- 27 Mart 2017
- 545
- 784
- 103
- 33
- Konu Sahibi birbucukinsan
-
Bnmde ilk hamileligim ama az kaldi dogumuma 37 haftalk olacak bnm baslarda pek zor gecmedi ama suan daha cok zorlaniyrm yururkn yatarken falan ama bitti nerdeyse :)Bende ilk defa anne oluyorum amaa benim az kaldi 13gun icinde inşallah alirim kucağıma zaman cabuk geciyo biraz xorluklar olsada tatli zamanlar)
Bnmde ilk hamileligim ama az kaldi dogumuma 37 haftalk olacak bnm baslarda pek zor gecmedi ama suan daha cok zorlaniyrm yururkn yatarken falan ama bitti nerdeyse :)
Hayrli olsn cnm Allah anali babali buyutsun ins bizimde hayirliaiyla gelirBen kucagima aldim darisi sizlere
Cnm suanlik bi skinti yok normal gibi gozukuyor son ana kadar bisey olmazsa bnde normal olmasini istiyorum bakalm hayrlisi artkSezeryan mı yapacaksın tatlım doğumu
Sağol canım inşallahHayrli olsn cnm Allah anali babali buyutsun ins bizimde hayirliaiyla gelir
Kızlar benim.ilk hamilelegim..bugun ogrnedim.beta hcg 202..az geldi sanki..3 gün gecikme oldu.yarin kadın doğuma gorunecegim.ama bel agrım cok vaar..sanki adet olacakmışım gibi
Çok teşekkür ederim cevap icin..cok mutlu oldum..allah razı olsun.. ıns sağlıklı bir şekilde bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder rabbim..siz de mi gebesinizTatlım öncelikle geç döllenme olmuş olabilir o yüzden daha düşük bir sonuç çıkmış olabilir canım hemen kötü düşünme. İlk günler o şekilde oluyor yerleşme aşamasında baya bir bel ağrısı kasıklarda sanki adetin her an gelicekmiş gibi bir ağrı oluyor güzelim bunlar hep normal hayırlısı olsun ne güzel hamilesin
Cnm benm adetime 5 gun kala falan az az geldi hatta erken oldum sandm 1 2 gun boyle devam etti oyle olnca bnm normal adetm boyle olmaz o yuzden supendm test yaptm 2.cizgi silik cikti ertesi gun kan testi verdim hamileymisim oda yerlesme kanamasiymis bnmki pembe degil bildigin kirmiziydi o yuzden basta supelenmedimSelam kızlar menogon +femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 12de test yaptım hafif ikinci çizgiyi gördüm 14 de yine çok belirsizdi...
3.4 gün önce 1 damla pembe leke gördüm bugünde 2 damla küçük pembe leke gördüm....
Sizler yerleşme kanamanızı ne zaman nasıl gördünüz ?
Adete 1 gün felan varkenmi öğrendin benim çok silik görünmezbi gebelik testim var bugün öğlen iki damla leke oldu sancımda olmadığı için adet olamam dedim 4 gün var adete daha inşallah benimde yerleşme kanamasıdırCnm benm adetime 5 gun kala falan az az geldi hatta erken oldum sandm 1 2 gun boyle devam etti oyle olnca bnm normal adetm boyle olmaz o yuzden supendm test yaptm 2.cizgi silik cikti ertesi gun kan testi verdim hamileymisim oda yerlesme kanamasiymis bnmki pembe degil bildigin kirmiziydi o yuzden basta supelenmedim
Çok teşekkür ederim cevap icin..cok mutlu oldum..allah razı olsun.. ıns sağlıklı bir şekilde bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder rabbim..siz de mi gebesiniz
3 4 gun falan vardi ogrendim cnm seninde oyle olabilir adet gununde yada gecince tekrar test yap ins hamilesindirAdete 1 gün felan varkenmi öğrendin benim çok silik görünmezbi gebelik testim var bugün öğlen iki damla leke oldu sancımda olmadığı için adet olamam dedim 4 gün var adete daha inşallah benimde yerleşme kanamasıdır
Ay insallah insallahh...yarin doktora gidecechim.her gün beta hcg takibi mi yapsam ?? Şimdi zaten ultrasonda birsey görünmez ki? Ne öneriyorsunuzTatlım şu sıralar dikkatli ol, küçük pembe kanaman olabilir onlar yerleşme kanaması. Açık kırmızı taze kan olmadığı sürede dert etme.
Bende hamileyim kuzum 3. Ayımız bitti 13. Haftadayım. Darısı senin başına inşallah
İnşallah canım ya benimkide yerleşme kanamasıdır da hafta içi öğrenirim3 4 gun falan vardi ogrendim cnm seninde oyle olabilir adet gununde yada gecince tekrar test yap ins hamilesindir
Ay insallah insallahh...yarin doktora gidecechim.her gün beta hcg takibi mi yapsam ?? Şimdi zaten ultrasonda birsey görünmez ki? Ne öneriyorsunuz
Merhaba canim ben 4 hafta 2 gunluk hamileyim insallah sag salim bebislerimizi kucağımız alirizKızlarrrrr merhaba Benim ilk bebeğim ve şuan 7 hafta 5 gündeyiz. Bu Cuma günü kalp atımı için kontrolüm var. Ama çok değişik hissediyorum. Korkuyorum biraz acaba bi terslik olurmu diye. Kabus görmeye başladım hatta. Benim gibi olan anne adayları varmı acaba
Merhaba canim ben 4 hafta 2 gunluk hamileyim insallah sag salim bebislerimizi kucağımız aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?