Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum burda yaki yokki bikac kez baska sey icin baktimda bulamadim. Evet sicagin iyi geldigini biliyorum canim. Aslan pencesi otunuda bulamam su aralar turkiyeden gelen giden de yok
almanyada adı farklıdır belki canım aktarlarda bulablirsin belki de araştırmak lazım gülüm..

Valla su anda hiç kimse yok. Evet
o da az oldu tabii ondan büyümemiş kuzum ya diğer aya sevineceksin inşallah canım ben inanıyorum canıgönülden kabak çekirdeği ye çzellikle adet döneminde sonraki birkaç hafta

o da az oldu tabii ondan büyümemiş kuzum ya diğer aya sevineceksin inşallah canım ben inanıyorum canıgönülden kabak çekirdeği ye çzellikle adet döneminde sonraki birkaç hafta
Evet canim napalim artik obur ay insallah. Bende varya hiç sevmem k. Çekirdegini :) ama yicem artik sagol canim

Evet canim napalim artik obur ay insallah. Bende varya hiç sevmem k. Çekirdegini :) ama yicem artik sagol canim
ben severim aslında ama yine de zorla yiyorum kuru incir de az da olsun ye canım ada çayını bulursun onu demle iç bak canım aslan pençesini bulamasan da

test gunun ne zaman
ıkıncı asılaman mı?

yaşım 32canım yaşlandım :)
kamu yönetimi mezunuyum 4 yıllık memuriyet sınavına hazırlanıyorum yine şansımı deneyeyeim
hayat şartları zor malum..
ailelerde de olmayınca bir yandan da çikolata ile kendimi mutlı ediyorum ders çalışırken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…