Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
A

Aşılama ile mi hamile kaldın canım
Evet canım bu aşılamada hamile kalmıştım ama bebeğin kalp atışlarını duyamadik ne yazık ki kürtaj oldum. Kürtajdan 3 ay sonra hiç tedavisiz doğal yoldan hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım.

Hayırlısı olsun inş. Hangi merkezde yaptırdınız acaba? Önereceğiniz bir yer var mı?
Ben balikeskrde yasiyorum burada egitim arastirma hastanesinde yaptirdim asilama icin ozel merkeze falan gerek yok bence devlette 3 kere denersiniz ilaclari raporlu aliyorsunuz olmazsa tüp bebek icin rapor cikariyorlar benim 3.kerede oldu Allaha şükür isteyen herkese nasip olsun insAllah

Arkadaşlar yeniyim burada pko hastasıyım yumurtalarım çok yavaş çalışıyor. Yumurtamı büyütmek için iğne kullandım 18 mm'ye ulaşınca çatlatma iğnesi yapıldı 3 gün öncede ilk aşılamamı oldum şimdide çok hafif olmak üzere adet ağrım var ayrıca sarı ve çok fazla akıntım var. Sorum şu benim gibi yumurtası yavaş çalışıp aşılamayla hamile kalan var mı motivasyona ihtiyacım var yardım edin

Canım ilaçlar raporlu olması için ne gerekiyor

Amin inş cnm
Peki sen aşılama yaptırmış mıydın?
Evet canım 6 gün oluyo çok şükür yumurtam çok tembel olduğu halde 18 mmyle çatlatma iğnem yapıldı hemen ardından aşılamam yapıldı ilk defa yaptırdım çok korkmuştum ama korkulacak birsey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…