ilk aşk mı?

ceylan_1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
46
8
6
34
ünv yıllarımda 3 yıllık bir ilişkim olmustu ve o benim ilk aşkımdı . farklı şehirlerde yaşıyorduk bundan dolayı 5 kere falan görüştük 3 yıl içinde . kendisi yeni mezun mühendisti bi şirkette çalışıyordu ama nedense sık sık gelmesini istediğim halde gelmemişti. ben okul bitip işe başladığımda durumu aileme açtım babamla annem de uzak şehirde olduğundan evlenmemizi onaylamadı. o da ailemin kararına saygı duydu ve çok fazla diretmedi "aileni karşına alma onlar müsade etmezse mutlu olamayız" dedi. biz bu durumda severek ayrıldık açıkçası ozaman direnmediği hemen teslim olduğu için çok kızmıştım. daha sonra biriyle tanıştım o da ünv öğrencisi ve okulu uzatmış bazı sebeplerden dolayı . yine de bi ilişkiye başladık bana çok aşık olduğunu bensiz yapamayacağını söylüyordu sürekli . birkaç kere buluştuk görüstük ilişkimiz daha oturaklı hale geldi derken eski sevgilim mesaj attı beni unutamadığını dönmek istediğini her gün ağladığını söylüyor. onun sesini böyle duyunca duygularım mı depreşti bilemem ama kafam karıştı. sizce ne yapmalıyım?

yaklaşık 7 ay kadar ayrı kaldık o süre içinde görüşmedik
Hemen durumu kabullenmesi sanki hayatinda başkası varmış da ailenizin olmaz demesi de ekmeğine yağ sürmüş gibi...3 yılda 5 kere görüşmüşsünüz bu kadar göz yaşı dökecek kadar seven adam o zaman fırsatları değerlendirirdi...tekme yemiş gibi bir havası var...düzeninizi bozmayın derim.

Hemen durumu kabullenmesi sanki hayatinda başkası varmış da ailenizin olmaz demesi de ekmeğine yağ sürmüş gibi...3 yılda 5 kere görüşmüşsünüz bu kadar göz yaşı dökecek kadar seven adam o zaman fırsatları değerlendirirdi...tekme yemiş gibi bir havası var...düzeninizi bozmayın derim.
Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi

Annem de o arada baska kizlara bakmistir bakti ki olmadi sana geri geldi dedi ama biz konusurken senden sonra kimseye bakamadim herkeste seni aradim dedi
Hem kimseye bakmamış hem de herkes de seni aramış...o nasıl oluyormuş...yalanın Batsın deseydin...annenize katılıyorum.

Bir turlu emin olamiyorum ne yalan soyleyeyim kafam karissa da net bi cozum bulamiyorum
ben baska kizlar konusuna girmicem olmustur olmamistir bunu umursamazdim. yani umursamazdim derken goruse de hos karsilardim anlaminda degil. sorun daha derinde. 3 5gorusmeniz varmis yani cok da saglam bir iliski temeli gorunmuyor. benim bakacagim sey su olur: ufak bi sorunda hadi eyvallah diyip gidiyor mu ki bu arkadas gitmis zaten.
2. arkadas ise daha olmamis zaten. kisa vadede buyuk sorumluluklar alabilecek durumda gorunmuyor sanirim.

ben baska kizlar konusuna girmicem olmustur olmamistir bunu umursamazdim. yani umursamazdim derken goruse de hos karsilardim anlaminda degil. sorun daha derinde. 3 5gorusmeniz varmis yani cok da saglam bir iliski sayilmaz. benim bakacagim sey su olur: ufak bi sorunda hadi eyvallah diyip gidiyor mu ki bu arkadas gitmis zaten.
2. arkadas ise daha olmamis zaten. kisa vadede buyuk sorumluluklar alabilecek durumda gorunmuyor sanirim.
Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadar

Bizim icin su anda okulunu bitirmesi onemli olan ama simdiye kadar ogrenci oldugu halde buldu bulusturdu kac kere geldi yanima emek veriyor gibi simdiye kadar
2. sinden bahsediyorsun sanirim.
o zaman 1. arkadasin sana mesaj atmasi kafani karistirmamaliydi. ilk mesajimda bahsetmek istedigjm sey bu. 2 kisinin yasadigi bi iliskiye 3. kisi girdiginde ortada kafa karisikligi varsa ikisiyle de saglam bi iliski yoktur aslinda.

2. sinden bahsediyorsun sanirim.
o zaman 1. arkadasin sana mesaj atmasi kafani karistirmamaliydi. ilk mesajimda bahsetmek istedigjm sey bu. 2 kisinin yasadigi bi iliskiye 3. kisi girdiginde ortada kafa karisikligi varsa ikisiyle de saglam bi iliski yoktur aslinda.
Sanirim ilk askim ilk gozagrim oldugundan biraz sarsildim ama mantikli bakinca sadece bundan dolayi oldugunu anladim

3 yılda 5 kez görüşmek :mad:

ünideyken uzak mesafe ilişkisi yürüttük sevgilimle, maddiyatı da pek olmayan kişilerdik ikimiz, yine de buluşmanın bir yolunu bulurduk ayda bir.

siz sevgiliyken de sorunluymuşsunuz bence, boşver gitsin.
bu yenisinden de bu kadar çabuk cayabiliyorsan onu da bırak.

gerçek şuki birni bulamamış ilki bir daha aradığında git nerde ağlayısan ağla ama bana görünme de.yada ağla ağla açılırsın de.:halay:

Ben de oyle dusundum bi an ama yillarin aliskanligi onunla buyudum sayilir bu nedenle sarsildim sanirim
3 yılda 5 kez görüştüyseniz ortalama 7,2 ayda bir görüşme olmuş demektir.Aylarca süren görüşülmeyen dönemler var nasıl alışkanlık oluyor anlamış değilim.ayrıca size ve ilişkiye çok değer veriyor olsaydı daha sık görüşmek için bin takla atar görüşürdü.bence sizinle devam ederken başkaları vardı siz eldeki kuştunuz.ayrılınca bir süre daldaki kuşları kovaladı durdu.olmayınca şimdi de dönüp kafanızı karıştırıyor.sürekli ağlamışmış .
Yeni bir ilişki başladığında her ne hikmetse tüm eskiler toplanıp geri gelir.haberini mi kokusunu mu alırlar bilinmez ama hep böyledir.boş verin önünüze bakın.

3-5 defa görüşmeyle herkeste seni aradım olmaz arkadaşım hala kafanın karışması ilk aşktan değil seni öyle kolay bıraktığı için hazmedemediğinden olabilir mi?Bence boşver hayır gelmez sürekli kafanda sorularla boğuşursun yol ver kaldıki hergün ağlasaydı mutlaka birinden birinde arardı dayanamıyorum diye saçmalamış .İkinciside fazla etkilememiş anlaşılan yoksa gözün görmezdi ilkini

Back
X