Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çatlatma ignesini vurdunmu. Belki ondandir canim gecmis olsun
Çatlatma ignesini vurdunmu. Belki ondandir canim gecmis olsun
Ben bıraz rahatsızım aynaaaaa o yüzden yazamadım iyimisin simdi
dün gece canım vurdum çatlatma iğnesini geçmiş olsun huri canım şimdi nasılsın ?
ya midem yanıyor sürekli ya bir de nezle oldum hadi bakalım tam sırasıydı sanki bilemedim biraz da halsizim heyecanlıyım da ..
pembecim huricim dualarınızı eksik etmeyin

Allah şifa versın canım dualarım hep sızınle heycanını yen azcık yarın cok güzel gecsın işallahhhh sonundada müjde alalım senden:)
inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz için canım..
huricim canım aşılamadan sonra doktor size ilişki dedi mi yoksa yapmadınız mı?

inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz için canım..
huricim canım aşılamadan sonra doktor size ilişki dedi mi yoksa yapmadınız mı?
Ilk iki gün gün aşırı sekerim uzan kalkma bıde yastık koy altına doktora sor ama önerirse yapın canımıniçi

iki gün yatacağım canım inşallah dikkat edeceğim çok kendime

Gunaydinlar
Aynacim sana bol sans bugun asilaman var hayirlisiyla.
Huricim seninde 2 gün kaldi testine güzel haber bekliyorum sendende :)
Bu arada benim içinde gunlerde gecmek bilmiyor :-(

Günaydın canım benim gecer gecer üzülme benimde gecmiyo sanıyom ama gectı bıttı sımdıde gelmesın dıyom korku aldı benı sonuc kötü olcak dıye .....işallah aynacığmın asılaması ıyı gecer :) sende üzülme pembişim

Korkma için ferah olsun canim iyi dusun iyi olsun kotu yu hiç cagirma Allahin izniyle guzel haber vereceksin canim. Evet oda naptiki heycanlidir bugun :)

Merhaba arkadaşlar bu ay kısmetse bende aşılama yaptıracağım şuan tarlusal kullanıyorum regl olunca başlıyoruz işlemlere ...
Kaçıncı gün yapıldı asilamaniz

Merhaba arkadaşlar bu ay kısmetse bende aşılama yaptıracağım şuan tarlusal kullanıyorum regl olunca başlıyoruz işlemlere ...
Kaçıncı gün yapıldı asilamaniz
Merhaba canim hosgeldin. Ben daha yaptirmadim yani olcakti ama yumurtalarim gelismedigi için iptal oldu. Simdi adet olmayi bekliyorum

Merhaba canim hosgeldin. Ben daha yaptirmadim yani olcakti ama yumurtalarim gelismedigi için iptal oldu. Simdi adet olmayi bekliyorum
Hosgeldın canım neyı merak edıyosun üç aşılama yaptırmış ve suan kuluckadayımiki gün sonra testım var anlatım şekerim:)

Aynaaaaaaaa nerdesın merak ettim senı hayırlısıyla gel hadı anlat şekerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…