Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sürekli incir yiyorum canım şimdi ada çayı falan da içeceğim bakalım bugün canımı çok acıttılar ya
sen şimdi ne zaman doktora gideceksin
Niye canini acittilar anlamadim canim....haftaya carsamba günü testim hayirlisiyla

Niye canini acittilar anlamadim canim....haftaya carsamba günü testim hayirlisiyla
hadi inşallah hayırlarla sevineceğiz senin hayırlı mutlu haberlerine gülüm..
hemşire kadın canım göbekten falan da bastırdı alttan utrasonla bakarken çok bastırdı canım acıdı bayağı

hadi inşallah hayırlarla sevineceğiz senin hayırlı mutlu haberlerine gülüm..
hemşire kadın canım göbekten falan da bastırdı alttan utrasonla bakarken çok bastırdı canım acıdı bayağı
amin allah razi olsun canim benim kiyamam sana kadin olmak zor ben bir haftadir cektigim agriyi sanciyi anlatamam ama hersey bebisler icin olsunda dokuz ay raziyim sannci cekmeye allahim izun verirse ....ben bi yerde okumustum testere disli aslan pencesi kürü varmis yumurtalari süper gelistiriyomus bi arastirsan canim nacisane bi tavsiye canim

ondan da var canım şimdi onu da yapayım içeyim benim de senelerdir aaştırmadığım şey kalmadı hayırlısıyla ağrısız sızısız hamileliğimiz olur kuzum hayırlarla sağlıcakla bir ağrıda doğum yaparız inşallah amin

merhaba kızlar 2 yumurtamı söylediler 10 ve 8 mm boylarında cuma yeniden gideceğim cumaya kadar iğnelere devam dedi doktor canım huri pembe sizler ne yaptınız
Canim bugun kacinci günün. Benim bu ay iptal oldu malesef geleisemedikleri için insallah 2. Kontrolunde guzelce buyur yumoslarin

Yagmurcum sende incir kürü yapmaya basla yumurtalarin gelissin güzel güzel bulabilirsen testere disli aslan pencesi kürü yap buralarda bulamiyorum ben yurtdisinda bitkileri bulmak cok zor

Ne güzel azimlisin ya bravo valla pembeyede anlat onunda gelismiyo cok üzülüyo kiyamam ya allahim bize yardim etsin

Hayirlisi canim benim incir kürü yapsaniz ya sende pembede hizli gelissinlerde bian önce benim gibi kuluckaya yatin :)
Incir kürü prolaktin hormonunu yükseltir die duydum benimde zaten yukselmeye cok meyilli oyuzden yapamam onu. Canim size birsey sorcam bu maydanozla süt kaynatip üstüne oturuyormussun ya onu duydunuz mu hiç yada yaptinizmi

Hayirlisi canim benim incir kürü yapsaniz ya sende pembede hizli gelissinlerde bian önce benim gibi kuluckaya yatin :)
Incir kürü prolaktin hormonunu yükseltir die duydum benimde zaten yukselmeye cok meyilli oyuzden yapamam onu. Canim size birsey sorcam bu maydanozla süt kaynatip üstüne oturuyormussun ya onu duydunuz mu hiç yada yaptinizmi

Ne güzel azimlisin ya bravo valla pembeyede anlat onunda gelismiyo cok üzülüyo kiyamam ya allahim bize yardim etsin
pembe bugün girsin anlatalım canım onu da yeşil çay gibi demleyip içiyordum canım ya almadığım ot kalmadı canım testosteronum yükselmişti hayıt otu içmiştim yaani inan ben çok azimliydim canım çok araştırdım 4 sene olunca ALLAH hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin..

ben bir kez yapmıştım canım bir kez de belime yakı yamıştırmıştım sıcak tutsun diye onu da dene canım

Pembisim o kanallar tikaniksa iyi geliyo diye biliyorum ben buharina oturuyolar sende tikaniklik varmi ki

Pembisim o kanallar tikaniksa iyi geliyo diye biliyorum ben buharina oturuyolar sende tikaniklik varmi ki
Bak münevverde cok bilgi var onu dinle sen ben sadece sogan ve incir kürünü denedim bitkiler zarar vermez denemekte fayda vardir bence sen bilirsin tabi canim benim

Kizlar benim kullandigim igne Oveleap 300 I.E./0,5 ml sizinkiler ne isimde

pembecim yıkandıktan sonra adetten sonra belinin tam kaba etine doğru belinin ortasına yakıyı yapıştır ondan sonra ilişkiye gir yataktan biraz kalkma sonra kendi çıkana kadar en azından 3 gün dişini sık çıkarma çıkarırken de yavaşça çıkar öyle hamile kalan arkadaşlarım da oldu canım sıcaklık çok önemliymiş..
kaplıcalara giden arkadaşlarım oldu o sıcaklıkla hamile kaldılar bunu da dene canım..
aslan pençesi otunu da al demle sıcak su da iç şimdi hemen içeceğim ben de

Benim ilk asilamada sadece 11gün sürdü yumurtalarimin gelismesi diger ikisinde bes gün sürdü sizde neden az etki göstermis ondan sordum canim benim
bilmiyorum canım bakalım sen kaçarlık şekilde vuruyorsun 75 ml şeklinde vurdum bugün 5. gün bakalım bugün benden çncekiler de 11. gün de gelmişlerdi 18 mm olmuşlardı yumurtaları

Kuzum burda yaki yokki bikac kez baska sey icin baktimda bulamadim. Evet sicagin iyi geldigini biliyorum canim. Aslan pencesi otunuda bulamam su aralar turkiyeden gelen giden de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…