- 20 Ocak 2015
- 161
- 104
- 103
kan tahlili mi verdin canım..? hadi hayırlısı..Hastanedeym sonucun cikmasina son 30 dk
canım aşılama ile mi hamile kaldın?Merhaba kızlar ben de bugün ilk ignemi olsum doktorum yapti inşallah eli ugurlu gelir haftaya carsambada yumos kontrolum var. Asilama olan arkadaslar asilama esnasinda agri aci oldu mu anlatir misiniz.
canım hayırlı olsun hamilesin sen ankaradasın benim gibi hangi hastaneye gitmiştin canım aşılama içinKızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.
canım sen de hamişsin gözleriniz aydın şimdiden sayfaları dolandım 3 tane hamiş arkadaşı buldum hadi hayırlısıBana hic ilac vermedi doktorum. Sadece asilamanin oldugu gun 2 tane antibiyotik hap ictim o kadar. Bu biraz da tedaviyle ve kisiyle ilgili sanirim. Benim doktorum gerek olmadigini soylemisti.
Evet canım 2. aşılamam tuttu şükür rabbimecanım aşılama ile mi hamile kaldın?
ard arda mı yaptırdın aşılamalarını canım sorması ayıp ne kadara mal oldu aşılama ben de düşünüyorum bakalım bu aya yetişmez ama diğer aya 2. aşılamayı yaptırayım diyorumEvet canım 2. aşılamam tuttu şükür rabbime
Evet canim hic ara vermedim esim ilk istemedi ama doktor ara vermezsek şans artar dedi. Ben doğuda bir ilcede yasiyorum o yüzden biraz ucuzdu. Ignelere rapor çıkardı doktorum 200 civarı tuttu. Ilk aşılama 550ydi 2. aşılamada indirim yaptılar 500 tlydi.ard arda mı yaptırdın aşılamalarını canım sorması ayıp ne kadara mal oldu aşılama ben de düşünüyorum bakalım bu aya yetişmez ama diğer aya 2. aşılamayı yaptırayım diyorum
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlat olmasını nasip etsin inşallah canım bizlere de dua etEvet canim hic ara vermedim esim ilk istemedi ama doktor ara vermezsek şans artar dedi. Ben doğuda bir ilcede yasiyorum o yüzden biraz ucuzdu. Ignelere rapor çıkardı doktorum 200 civarı tuttu. Ilk aşılama 550ydi 2. aşılamada indirim yaptılar 500 tlydi.
Hayırlısıyla gelir melegin canim rahat ol ben yeni anlıyorum 18 aydır bekliyordum şükür rabbin ol dedi ve oldu.
Amin canim rabbim sana da yaşatsın inşallah dua ederim tabi etmez miyimALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlat olmasını nasip etsin inşallah canım bizlere de dua et
ALLAH RAZI OLSUN gülüm bakalım ben de çok beklemeyeyim inşallahAmin canim rabbim sana da yaşatsın inşallah dua ederim tabi etmez miyim
canim inşallah güzel haber alirsin heycanlandim simdi.Hastanedeym sonucun cikmasina son 30 dk
canim bebisinin saglikli olmasini, hayirli bir evlat olmayi nasip etsin rabbim güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah..Evet canım 2. aşılamam tuttu şükür rabbime
Amin canım inşallah rabbim size de nasip etsin inşallahcanim bebisinin saglikli olmasini, hayirli bir evlat olmayi nasip etsin rabbim güzel bir hamilelik gecirirsin inşallah..
amiiiin canim cumlemize inşallah .Amin canım inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah
Bende cok heyecanliydim hem idrar hem kan tahlili vermistim doktorun mesaisi bitti diye baska doktordan aldim sonucu o da demesin mi beta yok burda diye dondum kaldim. Kasik agrisiyla gitmistim adetim 2 gun gecti demistim mal doktor beta hcg istememiscanim inşallah güzel haber alirsin heycanlandim simdi.
inanamiyorum canim acilden ver kan tekrar istersen.Bende cok heyecanliydim hem idrar hem kan tahlili vermistim doktorun mesaisi bitti diye baska doktordan aldim sonucu o da demesin mi beta yok burda diye dondum kaldim. Kasik agrisiyla gitmistim adetim 2 gun gecti demistim mal doktor beta hcg istememis
Acilden verdimmm zatenn bende sinirlendim ciktik esim de seviniyo 2,3 gun daha bekleyelim daha garanti olsun diyor delirdim resmen bende eve gelirken erken gebelik testi aldim yine sabahi bekliceminanamiyorum canim acilden ver kan tekrar istersen.
canım sinirlenmemek elde değil ki haklısın yarin ola hayir ola canim.Acilden verdimmm zatenn bende sinirlendim ciktik esim de seviniyo 2,3 gun daha bekleyelim daha garanti olsun diyor delirdim resmen bende eve gelirken erken gebelik testi aldim yine sabahi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?