İlk bebek heyecanı yaşıyan hamiş anneler burda mı?

Merhabalar,

Hayırlı olsun bebişleriniz, sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya

Gebelik tespiti için doktora ne zaman gidilmeli? Evde iki test yaptık, ikinci çizgi hafif silik gibi. Şuan 8 gün gecikti, artık gitmelimiyim?

Ben de gebeliğimi öğreneli 1 hafta oldu, şu an 5 artı 3 deyim. ve acayip sancılarım oluyor. geceleri uykumdan uyandırıyor ben de çok korkuyorum hatta iki gecedir uyku uyuyamıyorum bir şey olacak diye. normal diyorlar bakalım insallah sağlıkla alırız kucağımıza :)

canım ikinci çizgi silik çıktıysa bir kaç gün daha bekle kan testi yap eğer o da yüksekse doktora git derim. Çünkü çizginin silik olmasının sebebi gebeliğin çok yeni olması Ve inanılmaz hızlı yükseliyor bhcg merak etme :) insallah sen de aramıza katılırsın :)

Ne zaman başladı sancıların, bende hiç sancı vs. yok.

1 hafta kadar daha bekliyim en iyisi ben, çok garip bir ruh halindeyim Kafamda sürekli sorular...

merhaba kizlar benimde ilk gebeliğim bu 4 yıldır bekledigim ve hiç beklemediğim bir anda gelen çok sükür Allaha ❤ inşallah hayırlısıyla doğururuz hepimiz amin yarın kontrolüm var bakalım neler olcak

Sorun neydi cnm olmamasında... birde gebelik belirtilerin nelerdi

Sorun neydi cnm olmamasında... birde gebelik belirtilerin nelerdi
canım sebepsiz infertilite hiç bi sorun yoktu ve olmuyordu tüp bebek bile yaptım tutmadi kendiliğinden oldu tedaviyi bırak alı 1 yılı geçmişti en buyuk gebelik belirtim yorgunluk inanılmaz yorgundum içimden hiç bisey yapmak gelmiyordu sürekli uyumak istiyordum ve iştahım kesilmişti göğüs uclari her zamankinden daha büyüktü zaten beklemediğim bir anda olduğu için çok dinleyemedim kendimi sonradan düşününce aa bende bunlar olmuştu nasıl anlamamışım dedim

Hayırla kucağına al cnm senin için nasıl güzel anlardır şimdi tahmin edebiliyorum

kızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim sat 20 mart ben çok erken ögrendim gebeliğimi
zaman gecmedi ilk dr 28 nisanda gttim bebişim oluşmuş keseyide gördük ama kalp atısı yoktu dr çok minik gec söllenmiş dedi yarın tekrar gidicem inş kalp atışını duyarız yavrumun
çok farklı duygular içerisindeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne zaman başladı sancıların, bende hiç sancı vs. yok.

1 hafta kadar daha bekliyim en iyisi ben, çok garip bir ruh halindeyim Kafamda sürekli sorular...
Sakin ol canım inşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın :) güzel şeyler hissediyorum inan ki sanki hamişsin gibi :) benim yaklaşık 1 haftadır sancım var son 4 gündür daha yoğun diyebilirim. ama rahim büyüyor dedi doktor ve hamileliğin ilk aylarında ayıptır söylemesi çok gaz olur o da sancı yapar karıştırabilirsin de dedi :) haftaya haberlerini bekliyorum hayırlısıyla :) yazmayı unutma olur mu ?

Hayırla kucağına al cnm senin için nasıl güzel anlardır şimdi tahmin edebiliyorum
amin canım inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim bide ameliyat oldum ben cnm mutluluğumu yaşayamadım doğru düzgün riskli gebelik benimki düşük tehlikem var yatıyorum hep tuvaletten yatağa Allah kimseye yasatmasin

Merhaba bende daha yeniyim
35 günlük hamileyim
Ama değerlerim yüksek sanırım çünkü doktor ikiz hissediyorum dedi:) bir hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz kesem de oluşmuş çok şükür :)

hayırlı olsun canım maşallah ikiz inşallah hayırlısıyla kucağında alirsin :)

darısı da bana ve tüm anne olmak isteyenlere :) haayırlı olsun cnm

Testimi dün akşam tekrarladım, ikinci çizgi de ilki kadar belirgin :) Şimdi sanırım iyi bir doktor bulmalıyım değil mi ?

Bende ilk defa anne oluyorum amaa benim az kaldi 13gun icinde inşallah alirim kucağıma zaman cabuk geciyo biraz xorluklar olsada tatli zamanlar)

Kızlar selamlar:) benimde ilk bebeğim, bende şimdilerde cinsiyetini öğrenme telaşları içindeyim 12 mayısta inşallah ikili test var acaba o zamana söyler mi doktor diyorum çok heyecanlıyım. Sizlerde ne var ne yok bakalım herkes iyi mi daha yeni gebelikler gördüğüm kadarıyla Allah sağlıkla zamanları geçirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…