- Konu Sahibi prenses256
-
Kimse kimseyi zorla opmemis hem izin verip sonradanda pisman oluyorsunuz anladigim o yoksa "uzunca "optu yazmissin ya sen istemesen olmazdi sucu cocucga atma rahatsizsan ilk yaptiginda bir tokat atardin yada sert tavir koyardin 2.ye utanirdi cekinirdi sen bence arada kalmissin istiyorsun kendine hakim olamayip sonra inanclarindan dolayi vicdan yapiyorsun cocugun sucu yok madem evlenmeyecegin biriyle sevgili olmama durumun var simdiden niye hayatina sokuyosun ve sokaklarda opusuyosun dedigin gibi evlenip evlenmeyecegin mechul ve bu senin icin onemli (ymiş)
Arkadaş çevremizde herkes ondan çekinir,nasıl desem saygı duyar,sözüne güvenilir bir insandır.
Ki bana yeminler etti,hatta eskiden tüm sevdiği kızları bile ilkokuldan bu döneme kadar olanları bile anlattı bana,güveniyorum ilk olduğum konusunda.
Ama bu hızın ve bu yaşanılanların ağırlığı altında eziliyorum. Bi ilişkiyi böyle bitirmek de mantıklı gelmiyo,ne yapacağımı bilmiyorum aklım başımda değil sanki
Unv okuyorsun 10yasinda degilsin disardanda olsa gormussundur birseyler sizin gibi sokakta opusen yada farkli seyler yapanlar var karsidan bakisacagini dusunmuyordun bence illaki temas olacakti hadi yinede bilmedigini varsayalim bu kadar onem verdigin seyler deger inanc vs icin sevgilin kirilmasin diye tepkin sert olmadi ? Ve sonralarindada karsilik verdin verincede yine icsel catisma ve sevgiliye sitem sen bu sekilde karsidan sadece agirdan satiyor naz yapiyor gibi gorunursun sadece bol sansBöyle olma ihtimali veya bu tip şeylerin yaşanma ihtimalini akklımdan dahi geçirmiyordumki. onun kalbini kırmamak için başta surat astım ,anlar daha da yapmaz diye ama sonradan bende karşılık verdim hepsi tabiki onun suçu değil
kız kapalıymış rahatsız oluyormuş sadece yahu...inancına göre yani..Ben anlamadım arkadaş elimi tuttu iyhhh ay öptü iğrenç noluyor yahu tuttuysa tuttu öptüyse öptü sevgilin değil mi yapacak tabii. Çocuk degiliz ya koca üniversiteli kızsın alış yani. Ne diyim bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?