- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.788
- 313
- 44
Anladım da güzelim neden sana hiç bir konuda yardımcı olmayacak bir adamla evlendin. Hayat arkadaşlığı böyle bir şey değil.Çocuk o da istemiyor en azından 2 3 yıl istemiyoruz ama o istemezken bana hiç yardımcı olmuyor sonuçta bu çocuğun olmaması için korunmak lazım. Ben ilk kez geçen hafta iş yapamayacak noktaya geldim, gerçek yüzünü de gördüm
Aynı evin içinde ilk kez bu duruma düştük ilişkimiz sürecinde Covid olduğum dönem de her gün kapıma gelip yemek çiçek çikolata bırakan bir insandı. Bana kendimi gerçekten değerli hissediyordu evlenince ve cinsellik le ilgili problem olmaya başlayınca tavrı hareketleri değişti, evlenmeden önce 4 5 kere yaşamıştık evlenince sürekli yaşarız diye düşünerek mi üstüme gelmedi anlamıyorum. Korunma yöntemi bile bulamıyorum artık gerçekten yoruldum. En son ne zaman Regl oldum hatırlamıyorum, sürekli her kıyafetim lekeli lekeli iğneden dolayı olur olmadık zamanlarda kanamam olduğu için ne kendime sevgim kaldı ne bedenime.Anladım da güzelim neden sana hiç bir konuda yardımcı olmayacak bir adamla evlendin. Hayat arkadaşlığı böyle bir şey değil.
Kadınlar değişirse erkekler de değişir.
Evlilikte kadın erkeğin kölesidir hizmetçisidir aşçısıdır bilmemnesidir kafalarından çıkın artık.
Şimdiye kadar neden kahvaltıyı yemeği bir tek sen hazırladın. Sen hasta olduğunda önüne bir tas çorba koyamayacak bir tipi nerden buldun.
Ayyy ben niye kendinimi paralıyorum ki yaaa.
Herkes kendi tercihlerini yaşıyor sonuçta.
Değişmesini filan bekliyorsan daha çok beklersin. Adam hanzonun biri kesin.
Sana çok geçmiş olsun. Çok zor bir hayatın var cidden.
Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Ben 27 eşim 32 yaşındaEşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Hissedemiyorum diyor istemiyorKondom niye kullanamıyor beyzade
Durex n ultra inceleri var. Denedi mi ki konuşuyorHissedemiyorum diyor istemiyor
çocuk istemiyorsanız korunma meselesini konuşmuşsunuzdur nasıl oluyor da bu konuda tüm yük size kalıyor? niye bunun ceremesi size kalıyor?Nişanlılık sevgililik sürecinde hiçbir problemimiz yoktu, ailesi ile hiçbir sorunumuz yoktu, aynı evin içine girince birden uyuzlaştı, hiçbir işe yardım etmez oldu üstüne bana kaba ve kötü davranmaya başladı bu şekilde
Şu anda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum, sabah evden çıkarken ikimiz de normal ayrıldık biraz önce aradım akşam bir şeyler yapalım mı diye keyfim olursa bakarız diyor naz kapris görüyorum valla canım burnumda evlilikle sınanmak kadar kötü bişey yokEşinizle birlikte olmak istememeniz evlenince göreve dönüşmesinden değil, adamın size olan tavrından bence. Böyle bir tibet öküzü ile kimse birlikte olmak istemez.
Hamilelik anksiyeteniz de yersiz sayılmaz. Zira bu adamin çoğalmaması herkes için en iyisi. (şu an hamile değilsiniz.endise etmeyin)
Ilerde hamile kalsaniz ve kötü bir hamilelik geçirseniz bu adam sizi 2 gün çekmez. Kötü hamilelik korkunç berbat bir şey. Allah yine de hiçkimseye bildirmesin.
Eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum. En azından kendisi ile kiyaslayinca... size merhameti yok. Acımıyor.
Eşiniz gamsız. Nankör ve bencil. Bencil de demek çok sığ kalıyor aslinda. Bir bencilden çok daha fazlası.
Çok üzgünüm sizin için. Sizin yerinizde olsam korunma iğneleri yöntemleri filan birakirdim. Böyle bir adam için Yaratıcının bana hediye ettiği, bir sanat eseri olan bedenime eziyet etmezdim.
Benim ciğerlerim, midem, böbreklerim ve bütün organlarım bu adamın bi tarafından bin kere daha önemli. Onunkinin keyfi gelecek diye ben mucize olan rahmime eziyet edemem.
