İlk aşkımı 15 yaşında

Efsane

bendeniz,güneş55
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
3.764
27
683
70
İzmir
yaşadım ,oda 17 yaşındadı ,salih güneyin gençliğidi ,buğün 52 yaşındayım ve onu hala unutamadım .

Demekki yaslansanda,esinle mutlu bile olsan eski tatli a$klar unutulmuyor.Tatli bir ani olarak kalbinin bir kösesinde kaliyor.

vay be....
eskiden insanlar daha bağlıymış daha büyükmüş aşkları...
imrendim.....

ilk aşklar sadece anılarda kalır.ama eşim canımdır.hayatımdır.yeri kalbimde ayrıdır.ilk aşkım bazen aklıma gelir derimki iyiki evlenmemişim...oda cok anacıydıdaaaa. 16 yaşındaydım ilk aşkı yaşadıgımda.

Şu anda 19 yaşındayım ve sevdiceğim benim ilk aşkım.
Ona hissettiğim gibi kimseye hissedemedim.
Sabırla beni tam 10 ay bekledi.Bir bakmışım gönlümü ona vermişim.
Çevremde gördüğüm yada duyduğum o kadar çok sahte aşklar sevgiler vardıki hep korkmuştum bir şeyleri hayatımda hep ertelemiştim.Bahanem hazırdı ailem,işim,okulum...
Şimdi anlıyorum ki bir şeyleri gerçekten hisssettiğinde ne korkular kalıyor nede bahaneler.
Aşkım seni çok seviyorum iyiki varsın ve iyiki hayatımdasın:asigim:

ŞAFAK:196
MEHTAP ŞAFAK:15

Kim unutuyorki ilk askini ben daha 14 ümde aslk olup göz yasi dökmüsdüm:) simdi gülerekde olsa hatirliyorum
Ayrica yillar sonra esiyle gördügümde saklancak yer aramisdim:)

yaşadım ,oda 17 yaşındadı ,salih güneyin gençliğidi ,buğün 52 yaşındayım ve onu hala unutamadım .

vay be ablam sen neymşsina.s.
duygularını anlayabiliyorum 15 yaşın değerinidea.s
senağlama senağlama bende aşkı tattım 4 sene devam etti
ve ayrıldık unutulmaz onlar aslasenağlama

Son düzenleme:
ne güzeldir ara sıra böle eski aşklara dalıp gitmek dimi ablacım bizler eskiyoruz ama o güzellik dolu anılar hala yepyeni kalıyorlar canım benim bizlerle paylaştığın için saol eski aşklar şerefine :içelim:a.s.

vay bee dedim yani..
benim gerçekten aşk diyebilecegim aşkımla beraberim şu an
geçmişten hiç bişi yok aklımda...

he zaten aşkımı tanıdıgımda 17imdeydim daha..
17den öncesi çocukluk oluyo kii
dolayısıyle gözümü açtım onu gördüm ben :utangac:

benım ılk askım ılk cıktıgıdmı, yakısıklıydı cok,
ama tabı ılk ask mılk ask bahene, ınsan sevdıgını sevıyor ılk dıyor,
su an kımmsem yok

bence de ilk aşklar sadece anılarda kalır. lisede bi cocuga asık olmuştum ama o gitti başkasıyla cıktı o zamanlar cok uzulup cok aglamıştım su an hatırladıkca guluyorum=) aradan 3 sene gecmişti o benle cıkmak istedi fakat ben istemedim, yaş gectikce zevkler de değişebiliyor tabi.. cocukluk aşkı işte :)

Bende ilk aşık olduğumda,14 yaşımdaydım,ama platonikti.:1rolleyes:Tabiki onunla evlenmedim.Yıllar sonra başka biriyle mantık evliliği yaparak evlendim.a.sDaha doğrusu ben öyle sanmışım.Çünkü hayatımın en mantıksız işini yapmışım.kaydirigubbakcemile3Sonuçta ayrıldım.:mymeka: İyiki ilk aşkımla evlenmemişim,iyiki de boşanmışım.:dance:Bu günlerimi onlara borçluyum.:dance:Binlerce kez şükürler olsun,bu günlerim için.:Saruboceq:

Sevgili çıtır arkadaşım ne mutlu sana ki böyle güzel bir aşkı tatmışsın :1hug:
Benimde ilk aşkım sadece eşim oldu ve hala devam ediyor :nazar:

Eski aşklar nerede kaldı acaba?
Şimdiki gençlerin aşkına bakıyorumda 3-5 günde bitiyor

iLk aşKım caNım ne kadar görüşemesekte Seni çoK seViorum

kocaman 2 sene geçti üstünden 15 yşnda başladık daa çocuktum bee(şimdi de çocuum ama neyse xD) 2 senede neler değişti hayatımda yaşamım değişti zevklerim değişti arkadaşlarım değişti ama Sen değişmedin sana olan hislerim değişmedi CaNıM SeNi ÇoK SeViYoRuM iYiKi BeNimLeSiN..!

ilk aşkımı 15 yaşında

--------------------------------------------------------------------------------

yaşadım ,oda 17 yaşındadı ,salih güneyin gençliğidi ,buğün 52 yaşındayım ve onu hala unutamadım

İlk aşkımı 14 yada 15 yaşında yaşadım.(geçmiş zaman bilmiyorum şimdi tam yaşı), ne aşktı ama, mektuplar filan yazardık birbirimizekaydirigubbakcemile3 Gökmendi adı. Belkide 15-16 yıl oldu görmeyeli. Değişmişmidir, yaşlanmışmıdır, merak ediyorum. şakkıdı

İlk aşkımı 14 yada 15 yaşında yaşadım.(geçmiş zaman bilmiyorum şimdi tam yaşı), ne aşktı ama, mektuplar filan yazardık birbirimizekaydirigubbakcemile3 Gökmendi adı. Belkide 15-16 yıl oldu görmeyeli. Değişmişmidir, yaşlanmışmıdır, merak ediyorum. şakkıdı

Sen bi facebook'da bi ara bakalım kuzum zemuszemus

Back
X