- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.094
- 798
Bu ulkedeki bir erkegin kendi iradesiyle igne olup korunacagini sanmıyorum. Çükleri düscek saniyolarO konuda güvenemiyorum yaptırdım der yaptırmazsa bilemiyorum, inanın hamilelik şu dönemde asla istemiyorum çok korkuyorum zaten şu anda iyice gerildik ve benim iğne yüzünden düzensizliğim gördü kendi de korkar ve yanaşmaz
Bence de asla olmaz onu teklif etsem daha büyük kavga konusu çıkarBu ulkedeki bir erkegin kendi iradesiyle igne olup korunacagini sanmıyorum. Çükleri düscek saniyolar
Konuşmaya çalışacağım bugün çünkü çok doldum iş yerinde sürekli ağlamaklı bir haldeyim kafam çok karışıkBirde bir tavsiye vereyim. Bende eskiden hastayken temizlige yemege kosardim. Sonra anladim ki hastayim deyip temizlik yapinca cokta hasta degilmisim, naz yapiyormusum gibi algilaniyor. Kendimi kotu hissedersem esime "kahvalti hazirlar misin, etrafi süpürür müsün, hastayim" diye rica ediyorum, gidip bir kosede yatiyorum. Kendi değerinizi bilmezseniz maalesef başkaları hor kullaniyor.
hiç ağlamaklı falan olmayın.. terbiyesiz!!Konuşmaya çalışacağım bugün çünkü çok doldum iş yerinde sürekli ağlamaklı bir haldeyim kafam çok karışık
İnanın zaten hamile kalmaktan çok korkuyorum, ondan dolayı bu kadar çırpınıyorumhiç ağlamaklı falan olmayın.. terbiyesiz!!
hepsi sizi zorluyorsa kondom takacak başka yolu yok
sakın çocuk yapmayın bu adamdan sinir oldum
kahvaltı bekliyor bide haspam
bu arada neden ev temizliğine giriştiniz bırakın pis kalsın
ve madem kalp hastasısınız sigarayı bırakmaya çalışın
Sizde biraz bencil olun. Kotuyseniz ev isi yapmayin, surat asip onun yapmasini beklemeyin, hayatım bugun rahatsizim evi süpürür müsün diye rica edin.Konuşmaya çalışacağım bugün çünkü çok doldum iş yerinde sürekli ağlamaklı bir haldeyim kafam çok karışık
Sprial dediginiz şeyi çocuk doğurmamıs kadinlara önermiyorlar neden siz taktirdiniz belkide çektiğiniz acı bu yüzden yada vücudunuza gelmedi ayrıca bu kadar dert ediyorsanız doğum kontrol hapı da yeterliydi eşiniz de haklı yeni evlisiniz sürekli sorun yaşamışsınız cicim aylarındaMerhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Hem kendisi prezervatif kullanmıyor hem de iş size düşünce anlayış göstermiyor. Çok bencil bir adammış. Bırakın hastalığı normal zamanda bile kahvaltı hazırlar, temizlik yapar insan. Neymiş acıkmışmış.. b.k yesin afedersiniz ama anası mısınız da karnını doyurmak sizin sorumluluğunuzda? Kalksın hazırlasın eşek kadar adam... İlk zamanlardayken çok yüz vermeyin alışsın yardımcı olmaya. Zamanla düzelir diye umuyorum. Doğum kontrol hapını bir deneyin diğer yöntemler size uymamış gibiMerhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Eşinizin davranışları hoş değil böyle hissetmeniz gayet normal rahatsızlığım yüzünden 6 aydir eşim ile hiç bir şekilde cinsellik yaşamadık hâlâ da yaşamıyoruz bir gün olsun ters bi davranışını görmedim hissetmedim eş olmak yalnuzca cinsellik değil ki anlayışsızlik yaptığıMerhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Yani gerçekten tuhaf bir ilişkiniz var kocan sprial taktırdın diye seni kucağında mi gezidrsin istiyorsun. 2 defa doğum yaptım biri ölü doğum ona rağmen hiç ilgi alaka beklemedim tabu kendi gösterdi çünkü doğum çok farklı. Spiral olayında kocanuzu suç bulmuyorum belki biyaz daha anlayışlı olabilir ama siz çok alıngansiniz .Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Sevdiğiniz insandan ilgi alaka beklememek de bana tuhaf geldi kusura bakmayın ben o hasta olduğunda nasıl ilgileniyorsam benimle de ilgilenilsin isterimYani gerçekten tuhaf bir ilişkiniz var kocan sprial taktırdın diye seni kucağında mi gezidrsin istiyorsun. 2 defa doğum yaptım biri ölü doğum ona rağmen hiç ilgi alaka beklemedim tabu kendi gösterdi çünkü doğum çok farklı. Spiral olayında kocanuzu suç bulmuyorum belki biyaz daha anlayışlı olabilir ama siz çok alıngansiniz .
