Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah hamilesin canim ikinizde hamile kalirsiniz diye düşünüyorum
canım bu ayı dinlenme gibi düşün inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sen de diğer aya hamile kalırsın gülüm amin peş peşe sevineceğiz sonra bebeğimiz için hazırlıkları paylaşırız

ALLAH RAZI OLSUN kuzum sağolasın peş peşe seviniriz inşallah ua ne güzel olacak sevinçlerimiz de bir..
sonra bebek hazırlıkları
Amin amin inşallah :) evet hazirliklarimizi da paylasiriz insallah kiyafetleriydi, arabasiydi, pusetiydi, arabasiydi sunuda aliyim bunuda aliyim derken gececek zaman hayirlisiyla bebislerimize kavuscaz:)

Evet canim oyle dusunuyorum zaten paket paket kabak çekirdeği aldim
Amin .

Günaydın hayırlı cumalar kızlar aynacım işallah iyi haberlerle dönersın beklıyoruz hemen yax olurmu

kızlar pazartesi aşılamam yapılacak inşallah bugün kontrole gittim yumurtalarıma bakıldı büyümüş pazartesi sabah 9 da nasipse dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
çok heyecanlıyım bakalım yumurtam 17 mm olmuş bir de 10luk var

Stres hiç iyi deil uykunu ıyı al bu ara herseyıne dikkat et canım benim
ay heyecanım yok diyordum ama varmış elimde olmadan yapıyorum canım ya nasıl bu kadar stres yaptım bilemedim büyüdü mü büyümedi mi bir yandan da onu düşünüyorum..
ya çok kalabalıktı yine utrason sırası tüp bebek aşılamalar falan bayağı sıra bekledim orada da herkes dertleşiyor ben de dertleştim tabii öyle zaman geçti canım bakalım pazartesinden sonra eşim 2 gün de izin aldı dinlenirim zaten

Canim cok sevindim gozunaydin Rabbim yardimcin olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…