- 4 Ekim 2017
- 184
- 29
- 13
Burdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli cePembişşşş yağmur nerelerdesın kız içimden geldi senın pembe yanaklı bi kızın olcak allahın izniyle:)
Hoşgeldın pembişim gecer gecer bak bizdw gecsın dıye muhabbet edıyoruz sende katıl bende beklıyorum bilşyosun paylasa paylasa gecırcez bu günleri:)Burdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli ce
Insallah canim :)
Gunlerde geçmiyor normalde her ay adet olmam insallah diyodum bu sefer 4 gozle adet olmayi bekliyorum hayat cok garıp :/
inşallah hayırlarla sağlıcakla atanırım canım aminNe güzel allah hiç bozmasın işallah allahın izniyle senın gayretınle atanırsın canım benim:)
hoşgeldin kuzu sohbet ediyoruz zaman böyle geçecek inşallahBurdayım canim sohbetinizi okuyordum gizli ce
Insallah canim :)
Gunlerde geçmiyor normalde her ay adet olmam insallah diyodum bu sefer 4 gozle adet olmayi bekliyorum hayat cok garıp :/
Hosbuldum canim. Nasilsiniz bugun?Hoşgeldın pembişim gecer gecer bak bizdw gecsın dıye muhabbet edıyoruz sende katıl bende beklıyorum bilşyosun paylasa paylasa gecırcez bu günleri:)
Evet canim. Sen nasilsin?hoşgeldin kuzu sohbet ediyoruz zaman böyle geçecek inşallah
Ooo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorumben de bebek olmadan bebek battaniyesine başladım örgü ilk defa yapıyprım ama çok da kötü olmuyor moral oluyor insana
Ahhhhh bebişim hala catlatma iğnesının etkısındeyım gögüslerım şiş basım agrıyo ama yınede cok iyiyim sükür ne güzel heycanlı olman bende cok relaksım nedenseHosbuldum canim. Nasilsiniz bugun?
Senin bir haftan kaldi hayirlisiyla cok heycanliyim bende senin adina :)
Kıyamam sana bebişine kullanırsın işallah seneye doğunca:) allahın izniyleOoo ne güzel canim insallah bebegine kullanirsin. Benim hiç oyle becerilerim yok. Ben de bir emzik ve küçük patik almistim oyle duruyor dolap ta aylardir. Niye aldigimi bende bilmiyorum
Cok agir bi igne demekki dikkat et kendine canim. Sen relax ol canim sakinligini koru mutlu haberi aldiginda bol bol sevinirsin o zaman sakinlik falan kalmaz:))Ahhhhh bebişim hala catlatma iğnesının etkısındeyım gögüslerım şiş basım agrıyo ama yınede cok iyiyim sükür ne güzel heycanlı olman bende cok relaksım nedense
Bende 23 yaşındayım kizlar :)Ne yaslısı bak 40 olcam ben ocakta öliyim bennnnnn:) ailen nıye yok yanlış anlamassan
Vurulurken acı yok ama sonrasında doğanı bozuyo okadar ayyyyyy bebişim allahım duysun sesınızı ya :))Cok agir bi igne demekki dikkat et kendine canim. Sen relax ol canim sakinligini koru mutlu haberi aldiginda bol bol sevinirsin o zaman sakinlik falan kalmaz:))
Ayyyyyy küçüğümm benım doğursam kızım olurdun yerım senı:)Bende 23 yaşındayım kizlar :)
Benim 40 olmama üç ay var tohuma karışcam yakındaAyyyyyy küçüğümm benım doğursam kızım olurdun yerım senı:)
aminn insallah emeklerimizin karsiligini aliriz kavusuruz yavrularimiza :) dil okuluna gidiyorum ya sinif ta suriyeli bayanlar var öyle arkadas olduk hepsi anlatiyo heppsinde 3-4tane cocuk var dedim masallah size nasil uretkensiniz oyleyiz dioVurulurken acı yok ama sonrasında doğanı bozuyo okadar ayyyyyy bebişim allahım duysun sesınızı ya :))
Sagol canim cok sekersin :))Ayyyyyy küçüğümm benım doğursam kızım olurdun yerım senı:)
Hayirli yaslarin olsun insallah bu yil bebisinle girersin insallah yeni yasina :)Benim 40 olmama üç ay var tohuma karışcam yakında
Amin canım benim sizdede surıyeli cokmu burda ev bulunmuyo sokaklar dolup tasıyo allah yardım etsınHayirli yaslarin olsun insallah bu yil bebisinle girersin insallah yeni yasina :)
Benim ablam 42 yasinda dogurdu ne var yasinda saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?