• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

z3lis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
139
25
18
Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

IMG_20230305_140039.webp
IMG_20230305_140131.webp

Ben de kimseyi ayağıma getirmem, uygun bulmuyorum piremses tavırlarını

ilk buluşmada arabasına binmemek için de yapıyorum

En yakın avm nin kahvecisinde buluşurum bence öyle yapmalı herkes.

Adam haklı.

Ben de kimseyi ayağıma getirmem, ilk buluşmada arabasına da binmemek için.

Hem evimi bilmemiş olur ne arabasına binmemiş olur karşı taraf sonuçta kim olursa olsun Türkiye burası.
Arabası yok zaten. Ortak bir noktada bulusacaktik otobusle gidip. Zaten bana da yakin degildi gidecegim yer ve en azindan indigimde yanima gelip almasini istedim o nedenle.

Ben de kimseyi ayağıma getirmem, uygun bulmuyorum piremses tavırlarını

ilk buluşmada arabasına binmemek için de yapıyorum

Evine dememis ki ben zaten orda iniyorum demis indigi yere cagirmis ben oyle anladim. Konu sahibi bu kisi sizi umursamiyor bosverin

Arabası yok zaten. Ortak bir noktada bulusacaktik otobusle gidip. Zaten bana da yakin degildi gidecegim yer ve en azindan indigimde yanima gelip almasini istedim o nedenle.

Otobüsle gelen adamı indiğin yere gelip almasını beklemen de ilginç

Arabası olsa hadi sen zahmet etme şuraya kadar ben gelsem beni alır mısın desen neyse de

Bence sen arabası olan birini bul sen rahat et o rahat etsin

Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355

Tekrar yazman saçma olur

İlk buluşmada böyle yapanla olmaz zaten. "İlk" buluşma ya hu ilk!
Çocuğun sizde gönlü yok bu arada. İlgisi olan erkekler belli ediyorlar, hiç değilse bir neden diye soruyorlar, düzeltebilir miyiz diye çaba gösteriyorlar. Ama bu çocuk direkt tamam demiş. Siz de vazgeçin, başkasına bakın, erkek bitmedi ya.

İkinizinde yerini bildiği ortak bir noktada buluşulur.Arabası da yokmuş.Nereden alacaktı?Yani biraz çocuk gibisiniz.Ne öyle o zaman buluşmayalım.Açıksa söyleseydiniz ya derdinizi.Ben orayı tam bilmiyorum diye.Bildiğim bir yerde buluşalım sonra geçeriz oraya demek zor değil.

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355

Back
X