İlk aydan evlilikte bu sorunlar normal mi?

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi

Özel hayata ara vermek gerginlik yaratmış ama çok anlayışsız biriymiş eşiniz
Neymiş kondom sevmiyormuş
Kendileri keyfinden ödün vermeyecek diye olan kadına oluyor yine
İlerde riskli gebelik yaşasanız 9 ay boyunca ilişki olmasa ne hale bürünür bilemedim
Çok bencilce

Ya bırakın evi b.k götürsün ne koltuk çekiyorsunuz uzanın keyfinize bakın o düşünmüyorsa siz düşünün kendinizi

Ya bırakın evi b.k götürsün ne koltuk çekiyorsunuz uzanın keyfinize bakın o düşünmüyorsa siz düşünün kendinizi
Üstelik gerçekten Regl olamamak beni yordu sanki kendi keyfimden hormonlarımı alt üst etmişim gibi davranıyor, inanın iğrenç bir akıntı var ben tuvalette kendimden tiksiniyorum bu halde ilişkiye giremem

Sigara kullandığımdan dolayı ve kalbimde problem olduğundan dolayı kullanamıyorum maalesef, eşimde kondom kullanmıyor kendimi riske atamam gebelik konusunda

Ay beyefendi keyfinden ödün vermeyecek diye, peki neden normal doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz, konforlu ilaçlar var. (Kalp yorumunu gördüm ben de kalp ameliyatlıyım ama kendime uygun bir ilacım var)
Bırak çekme koltukları da evi b*k götürsün, yapma hizmetini. Esas surat yapması gereken sensin

Üstelik gerçekten Regl olamamak beni yordu sanki kendi keyfimden hormonlarımı alt üst etmişim gibi davranıyor, inanın iğrenç bir akıntı var ben tuvalette kendimden tiksiniyorum bu halde ilişkiye giremem
Hap kullanın
Ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi hesaplayın o günlerde uzak durun
Korunma yöntemi değil ama geri çekilme yöntemini de kullanın riski azaltır
Spiralı her bünye kaldırmıyor

Üstelik kendisi de çocuk istemiyor, iğnenin süresinin dolmasına 1 hafta varken cinsel birliktelik yaşadık en son yani 2 hafta önce o gün içime boşaldı ben de bu suratsız tavırlarından dolayı iyice anksiteye yaşadım ve o gün de ertesi gün hapı attım, kendi geliri olan biriyim ancak hapı ortak kredi kartından almışım 190 TL bana onun için bile laf etti saçma sapan hamile kalmamak için girmediğin şekil kalmadı dünya para vermişsin diye

Eğer akıntı, ağrı, şişlik, aşırı duygusallık gibi yan etkiler istemiyorsa o kondomu takacaktı.
Paşamızın keyfi yüzünden kaç aydır bedeninize eziyet etmişsiniz resmen.
Ben olsam, tamam gideyim spirali çıkarttırayım, sen de al bir kutu kondom kurtulalım. Yok diyorsan da ne yapalım, Allah kerim deyip salalım mı? Korunmadan patır patır doğurayım mı derdim.
Eğer bebek istemiyorsa korunacak, başka çaresi yok.

normal değil. şimdiden soğumuş seninki... gerçekten sevse her an aklı sende olur seninle acı çekerdi. cinselliğe aşiri düşkün olsa onun yoklıugundan bu kadar agrasif derdim ama değilmişte. buda bahanesi olmuş işte. kesinlikle çekilcek adam değil sana sabırlar diliyorum. cinsellik dısında paylaşacak bişeyi olmayan dümdüz bi erkek işte.

Siz de benim gibisiniz.maalesef bizim gibiler için dışarı boşalmaktan başka doğum kontrol yöntemi yok.prezervatifi erkek kabul etse çok kuruluk yapıyor o da.ben allahtan kolay hamile kalan bir kadın olmadığım için sıkıntı yaşamıyorum.buradan bilmem kaç tane doğum kontrol yöntemi var neden kullanmıyorsunuz, dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir diye cırlayıp duran ukala ablalara duyurulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
size çok geçmiş olsun hem acılarınızdan dolayı hemde bu herifle ömür boyu çekilmez bu hayat için... yazık gerçekten. adam resmen kocakarı gibi konusmaya bahane arıyo ya rezil

Onceki konunuza yorum yapmıştım. Bende korunma ignesi yuzunden problem yaşamıştım, belki hatırlarsınız. Sizin spiral taktirmamaniz gerekiyordu hemde hormonlu taktirmissiniz, ozellikle baska doktora gidin demistim. Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz. Ama yinede esinizin soylenmeye hakki yok. Kahvaltiyi o hazirlayabilir, temizlige de yardim edebilir hele ki agriniz varken sen otur ben yapayim demeliydi. Adam sadece kendi keyfini düşünüyor.

Gebeligim riskli oldugu icin ilk 3 ay iliski yoktu, son aylar fıçı gibi oldum nefes alamiyordum tansiyonum yuksekti yine iliski olmadi. Dogumdan sonra igne kullandim 6 ay kanamam oldu yine iliskimiz yok denecek kadar azaldi. Boyle bir muamele görmedim. Esiniz kaba ve bencil

Bu arada bence tam tersi aizi sevdiği için cinsellik olmadan bu kadar huysuz.ben bu konuda değişik düşünüyorum.eee kadın erkek ilişkisinin amacı da bu zaten.erkekler bize anne şefkati göstermek zorunda değil bence.biz de onlara değiliz.

Bu ne iğrenç bir insan ya. Nasıl karısı hastayken, huzursuzken sofraya iki tabak koymaktan kaçınır?
Aksam yemegi olsa bir ihtinal yemek yapmayı bilmiyordur dicem (ki mal değil ya,açsın YouTube'dan baka baka yapsın) ama kahvaltı bu ya. Koy sofraya dolaptaki tabakları,olsun bitsin.
Bunu bile yapmayan adama siz eş değil hizmetçi olmuşsunuz. Çok üzücü
Ayrıca hem kendi kondom kullanmıyor,şeyinin keyfinden ödün vermiyor. Hem siz bu sebeple acı verici yollar bulmuşsunuz. Ona da laf ediyor.
İnsan mi bu adam ya, bu ne merhametsizlik???
İyi ki korunuyorsunuz ama yarın bir gün gebelik geçirirseniz doktorun ilişki yasağı getirme ihtimali var. Bu kadar basit bir şeyde , birkaç gün birlikte olmayınca bu derece kabalasan insan o zaman ne yapacak???
Adamın evlilikten çıkarı; düzenli yatak arkadaşı , sabah kahvaltı akşam yemek hazırlayacak , evini çekip çevirecek bir kadın.
Peki senin bu evlilikten çıkarın ne? Bu evliliğin ne gibi bir artısı olabilir ki senin için? Evsiz kaldın adam aş ekmek verdi dicem ama kendi parani da kazaniyormussun. İş + hizmetçilik yapıp bir de bu pis adamın gönlünü eylemeye mi evlendin?

Değiştirdiğim diğer doktor da hormonlu spiral önerdi zaten Regl döngüm iğneden dolayı bozuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…