eni doktordan geldik...Cok iyi buyumus yumurtalar dedi...ikkisidada iki yumurta gelisiyurmus...Pazartesi net olacakmus asilamam...ama doktor baya iyi dedi..Masallaaaahhh...Aleykumsdlam canim bende bi haber yok beklemedeyiz bakalim insallah guzel bi haber alirimdua et sende. Senin durumlar nasi varmi değişiklik
Canim test yaptinmiBende yok merkeze uzak yerdeyim burda test yaptiramadim daha kısmet olursa akşam yaptiracam
Inaallahh cannmm aminnn.. yani Rabbim versinde hayirlisiyla tez vakitte kimsenin kucagi bos kalmasin aratmasn mevlam.. oncelikle cocuk muhabbeti yuzunden aile huzursuzlugu olan bosanma noktasına gelenlere versin mevlam maddi acidan tedabi goremeyenlere versin.. cok dua edip sukretmemiz lazim aslinda ama iste bizdede iş yok.eni doktordan geldik...Cok iyi buyumus yumurtalar dedi...ikkisidada iki yumurta gelisiyurmus...Pazartesi net olacakmus asilamam...ama doktor baya iyi dedi..Masallaaaahhh...Insallah Allahim heppimize gonlumuza gore ,hayirli evladlar versin,hayirli olmassada hayirliya cevirsin versin insallah!
Canim sonucun ne ciktiHadi hayirlisi olsun guzel ama zor surec stresli :) benim asilamada 9. Gunum
Devleti bilmiyorumda canim bizden evlilik cuzdani istediler 2 resm nüfus kayit ornegi kimlik fotokopileri kadin erkek ve bi tahlil istiyolarArkadaşlar devlet hastanesinde aşılama yaptıranlar ewrak istedilermi ewlilik cüzdanı felan
AminInaallahh cannmm aminnn.. yani Rabbim versinde hayirlisiyla tez vakitte kimsenin kucagi bos kalmasin aratmasn mevlam.. oncelikle cocuk muhabbeti yuzunden aile huzursuzlugu olan bosanma noktasına gelenlere versin mevlam maddi acidan tedabi goremeyenlere versin.. cok dua edip sukretmemiz lazim aslinda ama iste bizdede iş yok.
Tamam canım cewap için teşekkür ederimAma rapor icin istiyolar bu evraklari sanirim
Mevlam neylerse guzel eyler.. üzülme canim Allah nasib edecek insallah buda bizlerin imtihani catlatma ignesnden kac gun sonra adet oldnBen regi oldum kızlar kötü oldum hemde bundan sonra beklerim asi yaptirmam sanırım
11 ağustosta oldum asi dün regi oldum kötü oldu belki bu ay olurMevlam neylerse guzel eyler.. üzülme canim Allah nasib edecek insallah buda bizlerin imtihani catlatma ignesnden kac gun sonra adet oldn
Olur onlar canım kullandığın ilaçtan oKizlar asilama sonrasi akintisi ve gaz sanciisi olan oldumu olduysa sebebinedir bilen varmi
Benimde aynı durum ben calisiyorum ama çok kötü yaptı beni tutmadı sonra insallah sende olur hayirli olsunMerhaba kızlar aşılama sonrası 8.gundeyim hâlâ yatıyorum 6.gunumde çok sıkıldım biraz yürümek istedim bacaklarım karnım beni mahvetti yürüyemedim geldim eve yattım bel ağrımda çok aslamadan sonra sizin nasıl ağrılarınız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?