Bak bu kaçtır deniyorsun hep birşey çıkıyor bence yapmasan mi artık eşinin dediği gibi beklesenmi bak her değerin de bi engel vardır bunda bi hayır bekle derimAcilden verdimmm zatenn bende sinirlendim ciktik esim de seviniyo 2,3 gun daha bekleyelim daha garanti olsun diyor delirdim resmen bende eve gelirken erken gebelik testi aldim yine sabahi beklicem
Benim bu ay ilk aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı 2 . Yi düşünüyorum hatta senin yazdıklarınla kesin 2.ciyide yaptırırım nelere dikkat ettiğini merak ediyorum açıkçasıAmin canım inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah
Bu arada hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin canım inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah
Hayirli olsun kzuumm saglikli gelsin insallah bebisinEvet canim hic ara vermedim esim ilk istemedi ama doktor ara vermezsek şans artar dedi. Ben doğuda bir ilcede yasiyorum o yüzden biraz ucuzdu. Ignelere rapor çıkardı doktorum 200 civarı tuttu. Ilk aşılama 550ydi 2. aşılamada indirim yaptılar 500 tlydi.
Hayırlısıyla gelir melegin canim rahat ol ben yeni anlıyorum 18 aydır bekliyordum şükür rabbin ol dedi ve oldu.
Bende dedim vardir bi hayir diye bakalim sabah su gebelik testini yapmam lazim ama biliyosun duramiyorumBak bu kaçtır deniyorsun hep birşey çıkıyor bence yapmasan mi artık eşinin dediği gibi beklesenmi bak her değerin de bi engel vardır bunda bi hayır bekle derim
Sağol canım. Rabbim sana da yaşatsın öncelikle. Herkesin durumu farklı olduğu icin en iyi kararı doktorun verir diye düşünüyorum bizimkine doktor karar verdi biz de uyguladık.Benim bu ay ilk aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı 2 . Yi düşünüyorum hatta senin yazdıklarınla kesin 2.ciyide yaptırırım nelere dikkat ettiğini merak ediyorum açıkçası
Amin canım allahım sana da nasip etsin tez zamanda inşallahHayirli olsun kzuumm saglikli gelsin insallah bebisin
Tamam haberdar et muhakkak ama kurban olduğum rabbim inşallah bebeğin seninledirBende dedim vardir bi hayir diye bakalim sabah su gebelik testini yapmam lazim ama biliyosun duramiyorum
Sagol canim benim. Tez zamanda Rabbim sana da yasatsin bu duyguyu.canım sen de hamişsin gözleriniz aydın şimdiden sayfaları dolandım 3 tane hamiş arkadaşı buldum hadi hayırlısı
amin canım inşallah ALLAH RAZI OLSUNSagol canim benim. Tez zamanda Rabbim sana da yasatsin bu duyguyu.
canım test yaptinmi?Bende dedim vardir bi hayir diye bakalim sabah su gebelik testini yapmam lazim ama biliyosun duramiyorum
Yaptim canim negatif cikti erken testlerden almistim bunda da cikmadi artik umut bitti kan da baktirmayi dusunmuyorum adeti bekliyorumcanım test yaptinmi?
canım üzme kendini benimde olmadi yarınlarda hep umut var ...Yaptim canim negatif cikti erken testlerden almistim bunda da cikmadi artik umut bitti kan da baktirmayi dusunmuyorum adeti bekliyorum
canım adet günümdu olunca yaptirmama gerek kalmadi pes etmek yok canım yola devam....Sen kandami baktirdin uzulmemek elde degil ama hayirlisi boyleymis
erken adet oldun yani sebebi ne acabaNormal de carsamba gunu adet olmam gerekirken bu sabah siddetli karin agrisiyla uyandim ve kirmizilar 3 gun onceden gelmisti asiri karin agrim var
Canım ben medicana da yusuf üstüne gittim. İlk aşılamada oldu.canım hayırlı olsun hamilesin sen ankaradasın benim gibi hangi hastaneye gitmiştin canım aşılama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?