Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bencede uzak durulacak bir tip. Yani böyle.birini çözmeye çalışmak gereksiz bence..çok mu vaktiniz var? Başka güzel hobiler edinirdim sizin yerinizde olsam bu adamla vakit harcamaya değmez
bugun yazmisti beni istemedin falan diye agresif bir sekilde yazdi nedense hem de neden hikayelerime bakiyorsun dedi ama kendisi de fotograflarimi begeniyordu anlayamadim niye birden böyle yapti
Siz onu birden reddettiniz ama istediniz ki o cabalasin, o da aynı şeyi kendisi için istedi. Hepsi bu. Şu an ikinizin de hissettiği şey sevgi hoslanti falan değil sadece biri tarafından reddedilmiş olmak ve beğenilmek isteği. Beni neden reddetti düşüncesi. Siz direkt reddeden tarafsiniz ama içten içe de reddinize karşılık çaba görmek istediniz görmeyince kendinizi vazgeçilmiş hissettiniz