Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Aleykumsdlam canim bende bi haber yok beklemedeyiz bakalim insallah guzel bi haber alirim dua et sende. Senin durumlar nasi varmi değişiklik
eni doktordan geldik...Cok iyi buyumus yumurtalar dedi...ikkisidada iki yumurta gelisiyurmus...Pazartesi net olacakmus asilamam...ama doktor baya iyi dedi..Masallaaaahhh... Insallah Allahim heppimize gonlumuza gore ,hayirli evladlar versin,hayirli olmassada hayirliya cevirsin versin insallah!

Inaallahh cannmm aminnn.. yani Rabbim versinde hayirlisiyla tez vakitte kimsenin kucagi bos kalmasin aratmasn mevlam.. oncelikle cocuk muhabbeti yuzunden aile huzursuzlugu olan bosanma noktasına gelenlere versin mevlam maddi acidan tedabi goremeyenlere versin.. cok dua edip sukretmemiz lazim aslinda ama iste bizdede iş yok.

Kizlar asilama sonrasi felaket bir sancim var gaz sancisi oyle boyle degil carsamba asilamam oldu sancim prsembe basladi ve affiniza siginarak soyluyorum gaz cikartamiyodm ama bugn masallahh hic drmadm lakin sanci gene war ne bitmeyen gazmiss yada gazmii bilemedim sizdede oldumu bilgisi olan varmi

Amin

Merhaba kızlar aşılama sonrası 8.gundeyim hâlâ yatıyorum 6.gunumde çok sıkıldım biraz yürümek istedim bacaklarım karnım beni mahvetti yürüyemedim geldim eve yattım bel ağrımda çok aslamadan sonra sizin nasıl ağrılarınız oldu

Benimde aynı durum ben calisiyorum ama çok kötü yaptı beni tutmadı sonra insallah sende olur hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…