- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #4.641
Bugunde kimsecikler yok heeeee herkes star i izliyor sanirim Yaaa gunbkncim okadar hamile arkadaslar vardi yoklar simdi yeni hamileliklerinin verdigi sevincle yazdilar gittiler bizim bebisimiz olmasina ragmn giriyoruz bebisleri olsa ne olack acaba
selam kızlar dün akşam annemlerdeydim, işten sonra yemek için gitmiştik, yemekten sonra ben de bir sancı anlatamam, resmen yürüyemiyorum, zar zor eve geldik, 1 saat sonra falan geçti, ne oluyoruz dedim walla, daha çok erken, neyse bugün iyiyim şükür, öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı
taze taze anne adayı geldiiiii benim minnak kuzum daha 6,5 haftalıkkk
benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 1 yıl sonra yine hamileyim şuan 20.haftamızdayız cemreee geliyorrr :)
merhaba.iyisiniz dimi.okudum biraz msj alrinizi .sagolun desteginiz icin.hem moral verdi hem güldürdü.agrilardan kisacasi anam agladi ama fazla bahsetmeyim iyisimi.gece dolan dolan sabaha kadar.ayni günebkna benziycegim dogru yani
bebisim karnimda henuz.40. haftaaya basliyorum.ama sabiriszlaniyo boncugum karnimda.
yeni hamilelere güzel bir yolculuk diliyorum.Allah tamamina erdirsin.ilk paylasmaya basladiigm gunelr aklima geldi.
bu arada sizlerle muhabbet etmeyi özledim yaaaa....
valla bacım ya:))Haaaa dogru diyorsun bizde olmasak efsane olur bu topik heee
geçmiş olsun canımselam kızlar dün akşam annemlerdeydim, işten sonra yemek için gitmiştik, yemekten sonra ben de bir sancı anlatamam, resmen yürüyemiyorum, zar zor eve geldik, 1 saat sonra falan geçti, ne oluyoruz dedim walla, daha çok erken, neyse bugün iyiyim şükür, öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı
maşallah tebriklerbenim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 1 yıl sonra yine hamileyim şuan 20.haftamızdayız cemreee geliyorrr :)
maşallah sana dataze taze anne adayı geldiiiii benim minnak kuzum daha 6,5 haftalıkkk
tebrikleeeerKizlar test yaptim positiv bugun gunum gelmesi lazimdi dayanamadim test yaptim ve POSiTİV
ayy bizi de heyecan basıyo sen doğurmadıkça:)) bekleyip duruyoruz..sağlıkla kucakla inşallah canım..inan dün yatmadan kolay doğur diye dua ettim..merhaba.iyisiniz dimi.okudum biraz msj alrinizi .sagolun desteginiz icin.hem moral verdi hem güldürdü.agrilardan kisacasi anam agladi ama fazla bahsetmeyim iyisimi.gece dolan dolan sabaha kadar.ayni günebkna benziycegim dogru yani
bebisim karnimda henuz.40. haftaaya basliyorum.ama sabiriszlaniyo boncugum karnimda.
yeni hamilelere güzel bir yolculuk diliyorum.Allah tamamina erdirsin.ilk paylasmaya basladiigm gunelr aklima geldi.
merhaba.iyisiniz dimi.okudum biraz msj alrinizi .sagolun desteginiz icin.hem moral verdi hem güldürdü.agrilardan kisacasi anam agladi ama fazla bahsetmeyim iyisimi.gece dolan dolan sabaha kadar.ayni günebkna benziycegim dogru yani
iyiyiz canım çok şükür..oturuyoruz oğluşla babamızı bekliyoruz:)) sen nasılsın asya nasıl?? aynisefa bence doğurdu içime doğdu vallaGunebkncim nasilsin oglusun nasil
Bugun aynisefa yazmamis ayyy artik catliyacm heee dogursada rahatlasa
selam kızlar hepinize iyi haftasonları, ha bu arada berraksudan haber yok dimi, acaba ben mi kaçırıyorum mesajlarını
Kizlar test yaptim positiv bugun gunum gelmesi lazimdi dayanamadim test yaptim ve POSiTİV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?