Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilamadan sonraki gunlerde akintiniz oldu mu kizlar asilamamin 3.gunu ayakta durunca belim agrio ve akintim var.

Selam kızlar ben 8 Nisan akşamı çatlatma iğnemi vurdum. 10 Nisan sabahı da aşılamam yapıldı. 22-23-24 Nisanda yani 12. 13. ve 14. günlerde sabahları idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Ama bugün aşılamadan sonraki 16.günüm hala adet olmadım.Kan tahliline de gitmedim açıkçası evde yatılı misafirlerim vardı daha bugün gittiler o hayal kırıklığını onların yanında yaşamak istemedim. Sizce bugün akşam iş çıkışı kan vereyim mi yani bu saatten sonra sonucun pozitif çıkma ihtimali var mı?4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Ama olmadım da. Siz aşılama tutmadıysa adetten kaç gün sonra adet oldunuz?

Canim emin olmak istiyorsan yaptir kan tahlili en azindan kafandacsoru isareti kalmasin.belli olmaz

Canim emin olmak istiyorsan yaptir kan tahlili en azindan kafandacsoru isareti kalmasin.belli olmaz
Ya tam kan vereyim diyorum karnım ağrıyor geldi gelecek diyorum vazgeçiyorum. ama kararımı verdim canım birazdan öğle yemeğine çıktığımda bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık neyse sonuç çıksın bakalım. Hepimiz için hakkımızda hayırlı olsun

Bence de git canim ben asilamadan sonra 12. Ve 13. Gun evde idrar testi yaptim cikmadi ama 14. Gün de adet oldum 3 gün erkenden. İdrar da cikmayip kan da cikan cok kisi var sende biran önce git sonucunu ôgren insallah bebegin seninledir.

evet ama ben biliyorumki bizlerden cok iyi anne olur kizlar ..

Kizlar nabiyosunuz bittimi regl iniz basliyomusunuz 2. Asilamaya

Merhaba arkadaşlar bende 2 gün sonra adet olcam ve bu ay hsg çekilecek anestezi li yapalım dedi doktorum ondan sonra ki ay asilama düşünüyorum içimde bi ses bu 2 aydan birinde tutacak diyor öyle umut ediyorum içinizde hsg çekildiği ay hamile kalan veya ilk asilama tutan var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim. . Bu arada bundan 5 ay önce doğal yolla bi gebeligim oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimin sperm değerleri gayet iyi bende her ay düzenli yumurtluyorum yani sebepsiz inteefilite

Doktor vermedi ikinci aşılamayı bu adetin bitsin diğer adetinde gel dedi ya bugün reglmin son günü ama 1 ay beklicen malesef sen ne yaptım
Tamam iste bende bu adetim bitince 2. Adetim de mayis ta gidicem bana da diger ay gel dedi muhtemelen bidaha denicez. Benim psikolojim bozuldu hala kendimi hamile gibi hissediyorum kan tahlili yaptirmadim ya o bozdu benim psikolojimi kesin

Tamam iste bende bu adetim bitince 2. Adetim de mayis ta gidicem bana da diger ay gel dedi muhtemelen bidaha denicez. Benim psikolojim bozuldu hala kendimi hamile gibi hissediyorum kan tahlili yaptirmadim ya o bozdu benim psikolojimi kesin
Bende mayısın 25 i gibi gidicem işte ya hiç sorma gerçekten piskolojimiz alt üst oldu ya böyle uyuyup hamile kaldıktan sonra uyanmak istiyorum ha bire karşıma hamile bayanlar çıkıyor çok imreniyorum ya

Ben 3 mayısta aşılama yaptirdım. İgne kullandim merional 7 tane birtanede catlatma ignesi kullandim. Merional igneyi Göbekten vuruldum. Catlatma ignesinide kolun ust arka yumusak tarafından vuruldum. Ilk asilamm. Asilamadan sonra bir kasik agrim vardi. Kahvemsi leke oldu. Ikinci gun agrim azaldi. Poregastan hap kullaniyorum. Sabah 1 aksam 1tok karınla. Bu hap bnde uyku hali sisme basdonmesi yapiyo. Halsizlikte. Bugun 3 gunum cok heyecan yok ama pozitif sonuc almayi cok isterim. Allah hepimize nasip etsin. Hayirlisi neyse hakkimizda o olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…