• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

probleminiz neydi çözümü olan bir şey değilse düşünmemeye çalışın

Hersey cok taze inan bana gecicek. Daha 3 hafta olmus okadar kolay degil yasanmisliklari unutmak. Sadece zaman.

Bu yasadiklarini bende yasadim ve atlattim. 1 bucuk sene falan oluyor nisan atali. Hatta bende senin gibi konu acmistim. Burda acilan konulari okuyup icimi rahatlatmaya calismistim. Suan cok sükür cok iyiyim ve o günleri düsününce "iyiki olmamis" diyebiliyorum hic icim acimadan. Zaman tüm yaralari sariyor. Sende atlatacaksin Allahin izniyle :)
İnşallah dediğiniz gibi olur gün gelir iyiki diyebilirim

Canım 3 ay. Ben ilk aşkımı (şuan nişanlıyız) bir yıl önce ayrıldık.
Tam 3 ay ne yediğimden bişey anladım ne yaşadığımdan..
13 kilo verdim kaç kere hastanelik oldum bir kere bile aramadım. 3. Ayın sonunda kendime gelmeye başladım aklıma geliyodu ama asla hayatımı engellemiyordu.
Normal yaşantıma dönmeye başlamıştım.
Bi 3 ay daha geçseydi yeni birini bile alabilirdim hayatıma..
Hiç bir acı öldürmüyor emin ol..
İlk zamanlar dışarı çıkardım gezmeye dışardayken aklıma gelmezdi gülerdim dolaşırdım eve geldiğim an ağlamaya başlardım ..
Ama geçiyor inan bana geçmicek gibi geliyo ama geçiyo.
Ben sonradan barıştım nişanlandım o kişiyle.ama barışmasamda hayatım devam ederdi bi sekilde.
Sizin adınıza çok sevindim darısı başıma olur inşallah

Unutmaya çalışmak , zihninize o insanı her gün hatırlatmak gibi.

'keşke evlense diye dua ediyorum' demişsiniz. Bakış açınız yanlış, evlense de unutamayacaksınız. Çünkü kendinize değil ona odaklı yaşıyorsunuz.

Bence kendinizi zorlamayın, aklınıza gelirse uzaklaştırmaya çalışmayın ama odaklanmayın da. Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun.

Zamanla aklınıza gelse de sizi hiç etkilemediğini göreceksiniz.

Unutmaya çalışmak , zihninize o insanı her gün hatırlatmak gibi.

'keşke evlense diye dua ediyorum' demişsiniz. Bakış açınız yanlış, evlense de unutamayacaksınız. Çünkü kendinize değil ona odaklı yaşıyorsunuz.

Bence kendinizi zorlamayın, aklınıza gelirse uzaklaştırmaya çalışmayın ama odaklanmayın da. Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun.

Zamanla aklınıza gelse de sizi hiç etkilemediğini göreceksiniz.
Ben asla keşke evlense demem çünkü hala dönsün diye bekliyorum .

bir şey söyleyeyim mi
o hala dönsün beklemesi bitince rahatlarsınız
zaten dönecekse döner
siz kendi işlerinize baksanız ya biraz kafanız rahatlasın:)
Çokk haklısınız inanın bunun için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü

Canım 3 ay. Ben ilk aşkımı (şuan nişanlıyız) bir yıl önce ayrıldık.
Tam 3 ay ne yediğimden bişey anladım ne yaşadığımdan..
13 kilo verdim kaç kere hastanelik oldum bir kere bile aramadım. 3. Ayın sonunda kendime gelmeye başladım aklıma geliyodu ama asla hayatımı engellemiyordu.
Normal yaşantıma dönmeye başlamıştım.
Bi 3 ay daha geçseydi yeni birini bile alabilirdim hayatıma..
Hiç bir acı öldürmüyor emin ol..
İlk zamanlar dışarı çıkardım gezmeye dışardayken aklıma gelmezdi gülerdim dolaşırdım eve geldiğim an ağlamaya başlardım ..
Ama geçiyor inan bana geçmicek gibi geliyo ama geçiyo.
Ben sonradan barıştım nişanlandım o kişiyle.ama barışmasamda hayatım devam ederdi bi sekilde.

Ayrilma sebebiniz neydi? Ve nasil baristiniz? Ozel degilse?

ar aara aklına gelir yine.. ama zamanla o evlenir senin hayatına baskaları girer vs.. arada aklına gelir arada yine unutursun.. arada nefret edersin arada özlersin..

Yok cnm ya Unutursun diye niye yalan söyliyim sadece zamanla alışıyorsun
Ama o aklının bi köşesinde yaşamaya devam ediyor

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.

yeni bir aşk bularak

Hemen bitirmeyi one süren sorunu cozmek icin hiç bir çabası olmayan biri evlendiginizde de farkli olmazdi bence heleki evlilikte nelerle karsilasiyo insan..hayırlısı de sabret yapacak bişey yok sabır acı meyvesi tatlıdır canım başka şeylerle oyalanmaya çalışsan kitap oku mesela ileride fırsatın olmuyo :( bize fikir vermesi kolay yaşayan sensin ama yapacak bişey yok gidene yol vermezsen zamanı geldiğinde seni o yollarda surundurmesi kuvvetle muhtemel..

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
Valla ben ilk askimi nasil unutugumu bile unutmusum o derece yani ;)

Back
X