İlk birlikteliğim,en büyük korkularım..

Hayatta hiçbir şeyi ve hiç kimseyi kınamıyorum. Romanlarda bile kınamıyorum.. Aşkı Memnunun ne bihterini ne behlülünü..Çünkü "kınadıģınız sey başınıza gelmeden ölmezsiniz" hadisine gerçekten çok inanıyorum. Bi keresinde asla dar paç kot giymem demiştim. Şimdi dar paçadan başka bi şey giyemiyorum. Çünkü büyük söyledim. Allah yardımcın olsun. Senin yerinde olmak istemezdim. Vicdanın ne büyük mahkeme olduğunu biliy. Tövbe et. Dua et. Ve kendine tekrarı olmayacagına söz ver. Bi de insanları tesettürlü ve tesettürsüz olarak "ayırma"..

arkdaş bende şunu anlamıyorum kınadım başıma geldi .. Allah hepimize irade vermiş bunu kınamakla kamufle etmeyin lütfen.. her insanın içinde kötülük potansiyeli vardır inanç ve yetiştirme tarzına göre buda bi kötülüktür, insanın kendine yaptığı .. oyuzden ya ayrılacaksın yada bu şekilde içinde hesaplaşarak devam edeceksin.

yada ettin belki evlendin belki terkettin yada cocugun var konu eskiymiş yeni farkettim :))))))))))))))))))))

Niye eleştiriyordun ki insanları? Niye türbanlıyım diye özellikle vurguluyorsun ki? Türbansız kızlar rahat rahat öpüşür diye mi? Kınadığını yaşamadan ölmezsin, ders olsun başka kınayan ve türbansızlar geniştir diye düşünen varsa.
Neyse, yaptığında anormallik yok. Sevgilinle öpüşebilirsin, elini tutar veya sevişebilirsin. Onla evlenirsen günah çıkarmış olmayacaksın, zina zinadır yani sevgiliyken öpüştüklerinin günahı evlenince nikahla silinmez. :) Dolayısı ile onla evlensen de evlenmesen de günah sayıyorsan o günaha girmişsin.
Yok elime erkek eli değmemişti bilmem ne, artık değdi. Noldu kötü mü oldun sen şimdi? Eline erkek eli değenleri küçümseyip ayırmak senin eline erkek eli değmesinden daha günahtır herhalde.
Bir kadın olarak o adamın elini tutmak istiyor musuni bir insan olarak sokakta öpüşmek sana kendini kötü hissettiriyor mu buna bak.

Böyle giderse sevişeceksin... evlenmeden yapma

Bu yazdıklarında ciddi isen seni tebrik ediyorum.Bu zamanda bu kadar dikkat eden birini görmek zor artık.

Ohooo evlendiğin adama ne senin geçmişin.off yavrum günahlar kasabasında yenisin onyuzdennbu düşünceler.Herşey Allahla senin aranda başka hiçbirşey kimseyi ilgilendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…