Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranızda korunmyı bırakıp batları bekleyen var mı kızlar yada dr kc ay korunma verdı

kürtaj sonrası rahime zarar verince oluyomuş canım yani işinin ehli olmayan doktorlar genelde böyle sorunlara sebep olabiliyo allah yardımcın olsun
Amin ıns cok yokmus dr tıske atamam dedı senı dıger dru bıtaktım sımdıkı drum cok farklı ıns hayırlısıyla atlatırım kurtulurum bu sorunda

Amin ıns cok yokmus dr tıske atamam dedı senı dıger dru bıtaktım sımdıkı drum cok farklı ıns hayırlısıyla atlatırım kurtulurum bu sorunda
inşallah hayırlı haberler verirsin tez zamanda :) benimde yarın kontrolüm var korkuyorum valla bu tarz sıkıntılardan

Kürtaj sonrası bi sene oldu nerdeyse ben de gebe kalamayınca doktor hsg / rahim filmi istedi. Hayırlısı olur insallah hakkımızda. Tez zamanda hayırlı sağlıklı bebelerle yüzümüzü güldürsün Rabbim.

Cektırdınmı pekı fılm be cıktı

Çok gecmiş olsun cnm bende aynı şekilde kürtaj olmuştum uzun zamandır deniyorum olmuyoedu bu hafta hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı oda gebeliğe engel ilaç kullanmaya başladım işte ilaçla düşecek inşallah tez Zaman da kavuşuruz hepimiz

Kac haftalıktı cnm nekdr gectı kurtajdan

Anladım cnm prolaktb yüksekken ıyıkı hamıle kalmadın bıt arkadasım oyuzden dsuuk yapmıstı umarım tedavın bıtınce hemen olur

Kızlar dualarım hepinizle en başta bunu söyleyeyim
Mayıs ayında hamile kalmıştım ve ilk gebelikti 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum bi ay adet olmayı bekledim ve adet olduktan sonra inofolic kullandım aspir seti(aspir yagi-keten tohumu yagi-elma sirkesi) var onu kullandım ve tekrar hamile kaldım bu ay ins sagsalim kucağıma alırım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…