Doktorum sorun olmayacağını söyledi 2 doktor önerdi üstelik amaSprial dediginiz şeyi çocuk doğurmamıs kadinlara önermiyorlar neden siz taktirdiniz belkide çektiğiniz acı bu yüzden yada vücudunuza gelmedi ayrıca bu kadar dert ediyorsanız doğum kontrol hapı da yeterliydi eşiniz de haklı yeni evlisiniz sürekli sorun yaşamışsınız cicim aylarında
Basiniz sagolsun. Ölü dogum yapmak cok ayri psikoloji. Insan esinden ilgi alaka bekleyip, naz yapamayacak mi? Agri icindeki kadina kahvalti hazirlayamayacak kadar kotu musun demek bencillik. 2 yumurta kirip hem karisini hem kendini doyurabilirdi.Yani gerçekten tuhaf bir ilişkiniz var kocan sprial taktırdın diye seni kucağında mi gezidrsin istiyorsun. 2 defa doğum yaptım biri ölü doğum ona rağmen hiç ilgi alaka beklemedim tabu kendi gösterdi çünkü doğum çok farklı. Spiral olayında kocanuzu suç bulmuyorum belki biyaz daha anlayışlı olabilir ama siz çok alıngansiniz .
Kadın kalp hastası, hap kullanamıyor.Yani gerçekten tuhaf bir ilişkiniz var kocan sprial taktırdın diye seni kucağında mi gezidrsin istiyorsun. 2 defa doğum yaptım biri ölü doğum ona rağmen hiç ilgi alaka beklemedim tabu kendi gösterdi çünkü doğum çok farklı. Spiral olayında kocanuzu suç bulmuyorum belki biyaz daha anlayışlı olabilir ama siz çok alıngansiniz .
Çocuk o da istemiyor en azından 2 3 yıl istemiyoruz ama o istemezken bana hiç yardımcı olmuyor sonuçta bu çocuğun olmaması için korunmak lazım. Ben ilk kez geçen hafta iş yapamayacak noktaya geldim, gerçek yüzünü de gördümSana çok üzüldüm ve de çok kızdım. Anlayamıyorum. Cahil desen değilsin, tecrubesiz değilsin. Bu adamla iki günde evlenmedin. Nasıl bir anda bu hale geldi. Değişir de bir adam bu derece değişmez. Bu raddeye nasıl gelebildiniz. Sana bu kadar kötü merhametsiz davranmasına nasıl ve neden müsaade ediyorsun.
Çok mu yüz göz oldunuz.
Kahvaltı konusuna gıcık oldum. Herşeyi ayağına isteyen adamlarla neden evleniyorsunuz. Neden o halinle haalaaaa koltuk çekerek temizlik yapmaya çalışıyorsun. Yardım istediğinde homurdanan adama halaaa neden hizmetçilik yapıyorsun.
Ya aklım almıyor cidden çok mu mecburdun böyle biriyle evlenmeye.
Çocuk konusunu evlenmeden önce konuşmadınız mı. İkinci evlilik yapılırken bu tür konular en ince ayrıntısına kadar konuşulmalı.
Benim gözüme gelmezdi hiç çekemem direk boşardım ben bu hödüğü.
Ben de anlamadım sorunlu olan benmişim gibi davranılıyor annemle ablamla dertleşiyoruz onlar da aynısını söylüyor ben gerçekten mızmız bir insan değilim ilk gün canım çok yandı bilenler belki acısını bilir o gün biraz ilgi alaka bekledim.Kadın kalp hastası, hap kullanamıyor.
İğne akıntı yapmış, kokuyor diye adam yanaşmamış.
Spiral ağrı yapmış, kadının canı yanmış. İnsan bu insan! Seks robotu değil!
Beyefendi kondom kullanmamakta ısrar ettiği için olmuş tüm bunlar. Ne yapsın kadın? Ne olur hamile kalmayayım diye dua mı etsin? Üstelik adam da çocuk istemiyormuş, korunmasız ilişkiye girince bizim burada hamile kalınıyor, sizin orada durumlar farklıysa bilemem.
Ayrıca evlat kaybınızda ve diğer doğumunuzda ilgi beklemeniz kadar doğal bir şey yok. Ne zaman ilgi görmeyi hak edeceksiniz, ölünce mi? Yok artık, bu kadarı da fazla! Bir insan önce kendine değer verecek, ilgi sevgi benim de hakkım diyecek. Şu söylediğinizin eskiden kadınlar tarlada doğuruyordu, sonra da çalışmaya devam ediyordudan farkı yok. Çok feci düşünüyorsunuz, dilerim yakın zamanda değişir fikriniz.
Spiral den dolayı doktor eşimin yanında söyledi 1 ay ağır kaldırmasın diye cumartesi temizlik yapıyorum koltuk çekilecek çağırıyorum homur homur homurdanıyor hiç kendimi bu kadar değersiz hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?