- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Çok haklısın canım benim 2 sene biticek ekim de olmadı hic malesef herşey yapıldı rahim filmine 600tl verdim onun yanında hiç bişey yeter ki olsun nasib etsin Allah elimizden ne geliyorsa yapıcaz inşallah hepinizin aşılamasi tutar ve mutlu haberi verirsiniz canımBen trabZonda yaptirdim canm asilama raporlu yapti hastane 1 yillik evli olunca ve 24 yada 23 yasi gecince sigorta tarafindan rapor cikartiliyor hastaneye 300 lira verdik. Ki medicalpark hastanesine gidiyorum bi rahim filmini 450 liraya cektiler normal asilama fiyati 800 liraymis rapor olunca 300 oldu haricinde gene ignelerim ilaclarm 160 lira tuttu onceki aylardaki tedavilerimde gene ayni igneleri kullandm arti catlatma ignesi tabi hepsine 1000 liraya yakin para oderdik fakat bu ay rapor cikinca 160 lira odedik valla cok iyi geldimuayne ucretide verdik tabi gene bu ay iki kereden 80 80 160 lira 65 tahlil parasi derken 700 lirayi buldu iste bu yola girince iste ister istemez cepten cok paralar cikiyor RABBIM karsiligini versin insallahh. Maddiyat bi sekilde haloluyor ama yitip giden psikoloji cidden toparlanamiyor
Hadi hayırlısı canım inşallah ikinciye gerek kalmadan melegin tutunmustur sanaMe
Mersin canım şimdi sonuç bekliyoruz artık
Bende özele gittim devlete gitsem bukadar para gitmezki. Ama tabi mevlam hayırlısini nasib eylesin tez zamanda guldursun yuzumuzuDevlette oyle ben ozele gittim kismette varsa olur zaten olsun ne paralar gider insallah allah gönlünüze göre verir
Sen asilama yaptirmadinmi canim beklemedemisin yoksa mevlam herkese nasib eylesin bizlerede nasib eylesin aratmasin ugrastirmasin bu yolda ugrasmakta belki bir nevi ibadettir ama cok ama cok zor bi surec.. birbirimize dualar edelim duanin gucune inanalim napacaz baskaÇok haklısın canım benim 2 sene biticek ekim de olmadı hic malesef herşey yapıldı rahim filmine 600tl verdim onun yanında hiç bişey yeter ki olsun nasib etsin Allah elimizden ne geliyorsa yapıcaz inşallah hepinizin aşılamasi tutar ve mutlu haberi verirsiniz canım
Canim naptin sonucun gelmedimiHadi hayirlisi olsun guzel ama zor surec stresli :) benim asilamada 9. Gunum
İnşallah 7 yıl oldu yaş oldu 30 nerdeyse çocuk bakıcılığı yapmasam zaman geçmiyor olsun artik 1 tane çok istiyoruzHadi hayırlısı canım inşallah ikinciye gerek kalmadan melegin tutunmustur sana
Insallahh olur canim benimAmin insallah bugün cuma Allahim dileklerimizi kabul eyler insallah ay sonuna olmaz isem bende test yapcam kandan hiç olmadi Bebis insallah bu asi da olur kısmet
7 yilmi oldu evleneli tup neden denemediniz bunca yildir. Cocuk bakmak hem cok iyi gelip hemde uzmuyormu siziİnşallah 7 yıl oldu yaş oldu 30 nerdeyse çocuk bakıcılığı yapmasam zaman geçmiyor olsun artik 1 tane çok istiyoruz
Yok canım daha hic yaptirmadim ama istiyorum 2 sene oldu hamile kalamadım hiç bütün tahliller yapıldı temiz hamdolsun eşimin de iyi nasib hersey hep dua ediyorum rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallah çok zorSen asilama yaptirmadinmi canim beklemedemisin yoksa mevlam herkese nasib eylesin bizlerede nasib eylesin aratmasin ugrastirmasin bu yolda ugrasmakta belki bir nevi ibadettir ama cok ama cok zor bi surec.. birbirimize dualar edelim duanin gucune inanalim napacaz baska
Rabbim tez zamanda nasib etsin benim yaşım erken daha ama çok istiyorum ben 21 eşim 28 yasindaİnşallah 7 yıl oldu yaş oldu 30 nerdeyse çocuk bakıcılığı yapmasam zaman geçmiyor olsun artik 1 tane çok istiyoruz
Niye bekledin peki canim simdiye kadar yaptirmadin nedenki tabi hersey nasib Rabbim nasib edecekse ediyor sekli zamani o biliyor anca. Ama bekletmesn mevlam sen asilamayi ne zaman dusunuyirsn. Stresten olabilir mi acabaYok canım daha hic yaptirmadim ama istiyorum 2 sene oldu hamile kalamadım hiç bütün tahliller yapıldı temiz hamdolsun eşimin de iyi nasib hersey hep dua ediyorum rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallah çok zor
Önceki doktorum klomen + catlatma iğnesi verdi 3 kere kullandım ama 2 kere kist oldu sonra bıraktım tedaviyi ramazan geldi ara verdim biraz tedaviye sonra iyi bir doktor araştırdım buldum ona gittim detaylı muayene etti yumurta rezervine rahim ağzının genişliği falan bütün test sonuçlarına da baktı sizin biseyiniz yok stresten de olmayabilir dedi sonra adetim bittikten sonra çağırdı yumurta takibine sadece yumurta büyüyor mu ne kadar olgunlasiyor ve çatliyor mu diye takip edicek adetim bugün bitiyor pazartesi çağırdı bakalım hayırlısı rabbimdenNiye bekledin peki canim simdiye kadar yaptirmadin nedenki tabi hersey nasib Rabbim nasib edecekse ediyor sekli zamani o biliyor anca. Ama bekletmesn mevlam sen asilamayi ne zaman dusunuyirsn. Stresten olabilir mi acaba
Evet bu sebepten dolayı olmayabilir bi arkadasimizinda esi tir soforu e dogal olarak her zaman rastlamiyor ovulasyon donemine. Hayirlisi insallah stres yapmayinnn bi problem olmamasida cok guzel masallahh yeterki olmasinAslında bir de bizim düzenli bir ilişki olmuyor yumurtlama zamanları bazen 2 bazen 3 gün sonra oluyor eşimin işi ağır yorgun oluyor hep gün kaciriyoruz yani onun için pazartesi doktora soylucem boşuna ilaç kullanmiyim aşılama olsun çünkü illa kaçıyor gün ve eşim benden çok stres yapıyor
Amin insallahInsallahh olur canim benim
Allahim. Gönlünüze göre versinRabbim tez zamanda nasib etsin benim yaşım erken daha ama çok istiyorum ben 21 eşim 28 yasinda
Selam aleykum kizlar! Hayirli Cumalar! Nasilsiniz? Birar haberler varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?