Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Çok haklısın canım benim 2 sene biticek ekim de olmadı hic malesef herşey yapıldı rahim filmine 600tl verdim onun yanında hiç bişey yeter ki olsun nasib etsin Allah elimizden ne geliyorsa yapıcaz inşallah hepinizin aşılamasi tutar ve mutlu haberi verirsiniz canım

Sen asilama yaptirmadinmi canim beklemedemisin yoksa mevlam herkese nasib eylesin bizlerede nasib eylesin aratmasin ugrastirmasin bu yolda ugrasmakta belki bir nevi ibadettir ama cok ama cok zor bi surec.. birbirimize dualar edelim duanin gucune inanalim napacaz baska

Amin insallah bugün cuma Allahim dileklerimizi kabul eyler insallah ay sonuna olmaz isem bende test yapcam kandan hiç olmadi Bebis insallah bu asi da olur kısmet

Yok canım daha hic yaptirmadim ama istiyorum 2 sene oldu hamile kalamadım hiç bütün tahliller yapıldı temiz hamdolsun eşimin de iyi nasib hersey hep dua ediyorum rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallah çok zor

Yok canım daha hic yaptirmadim ama istiyorum 2 sene oldu hamile kalamadım hiç bütün tahliller yapıldı temiz hamdolsun eşimin de iyi nasib hersey hep dua ediyorum rabbim kimseyi bekletmeden versin inşallah çok zor
Niye bekledin peki canim simdiye kadar yaptirmadin nedenki tabi hersey nasib Rabbim nasib edecekse ediyor sekli zamani o biliyor anca. Ama bekletmesn mevlam sen asilamayi ne zaman dusunuyirsn. Stresten olabilir mi acaba

Niye bekledin peki canim simdiye kadar yaptirmadin nedenki tabi hersey nasib Rabbim nasib edecekse ediyor sekli zamani o biliyor anca. Ama bekletmesn mevlam sen asilamayi ne zaman dusunuyirsn. Stresten olabilir mi acaba
Önceki doktorum klomen + catlatma iğnesi verdi 3 kere kullandım ama 2 kere kist oldu sonra bıraktım tedaviyi ramazan geldi ara verdim biraz tedaviye sonra iyi bir doktor araştırdım buldum ona gittim detaylı muayene etti yumurta rezervine rahim ağzının genişliği falan bütün test sonuçlarına da baktı sizin biseyiniz yok stresten de olmayabilir dedi sonra adetim bittikten sonra çağırdı yumurta takibine sadece yumurta büyüyor mu ne kadar olgunlasiyor ve çatliyor mu diye takip edicek adetim bugün bitiyor pazartesi çağırdı bakalım hayırlısı rabbimden

Aslında bir de bizim düzenli bir ilişki olmuyor yumurtlama zamanları bazen 2 bazen 3 gün sonra oluyor eşimin işi ağır yorgun oluyor hep gün kaciriyoruz yani onun için pazartesi doktora soylucem boşuna ilaç kullanmiyim aşılama olsun çünkü illa kaçıyor gün ve eşim benden çok stres yapıyor

Evet bu sebepten dolayı olmayabilir bi arkadasimizinda esi tir soforu e dogal olarak her zaman rastlamiyor ovulasyon donemine. Hayirlisi insallah stres yapmayinnn bi problem olmamasida cok guzel masallahh yeterki olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…