İlk buluşma için neler önerirsiniz?

xmelegimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
110
0
46
İstanbul
selam kizlar

bi erkekle bulusacam cuma gunu ve cok heyecanliyim, cok hos tatli biri o isten sonra gelecek ben de okul cikisi.. aslinda daha once bahsetmistim bu konudan ama yatti o mesele.

herneyse sizce nasil giyinmeliyim, ne yapmaliyim aslinda fena diilmdir bu konularda ama cok heyecanliyim..

bana akil verin, onun kalbine girmek icin nasil davranmaliyim? ne yaparsam etkilenir benden?

cvplarinizi bekliyorum kizlar

Bence ilk buluşmada çok hemen kendini gösterme azıcık merak etsin seni ama çok da içine kapanma.Orta kara iyidir,biraz ona bırak ne yapacağınızı filan.Çok espri yapma itici gelebilir.Ay ben de bilmiyorum fazla aslında bu kadar benden o yüzden

Çok bi fikrim yok ama herşeyden önce kesinlikle doğal ol.. doğal olursan gerisi gelir zaten.. umarım yolunda gider herşey.

doğal davran...
espirili ol fln....
güler yüzlü ol...
tabi bunları abartma...
mesafeyi korumakta fayda var....
öyle hayran hayran bakma çocuğa...

doğal davran...
espirili ol fln....
güler yüzlü ol...
tabi bunları abartma...
mesafeyi korumakta fayda var....
öyle hayran hayran bakma çocuğa...

Sus pus olma karsısında cogunlukla ilk bulusmada susulur çünkü Abartı cıvık hareketler yapma biraz mesafeli sogukkanlı dur bir de güzel bir parfüm sık kalıcı olsun kokun aklında kalsııın saçına da sık kalıcı oluyor.

ellerine özellikle bakım yaptır...
manikür fln...
dikkat edermiş erkekler ellere....
makyajıda abartma sakın....

Arkadaşlar aslında söylenecekleri söylemiş abartısız doğal makyaj,bakımını fln yap,tiril tiril giyin. Çok konuşma o anlatsın,eskileri açma bi arkadaşın dediğine katılıyorum insanın kokusu çok önemli. (Bunun etki ettiği psikolojik olarak kanıtlanmış) O yüzden güzel bir parfüm sık.
Ve güler yüzlü ol. Soğuk durma. Ama hep ölçülü ol. Seni ne arkadaş,ne cıvık bir kız olarak görsün nazik bir bayan izlenimi bırak.
Merak ettim ne olacak buluşunca yaz bekliyoruz

aşık olacaksa sana zaten olur, bunun için hiçbirşey yapmana gerek yok. ama eğer olmayacaksa ağzınla kuş tutsan yıne de olmaz.
sözlüm bana ben camurdan sekıl yapmaya calısırken gayet pasaklıyken yanı asık olmus. hıcbısey yapmadım hatta onu gormedım bıle
o yuzden kasmana hıc gerek yok canım

Evlilik programında diyorlar ya ilk görüşte elektirik alamadım filan. Gerçi siz daha önce görmüşsünüz.
İstisnalar hariç görsellik her zaman ön plandadır. İlişki ilerledikten sonra diğer özelliklerinize yönelirler(her ne kadar kadınların düşüncelerine değer veriyorum gibi gözükseler de asla %100 dinlemezler ve önemsemezler bu konuda tüm erkekler bencildir). Bir yerde okumuştum, koyu renk tırnak ojesi ve uzun tırnakları sevmiyorlar abartısız doğal makyaj, şık ve sade giyim(ama kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu giyinin), yemek yeme tarzınız, ses tonunuz vs.vs.
Halbuki bence önce kendinizi düşünmeniz gerek. Misal adam nasıl yemek yiyor, dişleri,tırnakları temiz mi, kültürlü mü(iki çift lafın belini kırıyor mu), sigara içki kullanıyor mu vs.vs.? Yani kadınlar için dış güzellik önemli belki ama erkekler için önem vermeniz gereken konular çok çok daha fazla.
En önemli şey de kendinize güvenmeniz.

yaklasik 1 yildir taniyoruz birbirimizi arkadas ortamindan falan, muhabbet etmisligimizde var da bu ilk basbasa kalisimiz olacak, o yuzden biraz farkli olsun istiyorum, o komik biri bende komik biriyim bi araya gelince cok guleriz.. ama hep arkadas ortamindaydik cuma gunu ilk defa basbasa cikicaz.

anlatamiyorum ilk defa boyleyiom cok heyecanliyim, ne olacak ne bitecek..

eli yuzu agzi burnu tirnaklari falan tertemiz cok duzgun biri..

bulusmanin nasil gectigini buarya yazarim.. cuma gunu olsun da bi

of cok heyecanliyim ya

1 senedir zaten incelemiştir amcam seni

bende parfümü önemseyenlerdenim...ama assolist gibi sürünmeyecen parfümü..ozaman itici oluyor zaten..

senin kokunu sadece o aldığını sansın..mesela bileklerine sık parfümü...bişey uzat ona..
çaktın köfteyi??

hadi hayırlısı

Benzeri durum bende varr

sen nezaman buluşacaksın canım?

cuma gunu canim

sen? sizinki nasil oldu?

en önemlisi gülümsemek bence , neşeli ol , pozitif enerji yay.. heyecanını çok belli etmemeye çalış , ama buluşmanızın önemini ve senin için özel olduğunu vurgula.. giyimine gelincede fazla abartma bence, kendini rahat hissedeceğin bişeyler giymeni öneririm.. ellerine , dişlerine , saçlarına bakım yapabilirsin... parfümümüzüde unutmayalım.. bol şans , sonucu bekliyoruz :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…