İlk anneler gününde şiddete uğradım.

Demek ki seni degil cocugunu dusunuyormus. Senin icin yapti sanma bunlari

polis memuru adam sarjoru dusurecek??? o meslekte tutmazlar onu.. bilerek yaptigi cok belli.. kesinlikle siciliyle meslegiyle tehdit etmeli konu sahibi baska turlu yola gelmez kudurmus insan..

Acemiler çatışmaya girmeden önce emniyet kilidini açmayı unutuyormuş genelde.

Eşi emniyet kilidine bile güvenememiş oturup şarjörü çıkarmış, olur da kendimi vururum diye.

Tek elle şarjör boşaltma diye bir aratın girilen şekilleri bir görseniz, silah silahlıktan çıkıyor, kafa atarak buzdolabı açmakla aynı şey.

Şiddetin affı olmamalı dövdüğü gün polisi çağırıp darp raporu alıp evden uzaklastirsaydiniz keşke,adamın ikinizde umrumda değilsiniz ogun kafasına dayadığı silah size dönebilir bosanicam derseniz gizli ve hızlı yapın adamın ruh hali bozuk,çocuguda asla sizden alamaz ya hep böyle tehdit ediyorlar ben ayrilsam 13yasindaki kızımı bile vermem kimse alamaz elimden korkmayın bu konuda,mesleğiniz de var güçlü durun

neden peki
gerekçesi neymiş kıl kıpırdatmamaya

sizi korkuttuğu şeylere bakın hele çocuğu vermeyecekmiş
hangi hakim ona verecek çocuğu
vakit kaybetmeden darp raporu alsanız?

siz boşanmak isteyin başarırsınız
çocuğunuz da sizle kalır merak etmeyin
sanırım boşanmak istemiyorsunuz sizde
karışmam bana düşmez

en azından aile terapistine ikna edin

Çocuk sonrası gerçek yüzünü göstermiş...Darp raporu alsaydiniz bari.Kafaya silah dayayıp şarjörü düşürmek çok inandırıcı gerçekten.Bu tiplerin totosu yemez intiharı falan kendi çapında sizin vicdanınızla oynamaya çalışmış ve başarmış.Öğretmen misiniz? Boşanın.Tavırlarına bakarsak şiddetten öncede boşanılması gereken bir tipmiş zaten.

caninizi sokakta mi buldunuz nedir?
annenize cocugunuza yazik ya, onlari dusunun bari de def edin bu adami basinizdan.

Travmalar karsisinda herkes ayni tepkiyi vermiyor, ben su an hicbir adim atamayacak kadar gucsuz olmanizi anliyorum, ileride nasil bir karar verirsiniz bilemem. Illa o evde ve evlilikte devam etmeye kararliysaniz lutfen cocugunuzu dusunup kavga-catismadan uzak durun. Gerekirse sessiz kalin surekli, huyuna gidin, caninizdan olmaktan iyidir. Silah ile tehdit eden bir insanin bir sonraki seferde tetigi kimin uzerine cekecegini bilemezsiniz. Korumaniz gereken ilk can cocugunuzun cani, hicbir cocuk annesinin onun adina verdigi bir karardan dolayi buyudugu evde canindan olmayi hak etmiyor.

Direk boşanırdım açık ve net.Kimse kimsenin hizmetcisi değil hayat mı geçer böyle pekte düzelecek gibi durmuyor

Ya inşallah olmaz ama o adamdan ayrılsanız da kurtulamazsınz gibi geliyor silahı bugün kendi kafasına dayayan yarın acımadan sizin lafanıza dayarayrıca mesleğini de kötü kullanıyor silah ona blöf yapsın diye verilmedi.. Şikayet etseniz uyarma kınama vr meslekten atılmaya kadar gider bu işin sonu

Biraksaydin ya sıksaydi kafasina kurtulurdunuz neyine acidin tehtitler kafasin sikarmis geberip gitsin ozaman her halti yiycek sonra kafama sikarim saf buldu sizi kandiriyor boyle olmaz ogretmensiniz boyle seylere katlanan birisi nasil cocuk yetistiyor hic bilemiyorum

evinizde silah olduguna gore esiniz muhtemelen emniyet mensubu diye dusunuyorum.
eger oyleyse sarjör yere dustu diyorsunuz eşiniz her turk erkegi gibi her halti yiyim gidecegim dersede kendimi öldürürum diye tehdit edeyim numarasi.
valla kizacaklar belki ama böylesi ölsun zaten.
bitkiler bile bindan daha faydali hic degilse boşa oksijen tüketmesin.
ne yapacaginiz belli boşanin
zaten her iş sizdeymiş ha var ha yok ne gerek vsr dayak yiyip birde kirli donlarini yikayip utulemeye

Maddi gücünüz var herşeyi tek yapıyorsunuz eşiniz fazlalık hayatinizda ve şiddet ya boşanin yada ilk kavgada o silahı kafana sen tut gözünü korkut deli deliyi girunce comagini saklar

Allah yardımcın olsun inşallah çok uzuldum ne diyeceğimi bilemedim

O silah onlara eşlerini korkutup tehdit etsinler diye verilmiyor. Görevi kötüye kullanmış amiri bilse işi bile tehlikeye girebilir, yarın komşuya sinirlendi silahı çıkar, o ters konuştu silahı çıkar çocuk oyuncağı değil bu o mesleği psikolojisi sağlam insanların yapması gerekiyor eşiniz hem siz hem toplum açısından büyük tehlike, kesinlikle psikolojik destek almalı. Evliliğiniz için değil halk sağlığı ve güvenliği açısından.
Doğum sonrası elimi hiç bir şeye sürmem dediğinde siz neden tek bir laf etmeyip her şeyi kabullendiniz. Orda bitmiş zaten size olan saygısı, sevgisi. Gerçekten bu işin sonu hiç iyi görünmüyor haberlerde görüyoruz eşini çocuğunu öldüren polis haberleri. İşte onlar hep eşinizin psikolojisinde insanlar. Kendinize yazık etmeyin acil eyleme geçin

Öncelikle gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Benim aklım almıyor bir öğretmen bir polis bunları yaşıyor. Cahil desen değil gerçekten aklım almıyor nereye gidiyoruz biz, Allah sonumuzu hayretsin.

Çok çok üzüldüm yasadiklariniza .Dünyada fedakar cefakar kadınlar eziliyor şiddet görüyor öldürülüyor. Hep kadınlar hayatın tüm yükünü omuzluyor. Evliliğinizin artık düzelmesini beklemeyin. Sizi daha fazla baskilayip eziyet ederek bu durum yıllarca siddeti artarak devam eder. Kendinizi ve çocuğunuzu kurtarın. Çocuğunuzu sevgisiz şiddet ortamında buyutmeyin. Allah yardimciniz olsun size hayırlı kapılar açılsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…