- 20 Kasım 2016
- 182
- 116
- 53
- 35
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Insallah cnm kontrole gttıgımde son adet tarıhıne gore 6+4 haftalık olcaz aslında ama orda daha küçük çıkıyor ya o yuzden sordumİnşallah sende duyacaksın rabbimin izniyle banada haber ver sağ Salim kavuşuruz inşallah
Sen kaç hafta canımCanım sat a gore kac haftalıktın peki
Ultrason da kaç çıkıyorInsallah cnm kontrole gttıgımde son adet tarıhıne gore 6+4 haftalık olcaz aslında ama orda daha küçük çıkıyor ya o yuzden sordum
Sende duyarsın rahat ol ben duyduysam ama ben vajinal muayene oldumAy cnm insallah benim son adetim 24 marttı.. Hamile oldugumu yeni öğrendim işte ilk kez kontrole gıdıcez
İşte ultrasonda hiç bklmadı cnm ilk kez ayın 9unda bakılcak..senşn son adetin kaçıydıUltrason da kaç çıkıyor
17 mart canım karından baksa benimde duyulmazdı vajinal ile duyulduİşte ultrasonda hiç bklmadı cnm ilk kez ayın 9unda bakılcak..senşn son adetin kaçıydı
Anladm cnm ozele mi gttin devlet hastanesi mi.. Aramız çık yaknmıs bir hafta varmıs17 mart canım karından baksa benimde duyulmazdı vajinal ile duyuldu
Amin cnmRabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın hayır dağıtıcam
Sizin profilinizde mesajlarına itibar etmeyiniz yazıyor. Çoklu profiliniz varmış vs.bence yönetimle bir konuşun.Anladm cnm ozele mi gttin devlet hastanesi mi.. Aramız çık yaknmıs bir hafta varmıs
Tebrik ederim canım kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim merak etme tek sen değilsinBugün bende öğrendim 4 haftalıkmış kuzum.Mesajlarınızı okuduğumda vesvese yaptığımı anladım sanırım tek korkan ben değilmişim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinTebrik ederim canım kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim merak etme tek sen değilsin
Canım öncelikle hayırlı olsun.. Yaşadığın şey çok normal ben hala her doktora gidişimizde bir gece önce uyuyamam stres yaparım inşallah meleğim çok iyidir diye merak ederim.. Annelik daha yavrularımız karnımızdayken başlıyor işte :) 24 saat boyunca oğlumu düşünmediğim bir dk.bile olmuyor hep acaba iyi mi içerde diye düşünüyorum :)Kızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba
Mesela şuan yarın sabah nasıl olucak diye düşünüyorumCanım öncelikle hayırlı olsun.. Yaşadığın şey çok normal ben hala her doktora gidişimizde bir gece önce uyuyamam stres yaparım inşallah meleğim çok iyidir diye merak ederim.. Annelik daha yavrularımız karnımızdayken başlıyor işte :) 24 saat boyunca oğlumu düşünmediğim bir dk.bile olmuyor hep acaba iyi mi içerde diye düşünüyorum :)
Aynen ben de hep öyleyim canımMesela şuan yarın sabah nasıl olucak diye düşünüyorum
Bir önceki adet tarihinden hesaplanıyor kaç haftalık olduğu kan değerinde baya yüksek çıkmışAdetim 10gun geçti kasiklarimda ağrı vardı mide bulantısı vs bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı 15153,4 çıktı bu normal mi ve tahmini ne kadarliktir sizde ilk hamileligim
Seninde aynı şekilde en son adet tarihinden itibaren daha yeniyse görünmeye bilirArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz p.tesi günü kan testi yaptım 111.1 çıktı sizce kaç haftalık gebeyim dok gebelik var ddi 10 gün sonra gel ddi dperin yükselecek ddi ultrasonda bşey göremiyorum ddi 10 gün snra gdcem ama yarın dayanamayıp gdcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?