İlk bebek heyecanı yaşıyan hamiş anneler burda mı?

Ay cnm insallah benim son adetim 24 marttı.. Hamile oldugumu yeni öğrendim işte ilk kez kontrole gıdıcez

Anladm cnm ozele mi gttin devlet hastanesi mi.. Aramız çık yaknmıs bir hafta varmıs
Sizin profilinizde mesajlarına itibar etmeyiniz yazıyor. Çoklu profiliniz varmış vs.bence yönetimle bir konuşun. Mune sizde görüyor musunuz yazıyı ben mi görüyorum sadece

Adetim 10gun geçti kasiklarimda ağrı vardı mide bulantısı vs bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı 15153,4 çıktı bu normal mi ve tahmini ne kadarliktir sizde ilk hamileligim

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz p.tesi günü kan testi yaptım 111.1 çıktı sizce kaç haftalık gebeyim dok gebelik var ddi 10 gün sonra gel ddi dperin yükselecek ddi ultrasonda bşey göremiyorum ddi 10 gün snra gdcem ama yarın dayanamayıp gdcem

Canım öncelikle hayırlı olsun.. Yaşadığın şey çok normal ben hala her doktora gidişimizde bir gece önce uyuyamam stres yaparım inşallah meleğim çok iyidir diye merak ederim.. Annelik daha yavrularımız karnımızdayken başlıyor işte :) 24 saat boyunca oğlumu düşünmediğim bir dk.bile olmuyor hep acaba iyi mi içerde diye düşünüyorum :)

Mesela şuan yarın sabah nasıl olucak diye düşünüyorum

Adetim 10gun geçti kasiklarimda ağrı vardı mide bulantısı vs bugün doktora gittim acile kanda beta bakıldı 15153,4 çıktı bu normal mi ve tahmini ne kadarliktir sizde ilk hamileligim
Bir önceki adet tarihinden hesaplanıyor kaç haftalık olduğu kan değerinde baya yüksek çıkmış

Seninde aynı şekilde en son adet tarihinden itibaren daha yeniyse görünmeye bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…