İlk bebek heyecanı yaşıyan hamiş anneler burda mı?

Merhaba kizlar bnde yeni hamisim 5+3 ☺Allah hepimizin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin insallah. Ilk hamileligim o yzden tecrubesizim biraz korkuorum. Gebelikle ilgili onerebilecginiz kitap dergi varmi acaba??

Hayırlı olsun bebeğin kuzum Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah, gebeloji diye bir kitap var tavsiye ederim

Cnm hergun baktrmana gerek yok bu insani strese sokuyor bnce 1 hafta sonra falan baktr degerin baya artarsa kese gorunur zaten bu degerler herkeste ayni artmiyo kimisinde yavas oluyr kimisinde hzli oluyor o yuzden hayrlisi de oluruna birak bnce degerin gayt normal yaklask 1 hafta 10 gun snra kese gorunmesi lazm bu degerle ama kesin degil belki daha erken belki daha gec gorunur
Dün 202 olan beta hcg bugün 315 oldu..artis iyi mi sizce

Çok Çok haklısınız. Ins bebeğimi kucağıma almak nasip olur sağlıklı bir sekilde...dua edin ne olur...pazartesi ye kadar baktırmayayım o zaman.

Çok Çok haklısınız. Ins bebeğimi kucağıma almak nasip olur sağlıklı bir sekilde...dua edin ne olur...pazartesi ye kadar baktırmayayım o zaman.
Ins canm Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ozlemiyle imthan etmesin su donemde fazla stres yapmayin hayirlisi neyse o olsun p.tesiye kadr raht olmaya calis yoksa strestn vakit gecmiyor

Kızlar merhaba.bir defa dúşük yaşadım tekrar hamileyim bir haftadir sancim oluyo sızı şeklinde kanamam yok doktora gttm korkumdan 10 gün önce kese görunmüştü.dün doktor ultrasonla baktı brşey anlamaynca alttan baktı bebek canlğ mı diye bakmam gerek dedi.baknca bebek canlı dedi ben kalp falan duymadm ama kendi nasl anladıki acaba.sancılar düşük tehlikesi olablr dedi progestan werdi c vitamini verdi.bebegin canlı oldugunu söyledi.10 gün snra geri çagırdı aynı durumu yaşayanlar varmı acaba.
6 haftalık dedi

Bende 6+6 dayım nerdeyse hergün bulantım oluyor zor bir süreçmiş Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin h epimize inşAllah
Bende de vajinal kaşıntı başladı mantar var sanırım ama doktor daha erken birşey veremem dedi ne yapabilirim akıntı ve kaşıntı için başına gelen var mı

Kilotlarnı ütüleyip giy mikrobu gdiyo kokulu wc kagdi kullanma birde pet kullanma sürekli kilodunu degştir elinde yıka.geçmiş olsun

Kilotlarnı ütüleyip giy mikrobu gdiyo kokulu wc kagdi kullanma birde pet kullanma sürekli kilodunu degştir elinde yıka.geçmiş olsun
Peki çok teşekkürler gün içinde sürekli değiştiriyorum ama arttı sanki kaçıncı ayda ilaca izin. Var biliyor musunuz
Tabi bebeği etkilemeyecek ilaçlar

Peki çok teşekkürler gün içinde sürekli değiştiriyorum ama arttı sanki kaçıncı ayda ilaca izin. Var biliyor musunuz
Tabi bebeği etkilemeyecek ilaçlar
Onu bilmiyorum canım yanlış bilgi wermek istemem.ama bunlari yaparsan çok işe yariyo.elma sirkesinin suya karıstrip ykiyodum ben ve kilot ütuleyp gyiyodum çok sukur ki kurtuldum.hamilelik yoktu fakat smdi hamileym olmasn diye sirke haric hepsni yapyorum ve hç kaşnmadm

Tamam canım çok teşekkürler umarım seninki tekrarlamaz benimki de geçer

Kızlar progesteronum dusuyor. 48 saat once 14 iken bugün 11 oldu..doktor bekletelim tekrar ölç 48 saat sorna dedi..beta hcg ise 48 saat sonra yüzde 60 lil artış gösterdi..cok üzgünüm. Bebeğimi kucağıma almak ıstiyorum

Benim progesteronum düşüyor kizlar.. aynu durmu yaşayan var mi ?? Iki gün once 14.5 olan dün 11 e düştü.iki gün sonra kontrol önerdi. Beta hcg ise 315 ten 526 a çıkmıştı. Korkuyorum galiba ben

Inşaallah geçer canım Allahın izniyle.o günluk petler peçeteler hep mantar yapıyo berbat birsey iç çamaşirimi surekli yıkayıp degiştiriyorum ütüleyip.pet kullanmyrum.
Tamam canım çok teşekkürler umarım seninki tekrarlamaz benimki de geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…