- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Kusuruma bakma canım benimBen bıraz rahatsızım aynaaaaa o yüzden yazamadım iyimisin simdi
Çatlatma ignesini vurdunmu. Belki ondandir canim gecmis olsun
Çatlatma ignesini vurdunmu. Belki ondandir canim gecmis olsun
dün gece canım vurdum çatlatma iğnesini geçmiş olsun huri canım şimdi nasılsın ?Ben bıraz rahatsızım aynaaaaa o yüzden yazamadım iyimisin simdi
Allah şifa versın canım dualarım hep sızınle heycanını yen azcık yarın cok güzel gecsın işallahhhh sonundada müjde alalım senden:)Allah yardımcın olsun canim sifa versin dikkat et kendine dinlen
ALLAH RAZI OLSUN canımAllah yardımcın olsun canim sifa versin dikkat et kendine dinlen
inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz için canım..Allah şifa versın canım dualarım hep sızınle heycanını yen azcık yarın cok güzel gecsın işallahhhh sonundada müjde alalım senden:)
Ilk iki gün gün aşırı sekerim uzan kalkma bıde yastık koy altına doktora sor ama önerirse yapın canımıniçiinşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz için canım..
huricim canım aşılamadan sonra doktor size ilişki dedi mi yoksa yapmadınız mı?
Korkma için ferah olsun canim iyi dusun iyi olsun kotu yu hiç cagirma Allahin izniyle guzel haber vereceksin canim. Evet oda naptiki heycanlidir bugun :)Günaydın canım benim gecer gecer üzülme benimde gecmiyo sanıyom ama gectı bıttı sımdıde gelmesın dıyom korku aldı benı sonuc kötü olcak dıye .....işallah aynacığmın asılaması ıyı gecer :) sende üzülme pembişim
Merhaba canim hosgeldin. Ben daha yaptirmadim yani olcakti ama yumurtalarim gelismedigi için iptal oldu. Simdi adet olmayi bekliyorumMerhaba arkadaşlar bu ay kısmetse bende aşılama yaptıracağım şuan tarlusal kullanıyorum regl olunca başlıyoruz işlemlere ...
Kaçıncı gün yapıldı asilamaniz
Pko varmı canım sende deMerhaba canim hosgeldin. Ben daha yaptirmadim yani olcakti ama yumurtalarim gelismedigi için iptal oldu. Simdi adet olmayi bekliyorum
Hosgeldın canım neyı merak edıyosun üç aşılama yaptırmış ve suan kuluckadayımMerhaba canim hosgeldin. Ben daha yaptirmadim yani olcakti ama yumurtalarim gelismedigi için iptal oldu. Simdi adet olmayi bekliyorum
Amin pembısımmmm allah duysun sesınıKorkma için ferah olsun canim iyi dusun iyi olsun kotu yu hiç cagirma Allahin izniyle guzel haber vereceksin canim. Evet oda naptiki heycanlidir bugun :)
Pco yok canim. Günümu bekliyorumPko varmı canım sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?