Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de adam bir şeyler içer miyiz canım çekiyor demiş ya bu ‘ sevişir miyiz’ demek.O yüzden eğer sizin de öyle bir niyetiniz yoksa boşverin zaten gitsin
İkinizinde yerini bildiği ortak bir noktada buluşulur.Arabası da yokmuş.Nereden alacaktı?Yani biraz çocuk gibisiniz.Ne öyle o zaman buluşmayalım.Açıksa söyleseydiniz ya derdinizi.Ben orayı tam bilmiyorum diye.Bildiğim bir yerde buluşalım sonra geçeriz oraya demek zor değil.
Ben adamı haklı buldum.Çocuk gibi açıklama yapmadan buluşmayalım o zaman dediğinde bile seviyesini bozmamış.Ben de o adamın yerinde olsaydım uğraşmazdım.Kız da zaten gel beni al dememiş ki. Kadıköy - Moda taraflarında ineceğini; isterse oradan sinema veya kafeye geçebileceklerini söylemiş. Moda tarafına geçeceklerse ; adam ona göre bir cevap versin; ortak bir noktada buluşsunlar diye söylemiş.
Sırf ineceğim yeri söylediğim için ayağına mı geleyim diye kaba bir şekilde davranması doğru mu peki?Ben adamı haklı buldum.Çocuk gibi açıklama yapmadan buluşmayalım o zaman dediğinde bile seviyesini bozmamış.Ben de o adamın yerinde olsaydım uğraşmazdım.
En başta bilmediğiniz yerde buluşmayı kabul etmeseydiniz.Sırf ineceğim yeri söylediğim için ayağına mı geleyim diye kaba bir şekilde davranması doğru mu peki?
Ben adamı haklı buldum.Çocuk gibi açıklama yapmadan buluşmayalım o zaman dediğinde bile seviyesini bozmamış.Ben de o adamın yerinde olsaydım uğraşmazdım.
Sırf ineceğim yeri söylediğim için ayağına mı geleyim diye kaba bir şekilde davranması doğru mu peki?
Sevgili Şermin ben İstanbulu bilmiyorum.Biri benimle buluşmak istese benim bildiğim yere gelmek zorunda.Yada ortak ikimizin de bildiği yerde buluşuruz.Yani ben bilmediğim yerde niye kaybolayım?Kadıköy hem merkezi, hem de kalabalık bir yer. Buluşma noktasını önceden belirlemek mantıklı. Bu kadar normal bir konuşmanın cevabı "Ayağına mı geleyim kdkdkdkkd..." olmamalıydı. Adam aklinca gülmüş bir de.
Adam kendisinin ne taraftan ve hangi araçla geleceğini yazsa; ortak buluşma noktası da belli olurdu zaten.
e ne desin ki ?çocuğun umru falan değil konuşmayalım diyince ok demiş
Böyle birine tekrar yazıp prim verme
Sevgili Şermin ben İstanbulu bilmiyorum.Biri benimle buluşmak istese benim bildiğim yere gelmek zorunda.Yada ortak ikimizin de bildiği yerde buluşuruz.Yani ben bilmediğim yerde niye kaybolayım?
Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Demek istediğim en başta söyleseydi.Bildiği bir yeri önerseydi.Kadıköy'ü avucunun içi gibi bilsen de, ortak buluşma noktası belirlemek gerekiyor. Otobüs , metro, deniz otobüsü, şehir hatları vapuru, metrobüs + otobüs/ minibüs aktarmasına göre inilecek yer değişiyor.
Konu sahibi açısından bu mesajlaşma hayırlı olmuş.