ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

Bizim burada derler ki;
"Geçti Bor'un pazarı,sür eşeğini Niğde'ye!"şutarafagitti

sefa gelmiş hoşgelmiş..ama benim hiç işim olmaz...monoton giden bi evlilikte olsa ben kendime iyi kötü giden bi düzen kurmuşum kocamıda seviyorum demekki çocuk yapmışım..o ilk aşkımın aklı nerdeymiş o zamana kadar..kusura bakmasın tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..

SONUÇTA BEN SEVDİĞİM İNSAN İLE BİR HAYAT KURMUŞUM VE MEYVELERİNİ VERMİŞİM.VE ARADAN KAÇ SENE GEÇMİŞ OLURSA OLSUN EVLİLİĞİMİ ASLA AMA ASLA BOZMAM.TABİKİDE AİLEMİ TERCİH EDERİM.
GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALMIŞTIR BENİM İÇİN..EĞER BÖYLE BİR MONOTONLAŞMA DA VAR İSE EŞİM İLE KONUŞUP KARŞILIKLI BUNU ÇÖZMEK VE DEĞİŞTİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ DE YAPARIZ...

ilk askim 3 yil surmustu...14-17 yaslari arasi..yazlik komsumuzdu..sonunda ayrildik...o evlendi ben evlendim..ben yillar sonra bosandim...onunla annemin hastaligi sırasında hastanede karsilastik...:)) bir haftaya yakin hastanede onun da hastasi oldugu icin bayagi biz bir arada olduk...gecmisten oradan buradan bahsettik..aaa..Baktim biraz daha yuz versem ..ben hastanelik olacam :))) git yuvanda colugunla cocugunla mutlu ol demi...bu erkekleri bi anliyabilsek... icimden bende dedim anani da al...zenginligini de al...hepsini gotur..benden uzak ollll

herkesin ilk aşk kavramı farklıdır.. Ne kdr sevildi acaba.. ben olsam ben bir zamanlar seni seiyordum derim içimde kalmasın diye ama asla ona dönmezdimm

kesinlikle olmaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz ben kocamı çok seviyorum zamanında benş haketmiş olsaydı onunla evlenirdim zaten.

benım ruyama geldı sıyah bır damatlık gıymıs bende beyaz bır gelınlık asada dugun arabası var senı almaya geldım dedı bende zamanında nerdeydın artık ısım olmaz senınle dedım ama benı kaçırdı hahhaha:roflol::roflol::roflol:
rüya bı yana esımı tercıh ederdım zamanında degerımı bılseydı benı alırdı sımdı gelırse amacı bellıdır zaten yuvamı yıkmak ıcın buna ızın vermem ayrıca esıme solerım tekme tokat dovdururum onu ohhhh ıçım rahat eder....jeyyartatlicadiarzu

Evli değilim, hayatım da bir kişiye aşık oldum o da ilk ve son zaten. Çok sevinir hayhay derim koluna girer yolumu çizerim. Fazla bi hayal perest oldum sanırım. konu dışı mesaj içeriği verdim ayıp bana :=)

ben guzel bı yuvamı kurmusummm daha ne ısterımkı
bana uzak allaha yakın olsun

aramızda ne kadar sorun olsa da evlendiğime göre kocamı seviyorumdur. Neler değişmiyor ki, ilk aşkın üstünden yıllar geçmiş. hele ki çocuklarım varsa bunu aklımdan bile geçirmem. hem bırakıp gidersem kocamın da düşeceği durumu gözardı edemem. kimsenin günahına giremem.

geçmişte kalan biri için asla huzurumu bozamam herşeyden önemlisi çocuğumun mutluluğu elimdekiler daha değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…