- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
iyi etmişsin canım benim inan daha daha güzellerini inşallah alırsın alırlar bebeğine çeşit çeşit seçersiniz konuşuruz burada gülüm ..inşallah hayırlarla sağlıcakla aminNe biliyim oyle alip koymustum heveslenmistim heralde :)
Hepsi çok güzel yaa
ay kuzular çok güzeller demi ya ben de bayıldım ay hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah...amin...Oh ohhhh döktürmünüz ben yokken kızlar hepsı cok güzel hepimize nasıp olur işallah allahın ıznıyle:)
günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar:)
GunaydinGünaydın kızlar:)
İyiyim saol kan vermeye gıttım kontrol vardı bugün benım yenı geldım sen nasılsın canımgünaydın canım nasılsın?
Niye kan verdin canmİyiyim saol kan vermeye gıttım kontrol vardı bugün benım yenı geldım sen nasılsın canım
Kontrol amaçlı alıyolar burda canım yanı sonuç için deil zaten sonucu söylemiyolar erken olduğu içinNiye kan verdin canm
BEN DE İYİYİM CANIM ÇAY İÇİYORUM DERS ÇALIŞACAĞIÖİyiyim saol kan vermeye gıttım kontrol vardı bugün benım yenı geldım sen nasılsın canım
Hmm anladim canimKontrol amaçlı alıyolar burda canım yanı sonuç için deil zaten sonucu söylemiyolar erken olduğu için
hayırlı günler olsun canım..Günaydın canlar hayırlı bir gün olsun işallah
öyşe ben de dün ayaklarımı ellerimi ısıtamadım bir türlüİşallah istedığın gibi gecer hayırlı haberlerle dönersın canım bende hala yataktayım hava soguk ve ben su gibi terlemişim vucudum hormondan dengeyı yıtırdu
Gunaydin canimGünaydın canlar hayırlı bir gün olsun işallah
Insallah hayirli haberler alirsin canimhayırlı günler olsun canım..
yarın benim de kontrol günü heyecanlıyım biraz
havalar nasıl ben de çay koyacağım
Amin içinizden ne geciyo kızlar hıssayatınız kuvvetlımı benım hakkımdaInsallah hayirli haberler alirsin canim
ALLAH RAZI OLSUN kuzum sağolasın peş peşe seviniriz inşallah ua ne güzel olacak sevinçlerimiz de bir..Insallah hayirli haberler alirsin canim
ben inşallah olumlu sonuç alacağını düşünüyorum canım...Amin içinizden ne geciyo kızlar hıssayatınız kuvvetlımı benım hakkımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?