Özür dileyerek yazıyorum, eşiniz çok bencil sadece kendini ve zevkini düşünen biri.Şu anda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum, sabah evden çıkarken ikimiz de normal ayrıldık biraz önce aradım akşam bir şeyler yapalım mı diye keyfim olursa bakarız diyor naz kapris görüyorum valla canım burnumda evlilikle sınanmak kadar kötü bişey yok
Sorun baya buyuk ya Bu adamla evli kalmak istediğiinize emin misiniz cidden?? Evlenmeden once de cinsel hayatiniz varsa evlenmeden once de bu sorunlari gormus olmaniz lazim Neden evlendinizÜstelik kendisi de çocuk istemiyor, iğnenin süresinin dolmasına 1 hafta varken cinsel birliktelik yaşadık en son yani 2 hafta önce o gün içime boşaldı ben de bu suratsız tavırlarından dolayı iyice anksiteye yaşadım ve o gün de ertesi gün hapı attım, kendi geliri olan biriyim ancak hapı ortak kredi kartından almışım 190 TL bana onun için bile laf etti saçma sapan hamile kalmamak için girmediğin şekil kalmadı dünya para vermişsin diye
Evlenmeden önce 4 5 kere yaşadık ve hepsi anın getirdiği şeylerdi bahsetmiştim, korunmanın öncelikli olmadığı daha duygusal, ancak iş evlenince korunma yöntemi kullanmayı zorunlu hale getirdiSorun baya buyuk ya Bu adamla evli kalmak istediğiinize emin misiniz cidden?? Evlenmeden once de cinsel hayatiniz varsa evlenmeden once de bu sorunlari gormus olmaniz lazim Neden evlendiniz
Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Ben 3 aylık iğneyi yaptırınca kanama gibi ama kanamaya da benzemeyen tuhaf bir durum yaşadım 3 ay boyunca ve iğrenç derecede kötü kokulu bir kanamaydı, bunun üzerine doktor hormonlu spiral önerdi bakır spiral in yine kanamayı artıracağını hormonunun minimuma indireceğin ayrıca Regl dönemleri ağrımı keseceğini korunma yöntemi vs vs olduğunu söyledi bana da mantıklı ve rahat geldi bu sebeple takdırdım geçen haftadan beri o kötü kokulu kanamam geçti 2 gün önce de hafif hafif Regl gibi kanamam var sanncım var sancım özellikle akşamları oluyorNeden hormonlu spiral ? Üç yıla yakın kullandım ben çok zor kullanması, mantar ve enfeksiyon yapıyor sürekli aşırı kanama şikayetiniz falan mı var, doktorunuz neden tavsiye etti ?
Onca şeyin üstüne daha hala onu arayıp akşam için plan yapıyorsun sırf beyefendinin keyfi yerine gelsin diye hala çırpınıyorsun.Şu anda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum, sabah evden çıkarken ikimiz de normal ayrıldık biraz önce aradım akşam bir şeyler yapalım mı diye keyfim olursa bakarız diyor naz kapris görüyorum valla canım burnumda evlilikle sınanmak kadar kötü bişey yok
Öyle bir düşüncem yok 1 ay sonra doktor spiral için kontrole gel demişti burada yazılanlar üzerine başka doktora kontrole gideceğim duruma göre bakacağımOnca şeyin üstüne daha hala onu arayıp akşam için plan yapıyorsun sırf beyefendinin keyfi yerine gelsin diye hala çırpınıyorsun.
O da hakettiğin cevabı yapıştırıyor "keyfim olursa bakarız" eşşekler kovalasın onun keyfini.
Sözüm sadece size değil. Bazı kadınlar manupule edilmeye bayılıyor. Bu kk dan ben bunu anladım.
Yazan arkadaşları lütfen dikkate al.
Sağlığın giderse görürüm o koca bozuntusunu ben.
Şu an fizyolojik bir rahatsızlığın söz konusu üstelik kalp hastasısın.
İyi bir kadın hastalıkları uzmanıyla görüş. Sana zarar veriyorsa o spirali de çıkarttır.
Sen iyileşene ve doğru yöntemi bulana kadar o hödükte artık beline mi sarar dolaşır. Prezervatif mi kullanır ne halt ederse etsin.
Sana saygı duymayan bu adamı... Neyse yaa boşuna yazıyoruz.
Bundan sonra ne yaparsın bilemeyiz fakat aklının bir köşesinde şu fikir bulunsun.
İkinci evliliğim boşanamam diye düşünme sakın.
Ve durumu kurtarmak adına sürekli savaşmaktan vazgeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?