İlk aydan evlilikte bu sorunlar normal mi?

Ya ne sinir bozucu, daha 1 aylık evlisin. Sonuna kadar anlayış göstermeli, korunan sensin sonuçta. Zaten korunma işi genelde kadının görevi olarak görülüyorda neyse, bu zaten bambaşka bir konu. Penetrasyon ile olmuyorsa baska türlü tatmin edebilirsin eşini, eğer ikinizin de isteği bu yöndeyse. Ben adet dönemlerimde oral veya el ile tatmin ediyorum. Ama önce sana saygi duyacak, anlayis gösterecek. Bunları görmeden sakın 'ödüllendirme'!

Her açıdan yıpranmış durumdayım derdimi anlatmak istiyorum konuşmak istiyorum kendisiyle ama zaten bana mesafeli durumda şu anda bana evliliğin ilk aylarında bu sorunlarla uğraştırdığım için ona göre suçlu benim

Bu kadar sürede böyle sorunlar yaratan bir odun, hamilelik süresinde neler yapar? Bilemedim...
Şu anda bende hamilelik gibi bir durum söz konusu değildir değil mi? 5 Eylül de ilişki yaşadık 3 aylık iğnenin koruma etkisi 9 Eylül de hafta hesabı ile bitiyordu zaten ertesi gün hapı da kullandım

Evet kendisi de çocuk istemiyor üstelik ben daha nasıl korunabilirim yani, her türlü çabayı gösteriyorum, şu anda çocukta asla istemiyorum çocuk korkusuna ve bu doğum kontrol yöntemleri eşimin tavırları derken cinsellikttennde uzaklaştım öpüşesim dahi gelmiyor

Onun gibi sallamayıp ilk aydan hamile kalsan ve cinselliğe ara verseniz yine suçlu sen olacaktin.
Bu adam melaikeydi de bir anda mi böyle oldu? Hiç mi anlamadınız odunun biri olduğunu?
Kısa süren kötü bir evlilik yapmışsıniz. Az çok kötü erkek nedir bilmeniz,daha dikkat etmeniz gerekirdi nikahtan önce.
Çok üzüldüm konuya

Nişanlılık sevgililik sürecinde hiçbir problemimiz yoktu, ailesi ile hiçbir sorunumuz yoktu, aynı evin içine girince birden uyuzlaştı, hiçbir işe yardım etmez oldu üstüne bana kaba ve kötü davranmaya başladı bu şekilde

niye beyefendi kondom kullanmak istemiyor diye vücudunuza dünyanın hormonunu yüklenmeye gönüllü oldunuz diye mi suçluymuşsunuz.
kendi karnını doyurmaktan aciz ama zevkten taviz vermiyor paşa.

eşin tam yontulmamış odun ve bir de bir sürü acı çekiyorsun. eşin korunsun. prezervatif takıp, dışarı boşalsın çocuk istemiyorsanız. niçin kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz?
2. Evliliğim ilk evliliğimden de çocuğum yok, 2. Evlilik kararını bile çok zor aldım, kendisi çok olgun biri gibi duruyordu, çocuk en büyük korkum öyle söyleyebilirim

Peki nişanlıyken tavırları nasıldı ve ne ile korunuyordunuz ?

Anlıyorum seni, lütfen kendini değersiz hissetme. Yani daha yeni evlisiniz, gün içerisinde öpmeniz, sarilmaniz falan da mi kalmadi?
Bende kürtaj dan dolayı bi dönem cinsellikten geri kalmıştım fakat esim Allah razi olsun anlayis ve sabir gösterdi. Ki doğru olanı da bu. Sen keyfine spiral taktirmiyorsun sonuçta. Sakin kafayla oturup konuştun mu? Bunun daha hastalığı var hamileliği var, baska dönemlerde de seks yasagi gelebilir, eşin ozaman hep mi böyle tavır takinacak?

Ezdirme kendini bir restini çek.daha bir aylık evlilikte ne kadar üzücü tavırlar.belli etmiş kendini işte.cok istiyorsa değiştirir kendini,istemiyorsa da kendi kaybeder.alttan alacak bir pozisyonda değilsin.sindirmeye çalışıyor seni izin verme.

Peki nişanlıyken tavırları nasıldı ve ne ile korunuyordunuz ?
Nişanlıyken zaten çok sık bir cinsel yaşantımız yoktu, geri çekiliyorrdu evlenmeden önce 4 veya 5 kere birliktelik yaşamışızdır ki hepsi de anın getirdiği romantik şeylerdi, evlenince üstüme vazife gibi bindi sanki içimde isteksizlik var

Değiştirdiğim diğer doktor da hormonlu spiral önerdi zaten Regl döngüm iğneden dolayı bozuk diye
Spiral kanama yapip, regl gecikmesi yapabilir. Gittigim iki doktorda ignenin etkisi yuzunden bana spiral, dogum kontrol hapi onermedi. Esinizin korunmasi gerekiyor. Bir tarafta agri sanci cekip kanama yasayan siz diger tarafta ten tene degmedigi icin mutlu olamayan esiniz. Bu bencillikten baska birsey degil

Şu anda bende gebelik gibi bir durum söz konusu mudur peki, spiral takıldıktan sonra ve iğneyi 17 Haziran da yaptırmıştım 17 eylülden sonra hafif kırmızı renkli bir kanamam mevcut şu anda

Şu anda bende gebelik gibi bir durum söz konusu mudur peki, spiral takıldıktan sonra ve iğneyi 17 Haziran da yaptırmıştım 17 eylülden sonra hafif kırmızı renkli bir kanamam mevcut şu anda
Sanmiyorum. Ignenin vucuttan atılması zaten 6 ayi buluyor. Bir anda koruma etkisi devre disi kalmiyor, azala azala bitiyor. Ertesi gun hapinda kullanmissiniz. Bence yeterli

Madem kendisi de çocuk istemiyor ve prezervatif de kullanmıyor, gitsin iğne yaptırsın o halde.
O konuda güvenemiyorum yaptırdım der yaptırmazsa bilemiyorum, inanın hamilelik şu dönemde asla istemiyorum çok korkuyorum zaten şu anda iyice gerildik ve benim iğne yüzünden düzensizliğim gördü kendi de korkar ve yanaşmaz

Bu merhametsizlik ve bencillik ya.. Başka bir şey değil malesef. Benim işten bazı arkadaşlarım bile az biraz hasta olunca işlerime yardımcı oluyorlar. Baktığında elin oğlu, sadece iş arkadaşı ama merhametinden yardımcı oluyor.
Bu adam eşiniz, sizi seven adam. Nasıl bu kadar bencil ve merhametsiz olabiliyor anlamıyorum. Evlenmeden öncede böyle miydi?
Bence oturup konuşun, bu tavırlarının sizi daha da üzdüğünü söyleyin bakalım tepkisi ne olacak.
Daha yeni evlisiniz de zaten. Şimdiden böyleyse adamın tavırları ileride çocuk olduktan sonra düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…