Kuzum burda yaki yokki bikac kez baska sey icin baktimda bulamadim. Evet sicagin iyi geldigini biliyorum canim. Aslan pencesi otunuda bulamam su aralar turkiyeden gelen giden de yok
Benim gonal, orgalutran,ovitrelle :) ama biseye yaramadilar bu ay :)puregon benimki canım ovitrella da çatlatma iğnesi verdi
Doktor bugun diyoki dozu az oldugu için 50 mg kullandim hiç etki etmedikiBenim ilk asilamada sadece 11gün sürdü yumurtalarimin gelismesi diger ikisinde bes gün sürdü sizde neden az etki göstermis ondan sordum canim benim
Ben isvecteyim de zannetmiyorum ama yinede sorarim canimalmanyada adı farklıdır belki canım aktarlarda bulablirsin belki de araştırmak lazım gülüm..
Bencede dozu az olmus cünkü bu igneler cok gelistiriyo yunurtalari ama doktorun ne düsünüyo bilemeyiz ki canimDoktor bugun diyoki dozu az oldugu için 50 mg kullandim hiç etki etmediki
Burdada yokkkkk ot özürlüler burdakiler canim türkiyenin gözünü sevimBen isvecteyim de zannetmiyorum ama yinede sorarim canim
buralara gelen olsa akrabalardan falan canım araştır bir canım 50 mg az ya yükseltiyorlar hep dozajınıBen isvecteyim de zannetmiyorum ama yinede sorarim canim
Doktorun düsuncesi yumurtalarin durumunu bilmedigi için temkınlı gitmekmisBencede dozu az olmus cünkü bu igneler cok gelistiriyo yunurtalari ama doktorun ne düsünüyo bilemeyiz ki canim
EvetBurdada yokkkkk ot özürlüler burdakiler canim türkiyenin gözünü sevim
Valla su anda hiç kimse yok. Evetburalara gelen olsa akrabalardan falan canım araştır bir canım 50 mg az ya yükseltiyorlar hep dozajını
o da az oldu tabii ondan büyümemiş kuzum ya diğer aya sevineceksin inşallah canım ben inanıyorum canıgönülden kabak çekirdeği ye çzellikle adet döneminde sonraki birkaç haftaValla su anda hiç kimse yok. Evet
Evet canim napalim artik obur ay insallah. Bende varya hiç sevmem k. Çekirdegini :) ama yicem artik sagol canimo da az oldu tabii ondan büyümemiş kuzum ya diğer aya sevineceksin inşallah canım ben inanıyorum canıgönülden kabak çekirdeği ye çzellikle adet döneminde sonraki birkaç hafta
ben severim aslında ama yine de zorla yiyorum kuru incir de az da olsun ye canım ada çayını bulursun onu demle iç bak canım aslan pençesini bulamasan daEvet canim napalim artik obur ay insallah. Bende varya hiç sevmem k. Çekirdegini :) ama yicem artik sagol canim
Tamam canim bunlari uyguluycam bu ayben severim aslında ama yine de zorla yiyorum kuru incir de az da olsun ye canım ada çayını bulursun onu demle iç bak canım aslan pençesini bulamasan da
test gunun ne zamanYok hafıf hafıf kasıkta batmalar oluyodu ama bu sefer sancım hiç bitmiyo sanki adet olcak gibiyim sürekli tuvalete kontrole gıdıyorum işallah hayırlı bi sonucla bıter bu sefer ama ben kendımı olumsuzuda alıştırıyorum iki sefer cok yıkıldım bu sefer yıkılmak istemiyorum hayırlısı diyorum cok zor çünkü ben üç aydır hiç ara vermeden devam ediyorum psıkolojim altüst oldu ikinci negatıfte bu sefer elimden geldiğince kötüyede hazılıklı gıbıyım yağmur cum
Günaydın canım yok üçüncü aşılamam haftaya carsamba yada persembe test günüm canımtest gunun ne zaman
ıkıncı asılaman mı?
günaydın canım nasılsın ben de ders başına oturdum kpss ye hazırlanıyorum malum mayısta sınav varGünaydın kızlar
Maşallah ne güzel senın asıl mesleğın ne kac yasındasın tatlımgünaydın canım nasılsın ben de ders başına oturdum kpss ye hazırlanıyorum malum mayısta sınav var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?