• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkı unutmanın yolları

channn35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
44
1
0
İzmir
uzun yıllar çıktığım biri başkasıyla evlendi.. ilk aşkınızı unutabildiniz mi kızlar? unutamasanız bile acısını dindirmek için neler yaptınız?

Sonuncuyu buldugunda aklına bile gelmeyecek olan şahıstır ilk aşk bence. Kaç kişi ilk aşkıyla sonuna kadar beraberdirki elbet unutulur elbet geçer bence ..

Senin unutman biraz zor olacak gibi. Çünkü içinde yaşayamadığın şeyler kaldı. Aklın onda kaldı. O ise şuan evli, bebeği olacak.
Her şeyden önce inanç gerekli. Unutabileceğine inanmalısın. İnanmazsan yapamazsın. Unuttum dersin, gördüğünde yine aynı hisleri beslersin ona karşı.
Senin yaşadığını yaşamadım. Ama ben de hiç unutamayacağımı düşündüğüm birini unuttum. Sonra hayatıma başkası girdi. Yine gitti ama ne yapalım işte.:31:

Cok zor unutmak benim de ilk askimdi uzun yillar ciktik simdi o da dugun hazirliklari yapio gelecek ay dugunu var ayrilali on ay oldu elimden gelen spor yapmak arkadaslarla gezmek bol bol calismak simdilik iyi hissetmeye yetiyo ama arada bir bende aglama krizlerine boguluyorum benimle kurdugu hayalleri onunla yasayacak olmasi zor geliyo ama alismak zorundayim galiba birisi hayatima da girince ve zamanla daha iyi olur umut ediyorum en azindan

sadce zaman tatlım
o zman aşımı olduktan sonra ve karşına yeni biri çıktıktan sonra aklına bile gelmeyecektir :42:

Hayatınıza yeni birilerini almaktan çekinmeyin
O zaman 'unutmak mı, o da ne ?' şeklinde eski hatıraların kendiliginden beyninizden silindigini göreceksiniz
Bu yeni kişiler mükemmel erkekler, mukemmel dostlar olmayacak elbet
Hatta hepsi ilk aşkınızdan daha kötü olacak belki
Ama yeni biriktirelecek anılar eskilerin yerine geçer
Geçmişi arkada bırakıp yola devam etmek istiyorsanız en odununundan bile olsa yeni sevgili yapın
Arkadaş çevrenizi değiştirmeye çalışın...
Benim 2 sene oldu, hatta geçti bile
Bu süre zarfında çevrem tamamen değişti, hayatıma bir suru erkek girip çıktı
Hamdolsun çok iyiyim uzun süredir..

Civi civiyi soker. Yalnizliga hapsetmeyin kendinizi. iliski biter bitmez degil de bir sure sonra artik hayatiniza yeni birini alin. baska birine sarilin, sevmeye calisin, koklayin. Yeni sevgilinizi ozlemeye basladiginizda, bu ozlemin sonunda ona kavusacak olabilme durumu o kadar tatli gelecek ki.. Ben ve benim gibi olan kisiler eski sevgilisinden ayrilip aylarca aci cekmis olanlar, ozlemin farki bi boyutunu yasiyorlar. Ozleyip, kavusamama durumu. Ozle ozle ama havaya, kavusma ihtimali yok. Yeni birini ozlemeye baslayip, sonra onunla kavusmak cok tatli gelecek hepinize. O yeni kisilerle farkli seyler yapin. Eski sevgilinizde surekli balik mi tutmaya gidiyordunuz? bu kisiyle buz pateni yapin. Yeni seyler yasayin. kiyaslama yapacaginiz durumlardan uzak durun. Hersey guzel olacak, buna inanin :16:

biz 5 sene cıkmıstık ayrıldık dönmedim o zaman sözlencekti bana sözlenmek istemiyorum bana dön diyodu hep bunu bildiğim halde dönmedim o zamanlar.. o kadar da barısmayı istemişti ama olmadı işte.. suan karısı 7 aylık hamile ben pişman oldum ama elden bi şey gelmiyor unutmaktan baska

1) Kabullen

2) Acını, pişmanlığını yaşa

3) Kendine zaman ver

Bunları yaptıktan sonra yeni bir birlikteliğe, yaşanacaklara yelken açıp hayata farklı bir pencereden devam edersin.

Ben çivi çivi söker olayına katılmıyorum, önce kendi içinde hallet bence çünkü öylesi kendin için yıpratıcı hayatına aldığın kişi içinde haksızlık olur.

Unuttum. 1 yıldır aklıma bile gelmiyor.
Çünkü O'nla tanıştım :16:
Unutmak için de özel bir şey yapmadım ama demek ki unutmak için tekrardan aşık olmak gerekiyor, en azından ona duyduğun aşk kadar büyük bir aşkla olması gerekiyor sanırım.
Çok deli aşıktım ilk aşkıma ama şimdi ona olduğundan daha çok aşığım beraber olduğum insana.

Son düzenleme:
acını baya bi doruklarda yaşadıktan sonra zaten sıkılıyorsun o pesimist ruh halinden :1: bende her gün ağlardım kötü hissederdim ilklerimi yaşadığım kişi sonuçta filan diye ama eninde sonunda zaman unutturuyor. unutturuyor derken kişiyi unutmuyorsun. ona karşı hiç bir şey hissetmiyorsun bu da onu unutulmaktan beter ediyor. ama dediğim gibi zaman lazım bi de kendini sıkma ağlamıcam diye dilediğin gibi yaşa üzüntünü sonra zaten kendiliğinden geçiyor.

Back
X