- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
- 46
- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #4.621
kordondaki kan akımına bakıyo her gittiğimde, hep iyi diyo, alttan çıtçıtlı bayağı body aldım, kendimi tutuyorum yoksa çıkıp oğlum için çılgınlar gibi alışveriş yapasım var,
temizlik işiyle benim de başım dertte artık pek bi şey yapamıyorum, annem idare ediyo beni sağolsun, bi yemek sorumluluğu kaldı üstümde, onu da idare etmeye çalışıyorum, tembellik had safhada...
sagol bitanm insallah seninkide ismi gibi guzel kaderide olur....
yurutec icin kiz cocuklari icin okadar onemli degil sadece parmak iclari degmeye basladigi anda on dk bindiriyorum ona dikkat ettil tabikide suremiyor kendisi ama seninki erkek cocugu tam olarak yere degdigi anda bindir cunku erkek cocuklarin kisisel organlari malum oyuzden gec bindir derim ezilmesin...
evet ya bitmez bunlaryok ay zaten ben snein icin demedim kinadinmi diye kendim icin yoksa daha fazla söylenecektim s eniny erine. yok ayol bitmez sende. hep herhalde artik gelen olmaz diyosun en azilisi,en kalabaligi geliyo anlasilan.valla tatili coktaaaaann hakettiniz.aslinda giden gelen olmasa evdede insan dinlenirde,tatil yerinde hic olmazsa ymeke icmek kaldir temizleyle ugrasmiyosun o guzelligi var.
ay bu daha bir komik sen Tunayi ver bana isine bak . yok ay yok, gezme tezme gezmem daha iyi sadece acik hava neme lazim.hem benim cocugum yaramazlik yapsa ev sahibini dusunmem kendim rahatsizlik yasarim.bak bu da bana bir tecrüübe olsun.
cok haklisin vallahi insan olur kiz kahrindan cok kotu bnce pedegog lazim o cocuga kagit falan yemesi normal degil kizzz o cocuga kalemde versin butun duvarlari her yeri mafeder...
Gunebakncim tabikide denmezde oyle hani insan rahatsiz olunca caresini arar
Yaa tatlim bnm bu cizelgede gariplik seziyorum neden mi baksana kiz ucuyor buyumek icin normalde besinci ayinin uzerinde olmasi gerekmiyor muydu bnm anlamadigim tarigini yanlis yazsan bugunu bes aylik gostermezdi acaba bilmefihimdenmidir bilmiyorum
Senin oglus nasil tuna prens
bencede en son 16 sında girmiş..oğluşu kucağındadır şimdiGaliba aynisefa dogum yapti naksaniza normal degil mutlaka girerdi dogumuna gun sayan bir kadin zanntmem tatile iki gunlugune veya otirmaya gitsin genelde bu donmler temkinli olunulur bilmiyorumb icimden Boyle geciyor oglusuda kendiside iyidir insallh
sıra bana geliyor kızlar :18: :18: :18: :18:
bencede en son 16 sında girmiş..oğluşu kucağındadır şimdiinşallah çok iyilerdir ikiside
ayyy bebişler teker teker geliyor benim oğlum da abi oluyor
kesinlikle dogum yapti aynisefa....bn demistim mutlaka gunde bir kere yaz daha dogurmadim diye ama dunden beri haber yok...allahin izniyle bebisi kucaginda....
slm kizlar
iki gundur muthis agrim gelip gidiyor.dun hava bozuk diye böbrekleri usuttum sancim tuttu saniyordum ne bilim megerse dogum sancisiymis.ayrica arkasindan muthis bir siiznti ama Allaha cok sukur suuym gelmemis.ama heran dogum gerceklesebilirmis. belden gelen agri varya.evanurum söylemistide kafa calismayinca basmadiydi.ay baya bir farkli bir agri.esim söyledide dogum sancisi bu diye,hic aklima gelmedi .evdeyim su an. iki gecedir uyumadim uyuycam simdi.bacaklarim ayriliyor sanki.
cumaya oglum sabrederse akapuntura agri gidermeye gitcem.Benim iicn dua edin.oglumu insallah sag salim dunyaya getirim.edersiniz gerci bilirim siz vefali insanlarsiniz.
kendinize iyi bakin bebislerinizede.
azcik daha beklesene yavrum yaaaa
slm kizlar
iki gundur muthis agrim gelip gidiyor.dun hava bozuk diye böbrekleri usuttum sancim tuttu saniyordum ne bilim megerse dogum sancisiymis.ayrica arkasindan muthis bir siiznti ama Allaha cok sukur suuym gelmemis.ama heran dogum gerceklesebilirmis. belden gelen agri varya.evanurum söylemistide kafa calismayinca basmadiydi.ay baya bir farkli bir agri.esim söyledide dogum sancisi bu diye,hic aklima gelmedi .evdeyim su an. iki gecedir uyumadim uyuycam simdi.bacaklarim ayriliyor sanki.
cumaya oglum sabrederse akapuntura agri gidermeye gitcem.Benim iicn dua edin.oglumu insallah sag salim dunyaya getirim.edersiniz gerci bilirim siz vefali insanlarsiniz.
kendinize iyi bakin bebislerinizede.
azcik daha beklesene yavrum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?