ya.Çocuk gelişimi öğretmenliği iki yıl oluyor bilmiyorsan cahilsen öğren.Allah da sana erkek versin erkeksizlikten azıtmışsın vah yazık.
Seviyeye bak. Şu üslup ve seviyede biriyle tartışmam bile çok farklı kulvarlardayız.

• Beğen
Reactions: KV_
Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.

:olamaz::olamaz::olamaz:

Konu sahini istiyorsan koş peşinden ben eşimi ikna etmek için aylarca uğraştım hiçde pişman değilim 11 yıldır birlikteyiz 4 yıldır evliyiz koç burcuyum ilk adımıda hep ben atarım :rapci:

Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.

Ya valla ablacım üzgünmüşsün sana yazmam yasak mı suç mu bilemedim ama hakikaten ağır saçmalamışsın. Kociş kociş sayıklıyorsun cilve işve tavsiyesi veriyorsun ama konularına bir baktım sende işe yaramamış boşver sen tavsiye verme. Sayende konunun sonuna gelemedim öfff !

Öğretmenlik iki yıl olmaz . Çocuk gelişimi bölümüdür o . Yanlış bilgi vermesek ya da önce ne okuduğumuzu bilsek

Benc e adım atmak yerine şu basket maçını bekleyebilirsin. Olmazsa sonrasında tekrar yazarsın

Eğer seninle iletişim kurmayı düşünüyor olsaydı böyle bir fırsatı mutlaka değerlendirirdi diye düşünüyorum.

Öğretmenlik iki yıl olmaz . Çocuk gelişimi bölümüdür o . Yanlış bilgi vermesek ya da önce ne okuduğumuzu bilsek
Bilmediğin konularda ahkam kesmesen.İstediğin anaokuluna ben sizin okulunuzda sınıf öğretmeni olmak istiyorum cv bilgilerimde de önlisans çocuk gelişimi mezunuyum bilgisini ver okey.Önlisans çocuk gelişimi eğitimi ya da okul öncesi öğretmenliği okuman yeterli çocuk gelişimi öğretmenliği de bir bölüm bilmem anladın mı?

Ya valla ablacım üzgünmüşsün sana yazmam yasak mı suç mu bilemedim ama hakikaten ağır saçmalamışsın. Kociş kociş sayıklıyorsun cilve işve tavsiyesi veriyorsun ama konularına bir baktım sende işe yaramamış boşver sen tavsiye verme. Sayende konunun sonuna gelemedim öfff !
Ablacığım lohusa dönemi yaşadın mı bilmiyorum ama benim konularımı eğer stalkladıysan sonuna kadar inip problemin çözüldüğünü de okusaydın ben anacım.Bel altı vuramazsın insanları özel sorunlarıyla ki bitmiş bir sorundan bahsediyoruz.Tavsiye verebilirim yani istersen ihtiyacın var gibi duruyor.

Back
X