Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün bir test daha yaptım. 15.gündeyim ve 263 çıktı. Nasıl ??????? :)

süper. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de bu hafta aşılama yaptırıcam kısmetse. siz nasıl geb kalabildiniz acaba yazarmısınız lütfen bir de aşılamadan sonra nasıl hareketler yaptınız hareketlerinize dikkat ettiniz mi doktor ilişkiyi yasakladı mı aşılamadan sonra sizi yorcam ama lütfen bizlere de ışk olsun

Az once geldım hastaneden yumurtam gelısmeye baslamıs ıgnenın dozunu artırdık pazar tesı tekrar gıdecez tam gelısırse asılamayı yapıcaz allah ın ıznıyle rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın

Aminn canim sende hngi sehirde gdion dktra ucret nekdr ayy bn de hastane ariom bi hftadr. Belge falan istyrlarmi cok sordum .k.bkma amaumit iste

Aşılama çok rahat geçti. 15 dk yatmak lazımmış. Ben 40 dk ayaklarım yukarda yattım. Güne döndüm. Eşim inanmayacaksın ama kürdan dahi kaldırtmadı. Kesinlikle ağır taşımak eğilip kalkmak yasak. Aşılama yapılınca 4 gün doktor yasak koymadı ve dahada yapın dedi tutmasını kolaylaştırmak için. Kahve çay vs asitli şeyler alkol sigara vs yasak. Tutunmasını engellermii

Çok teşekkür ederim canim kaç yumurtan gelişti. Benim tedavim kötü gidiyo galiba. Anlamıyorum yumurtalarımın hepsi aynı öne geçen yok. Pko var bende de inşallah 1 yumurta bile gelişse gene aşılama y ptircam kısmetse. Çok moralim bozuk

Pko vardı yok ettiler ilaçla. 2 yumurta gelişti ve tuttu.

Hanimlar merhaba öncelikle bu süreçte Allah hepimizin gönlüne göre versin Ben 3 düşük yaşadım ardından histeroskopi oldum eşimdede bendede sorun yok ama psikolojimiz bozuldu 1.5 senedir bu ay aşılama yapılacak dün gonal f 0.75 doz başladık tavsiye edebileceğiniz neler var

Merhaba kızlar 15 aylık evliyim benimde aşılamam yapılalı 3 gün oldu meraklı bekleyis içindeyim 12. Gün kan testi yaptiricam InşAllah

Kızlar iğneden sonra kaç yumurtanız oluştu kaçar milimdi bugece çatlama iğnesi yapıcam cumartesi aşılama yapılacak bana 7 sinde adet oldum 9 unda iğneye başladım gonal f kullandım dün bitti iğnem bugün dr gittim sağda 2 tane biri 19 diğeri 20 mm yumurta olmuş solda bişey yok lütfen bi yorum yapın normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…