ben beklerim tabiki. 5 sene gene beklerim dereere. Eşim malummmm ;(Benim gebeliğim daha yeni canım bana doktorum ilk öğrendiğimde de yasaklamıstı geçen hafta gittiğimde de yasakladı bence doktora gidene kadar bekle
Erkek doktor var ger devlet hastahanesinde malesef kocam özelde yaptırttı bu yüzdennnnndevlet hastanesinde mi asilama yapiyorsunuz acaba
Bugün bir test daha yaptım. 15.gündeyim ve 263 çıktı. Nasıl ??????? :)
Aminn canim sende hngi sehirde gdion dktra ucret nekdr ayy bn de hastane ariom bi hftadr. Belge falan istyrlarmi cok sordum .k.bkma amaumit isteAz once geldım hastaneden yumurtam gelısmeye baslamıs ıgnenın dozunu artırdık pazar tesı tekrar gıdecez tam gelısırse asılamayı yapıcaz allah ın ıznıyle rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın
Ben bıtlıs teyım ozelde tedavı goruyorum 2 bın tlmız gıttı bıle sımdıden raporla verıyolar ıgneyıAminn canim sende hngi sehirde gdion dktra ucret nekdr ayy bn de hastane ariom bi hftadr. Belge falan istyrlarmi cok sordum .k.bkma amaumit iste
Aşılama çok rahat geçti. 15 dk yatmak lazımmış. Ben 40 dk ayaklarım yukarda yattım. Güne döndüm. Eşim inanmayacaksın ama kürdan dahi kaldırtmadı. Kesinlikle ağır taşımak eğilip kalkmak yasak. Aşılama yapılınca 4 gün doktor yasak koymadı ve dahada yapın dedi tutmasını kolaylaştırmak için. Kahve çay vs asitli şeyler alkol sigara vs yasak. Tutunmasını engellermiisüper. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. ben de bu hafta aşılama yaptırıcam kısmetse. siz nasıl geb kalabildiniz acaba yazarmısınız lütfenbir de aşılamadan sonra nasıl hareketler yaptınız hareketlerinize dikkat ettiniz mi doktor ilişkiyi yasakladı mı aşılamadan sonra sizi yorcam ama lütfen bizlere de ışk olsun
Aşılama çok rahat geçti. 15 dk yatmak lazımmış. Ben 40 dk ayaklarım yukarda yattım. Güne döndüm. Eşim inanmayacaksın ama kürdan dahi kaldırtmadı. Kesinlikle ağır taşımak eğilip kalkmak yasak. Aşılama yapılınca 4 gün doktor yasak koymadı ve dahada yapın dedi tutmasını kolaylaştırmak için. Kahve çay vs asitli şeyler alkol sigara vs yasak. Tutunmasını engellermii
Pko vardı yok ettiler ilaçla. 2 yumurta gelişti ve tuttu.Çok teşekkür ederim canim kaç yumurtan gelişti. Benim tedavim kötü gidiyo galiba. Anlamıyorum yumurtalarımın hepsi aynı öne geçen yok. Pko var bende de inşallah 1 yumurta bile gelişse gene aşılama y ptircam kısmetse. Çok moralim bozuk
Mrb cnm hangı ılacları kullandın bendede pco var asılama tedavısındeyımPko vardı yok ettiler ilaçla. 2 yumurta gelişti ve tuttu.
Bende onları kullanıyorum nekadar surede gectı pconuzKlomen ganobol f ovitrelle
Merhaba arkadaslar bende ilk iğnemi vurdum bugün fakülte hastanesine gidiyorum pazartesi günü kontrolüm bar hayırlısı Allahdan
Aşılama ile mi hamile kaldın canımKızlar kontrolum vardı bugün 15, 16, 16 ve 18 mm büyüklüğünde dört yumurtam varmış yarin gece çatlatma ignesi olucam cumartesi de aşılama inşallah tutar allahim büyük bu ay da ben hamis olurum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?