Canım aşılama ile mi hamile kaldınBende bugün kontrole gittim gelişmemiş yumurtaların dedi doktor dozunu arttırdı 75ml cıkardı persembe tekrar gidecegim
Canım aşılama ile mi hamile kaldınHakkında hayırlısı olsun. Benimde bugün aşılamam yapılacak inş
EVET CNMCanım aşılama ile mi hamile kaldın
Evet canım bu aşılamada hamile kalmıştım ama bebeğin kalp atışlarını duyamadik ne yazık ki kürtaj oldum. Kürtajdan 3 ay sonra hiç tedavisiz doğal yoldan hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.A
Aşılama ile mi hamile kaldın canım
merhaba, aşılamayı nerede yaptırdınız acaba?EVET CNM
Evet asilama ile hamile kaldim ama 3.seferdeAşılama ile mi hamile kaldın canım
Hayırlısı olsun inş. Hangi merkezde yaptırdınız acaba? Önereceğiniz bir yer var mı?Evet asilama ile hamile kaldim ama 3.seferde
Ben balikeskrde yasiyorum burada egitim arastirma hastanesinde yaptirdim asilama icin ozel merkeze falan gerek yok bence devlette 3 kere denersiniz ilaclari raporlu aliyorsunuz olmazsa tüp bebek icin rapor cikariyorlar benim 3.kerede oldu Allaha şükür isteyen herkese nasip olsun insAllahHayırlısı olsun inş. Hangi merkezde yaptırdınız acaba? Önereceğiniz bir yer var mı?
Hamile misin canımPko vardı yok ettiler ilaçla. 2 yumurta gelişti ve tuttu.
Canım ilaçlar raporlu olması için ne gerekiyorBen balikeskrde yasiyorum burada egitim arastirma hastanesinde yaptirdim asilama icin ozel merkeze falan gerek yok bence devlette 3 kere denersiniz ilaclari raporlu aliyorsunuz olmazsa tüp bebek icin rapor cikariyorlar benim 3.kerede oldu Allaha şükür isteyen herkese nasip olsun insAllah
Hastane kendi ayarladi bana pek bisey soylemediler sormadilar sartlarim tutuyordu demekki bilemiyorumCanım ilaçlar raporlu olması için ne gerekiyor
Daha aşılama hiç yaptırmadım, yaptıranlar nerde yaptırıyor diye araştırıyorum :)Arkadaşlar benim gibi olan kimse yokmu herkes hamile kalıp gitti sanırım
Daha aşılama hiç yaptırmadım, yaptıranlar nerde yaptırıyor diye araştırıyorum :)
Allah yardımcın olsun canımDaha aşılama hiç yaptırmadım, yaptıranlar nerde yaptırıyor diye araştırıyorum :)
Amin inş cnmAllah yardımcın olsun canım
Evet canım 6 gün oluyo çok şükür yumurtam çok tembel olduğu halde 18 mmyle çatlatma iğnem yapıldı hemen ardından aşılamam yapıldı ilk defa yaptırdım çok korkmuştum ama korkulacak birsey yokmuşAmin inş cnm
Peki sen aşılama yaptırmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?