• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç hoş biri değil . Siz istemeyince direkt ok yazdı diye kıymete bşndirmeyin gözünüzde. Hem uyuşmadık yazıp hem siz yazarsanız bu nasıl biri biri der sizin için. Kesinlikle yazmayın ha çok içinizde kaldı bi buluşsaydık falan diyosanız o yzarsa yazarsanız şu an çok büyül hata

İlk buluşmada ne sineması yahu? Bi kahve içip birbirinizi tanısaydınız yani sinemada 2 saat boşa geçecek. Ayrıca bişeyler içme konusunda üstelemiş gibi geldi bana, çok canım çekiyor uzun zaman oldu derken alkolü kastediyor zaten. Kola, meyve suyu değildir. Bence bu herif, sinemada bir iki elleşir alkol aldıktan sonra bişeyler yaşarız belki, olmazsa da canı sağolsun moduna girdi. Ayağına mı geleyim demesinden belli yani. Bana yazan biri var, geçen gün hastanedeydim. Napıyosun dediği anda söyledim böyle böyle diye. Hemen dedi hangi hastane ben de geleyim, seni alayım eve bırakayım falan. Gelmemesi için ikna etmeye çalıştım yani o derece. Gerçekten ilgilenen biri ayağına da geliyor sen merak etme.

İkinizinde yerini bildiği ortak bir noktada buluşulur.Arabası da yokmuş.Nereden alacaktı?Yani biraz çocuk gibisiniz.Ne öyle o zaman buluşmayalım.Açıksa söyleseydiniz ya derdinizi.Ben orayı tam bilmiyorum diye.Bildiğim bir yerde buluşalım sonra geçeriz oraya demek zor değil.

Kız da zaten gel beni al dememiş ki. Kadıköy - Moda taraflarında ineceğini; isterse oradan sinema veya kafeye geçebileceklerini söylemiş. Moda tarafına geçeceklerse ; adam ona göre bir cevap versin, ortak bir noktada buluşsunlar diye ne tarafta ineceğini söylemiş.

Kız da zaten gel beni al dememiş ki. Kadıköy - Moda taraflarında ineceğini; isterse oradan sinema veya kafeye geçebileceklerini söylemiş. Moda tarafına geçeceklerse ; adam ona göre bir cevap versin; ortak bir noktada buluşsunlar diye söylemiş.
Ben adamı haklı buldum.Çocuk gibi açıklama yapmadan buluşmayalım o zaman dediğinde bile seviyesini bozmamış.Ben de o adamın yerinde olsaydım uğraşmazdım.

Ben adamı haklı buldum.Çocuk gibi açıklama yapmadan buluşmayalım o zaman dediğinde bile seviyesini bozmamış.Ben de o adamın yerinde olsaydım uğraşmazdım.
Sırf ineceğim yeri söylediğim için ayağına mı geleyim diye kaba bir şekilde davranması doğru mu peki?

Kadıköy hem merkezi, hem de kalabalık bir yer. Buluşma noktasını önceden belirlemek mantıklı. Bu kadar normal bir konuşmanın cevabı "Ayağına mı geleyim kdkdkdkkd..." olmamalıydı. Adam aklınca gülmüş bir de.

Adam kendisinin ne taraftan ve hangi araçla geleceğini yazsa; ortak buluşma noktası da belli olurdu zaten.

Son düzenleme:
Sırf ineceğim yeri söylediğim için ayağına mı geleyim diye kaba bir şekilde davranması doğru mu peki?

Hayır, değil tabii ki. Sizinle 2 kız arkadaş buluşacak olsak; bende size ne taraftan geleceğimi söyler, sizin ne taraftan geleceğinizi sorardım. Gidilecek mekan kimin olduğu tarafa yakınsa; diğeri de o tarafa gidebilirdi.

Adama da tekrar yazmayın; numarasını da silin.

Son düzenleme:
Kadıköy hem merkezi, hem de kalabalık bir yer. Buluşma noktasını önceden belirlemek mantıklı. Bu kadar normal bir konuşmanın cevabı "Ayağına mı geleyim kdkdkdkkd..." olmamalıydı. Adam aklinca gülmüş bir de.

Adam kendisinin ne taraftan ve hangi araçla geleceğini yazsa; ortak buluşma noktası da belli olurdu zaten.
Sevgili Şermin ben İstanbulu bilmiyorum.Biri benimle buluşmak istese benim bildiğim yere gelmek zorunda.Yada ortak ikimizin de bildiği yerde buluşuruz.Yani ben bilmediğim yerde niye kaybolayım?

Sevgili Şermin ben İstanbulu bilmiyorum.Biri benimle buluşmak istese benim bildiğim yere gelmek zorunda.Yada ortak ikimizin de bildiği yerde buluşuruz.Yani ben bilmediğim yerde niye kaybolayım?

Kadıköy'ü avucunun içi gibi bilsen de, ortak buluşma noktası belirlemek gerekiyor. Otobüs , metro, deniz otobüsü, şehir hatları vapuru, metrobüs + otobüs/ minibüs aktarmasına göre inilecek yer değişiyor.

Konu sahibi açısından bu mesajlaşma hayırlı olmuş.

Bununla olur da evlenirseniz musluk bozulduğunda yapmaz/yaptırmaz, ben böyleyim beğenmiyorsan git başkasıyla evlen der.
Umurunda değilsiniz bunun.
Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355

Kadıköy'ü avucunun içi gibi bilsen de, ortak buluşma noktası belirlemek gerekiyor. Otobüs , metro, deniz otobüsü, şehir hatları vapuru, metrobüs + otobüs/ minibüs aktarmasına göre inilecek yer değişiyor.

Konu sahibi açısından bu mesajlaşma hayırlı olmuş.
Demek istediğim en başta söyleseydi.Bildiği bir yeri önerseydi.

Back
X