- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Amin insallahhMaşallah yeni hamilelere, bu emek isteyen zor sabır gerektiren ama dünyanın en eşsiz yoluna hoş geldiniz sizde :)
İnşallah ilk 3 ay kolayca geçer. Çok zor anlar olsada inşallah bir nefeste ilk trimesteri atlatırsınız
Merhaba kizlar bnde yeni hamisim 5+3 ☺Allah hepimizin bebeklerini kucagina almayi nasip etsin insallah. Ilk hamileligim o yzden tecrubesizim biraz korkuorum. Gebelikle ilgili onerebilecginiz kitap dergi varmi acaba??
Amin canim tesekkur ederim☺Hayırlı olsun bebeğin kuzum Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah, gebeloji diye bir kitap var tavsiye ederim
Dün 202 olan beta hcg bugün 315 oldu..artis iyi mi sizce
Çok Çok haklısınız. Ins bebeğimi kucağıma almak nasip olur sağlıklı bir sekilde...dua edin ne olur...pazartesi ye kadar baktırmayayım o zaman.Cnm hergun baktrmana gerek yok bu insani strese sokuyor bnce 1 hafta sonra falan baktr degerin baya artarsa kese gorunur zaten bu degerler herkeste ayni artmiyo kimisinde yavas oluyr kimisinde hzli oluyor o yuzden hayrlisi de oluruna birak bnce degerin gayt normal yaklask 1 hafta 10 gun snra kese gorunmesi lazm bu degerle ama kesin degil belki daha erken belki daha gec gorunur
Ins canm Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ozlemiyle imthan etmesin su donemde fazla stres yapmayin hayirlisi neyse o olsun p.tesiye kadr raht olmaya calis yoksa strestn vakit gecmiyorÇok Çok haklısınız. Ins bebeğimi kucağıma almak nasip olur sağlıklı bir sekilde...dua edin ne olur...pazartesi ye kadar baktırmayayım o zaman.
evet :) şimdi bir doktor bulup keseyi bulma zamanu gelmiş :) ay çok sevindim gözün aydın canım :)
Kilotlarnı ütüleyip giy mikrobu gdiyo kokulu wc kagdi kullanma birde pet kullanma sürekli kilodunu degştir elinde yıka.geçmiş olsunBende 6+6 dayım nerdeyse hergün bulantım oluyor zor bir süreçmiş Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin h epimize inşAllah
Bende de vajinal kaşıntı başladı mantar var sanırım ama doktor daha erken birşey veremem dedi ne yapabilirim akıntı ve kaşıntı için başına gelen var mı
Peki çok teşekkürler gün içinde sürekli değiştiriyorum ama arttı sanki kaçıncı ayda ilaca izin. Var biliyor musunuzKilotlarnı ütüleyip giy mikrobu gdiyo kokulu wc kagdi kullanma birde pet kullanma sürekli kilodunu degştir elinde yıka.geçmiş olsun
Onu bilmiyorum canım yanlış bilgi wermek istemem.ama bunlari yaparsan çok işe yariyo.elma sirkesinin suya karıstrip ykiyodum ben ve kilot ütuleyp gyiyodum çok sukur ki kurtuldum.hamilelik yoktu fakat smdi hamileym olmasn diye sirke haric hepsni yapyorum ve hç kaşnmadmPeki çok teşekkürler gün içinde sürekli değiştiriyorum ama arttı sanki kaçıncı ayda ilaca izin. Var biliyor musunuz
Tabi bebeği etkilemeyecek ilaçlar
Tamam canım çok teşekkürler umarım seninki tekrarlamaz benimki de geçerOnu bilmiyorum canım yanlış bilgi wermek istemem.ama bunlari yaparsan çok işe yariyo.elma sirkesinin suya karıstrip ykiyodum ben ve kilot ütuleyp gyiyodum çok sukur ki kurtuldum.hamilelik yoktu fakat smdi hamileym olmasn diye sirke haric hepsni yapyorum ve hç kaşnmadm
Kızlar progesteronum dusuyor. 48 saat once 14 iken bugün 11 oldu..doktor bekletelim tekrar ölç 48 saat sorna dedi..beta hcg ise 48 saat sonra yüzde 60 lil artış gösterdi..cok üzgünüm. Bebeğimi kucağıma almak ıstiyorum
Beta hcg 526 cikti..48 saat önceki 315 idi..prpgesteronum de 48 saat once 14.5 iken 11.4 ciktiBeta hcg suan kac canm en son ne cikti
Tamam canım çok teşekkürler umarım seninki tekrarlamaz benimki de geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?