- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 31
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
-
sen kürtaj mı olucaksın?Benım korunmayı bıtakma. Zaten 6 ay olmus olcak cnm uc farklı dr a gıttım ucude farklı zaman soyledı su operasyon u olayımda bıkacay gecsın hayıtlısıyla benımkı daha buyuk oldugu ıcın sıkıntı
Rahımde hafıf yapısıklık varmıs onu acıcaklar cnmsen kürtaj mı olucaksın?
aaa. bazılarında kürtajdan sonra olmus o sende kendiliğinden olan bişey miRahımde hafıf yapısıklık varmıs onu acıcaklar cnm
Bılmıyorum cnm buyuk ıhtımal kurtajdan sonra dıyolar ama hanı genede bılemıyo dr daaaa. bazılarında kürtajdan sonra olmus o sende kendiliğinden olan bişey mi
kürtaj sonrası rahime zarar verince oluyomuş canım yani işinin ehli olmayan doktorlar genelde böyle sorunlara sebep olabiliyo allah yardımcın olsunBılmıyorum cnm buyuk ıhtımal kurtajdan sonra dıyolar ama hanı genede bılemıyo dr da
Amin ıns cok yokmus dr tıske atamam dedı senı dıger dru bıtaktım sımdıkı drum cok farklı ıns hayırlısıyla atlatırım kurtulurum bu sorundakürtaj sonrası rahime zarar verince oluyomuş canım yani işinin ehli olmayan doktorlar genelde böyle sorunlara sebep olabiliyo allah yardımcın olsun
inşallah hayırlı haberler verirsin tez zamanda :) benimde yarın kontrolüm var korkuyorum valla bu tarz sıkıntılardanAmin ıns cok yokmus dr tıske atamam dedı senı dıger dru bıtaktım sımdıkı drum cok farklı ıns hayırlısıyla atlatırım kurtulurum bu sorunda
Ins guzel haberlerle cıkarsın cnm benım hsgde beklı oldu yapısıklıkinşallah hayırlı haberler verirsin tez zamanda :) benimde yarın kontrolüm var korkuyorum valla bu tarz sıkıntılardan
Cektırdınmı pekı fılm be cıktıKürtaj sonrası bi sene oldu nerdeyse ben de gebe kalamayınca doktor hsg / rahim filmi istedi. Hayırlısı olur insallah hakkımızda. Tez zamanda hayırlı sağlıklı bebelerle yüzümüzü güldürsün Rabbim.
Kac haftalıktı cnm nekdr gectı kurtajdanÇok gecmiş olsun cnm bende aynı şekilde kürtaj olmuştum uzun zamandır deniyorum olmuyoedu bu hafta hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı oda gebeliğe engel ilaç kullanmaya başladım işte ilaçla düşecek inşallah tez Zaman da kavuşuruz hepimiz
Guzel haberlerını yaz burayaSabah çektireceğim.
Kürtajdan 4 sene kadar oluyor 2 aylıktı cnm daha sonra erteledik tabi sonra eşim de sürekli şehir dışına gittiği için ilişki düzensizdi 1 senedir ilişki düzenli işte 1 senedir de olmuyor daha yeni hormon tesri istediler prolaktin yüksek dediKac haftalıktı cnm nekdr gectı kurtajdan
Cok gzl bnmde parca yok dedıler ama sonra kanama kesılmeyınce parca kalmıstı kanamana cok dıkkat et kesıldımı gelıyomukontrolden çıktım çok şükür parça kalmamış iyi dedi
Anladım cnm prolaktb yüksekken ıyıkı hamıle kalmadın bıt arkadasım oyuzden dsuuk yapmıstı umarım tedavın bıtınce hemen olurKürtajdan 4 sene kadar oluyor 2 aylıktı cnm daha sonra erteledik tabi sonra eşim de sürekli şehir dışına gittiği için ilişki düzensizdi 1 senedir ilişki düzenli işte 1 senedir de olmuyor daha yeni hormon tesri istediler prolaktin yüksek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?