İlk buluşma için neler önerirsiniz?

umarim hersey cok guzel gecer ya

valla ben eşimle ilk buluşmamda hiç susmamıştım fazla doğaldım...pembe kazak giymişti çok tatlıymışsın sen be falan demiştim oturduğumuz kafede sigara yasaktı ben içmedem duramam tuvalete gidiyorum içmeye demiştim oda beni burda bırakıp tuvalete sigara içmeyemi gidiyosun demişti
ee neler yapıyosun dediğinde valla napim işden çıktım tazminat aldım para yiyorum dün gece clupteydik arkadaşlarla hala uyumadım falan demiştim yaa adama
hiç susmamıştım ağzı açık dinlemişti beni sonra ewe bırakıncada tel açmıştı bak ben ciddi bir ilişki istiyorum demişti bende saçmalama daha yeni tanıştık boşver şimdi ilişkiyi falan biraz arkadaş takılak yarın gelde taksime gidek güzel bi mekan var sana içki ısmarlıyım demiştim...
2 ay sonrada nişanlandık 2 yıl nişanlı şimdi 1 yıllık ewliyiz ama çok çektirdi bana sen clube gidiyodun falan diye

harikaymis ya, bayildim.. :)

Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..

Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.

geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..

sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.

yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..

sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..

sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.

ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..

bu kadar.

berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..

kocaman bi hayal kirikligiydi.

Aslında o kadar kötü gibi görünmüyor bence :26: İlk buluşma ne de olsa..

Aslında o kadar kötü gibi görünmüyor bence :26: İlk buluşma ne de olsa..

birbirini hic tanimayan iki insan bulusunca boyle olur bence.. biz birbirimizi bir yildir taniyorduk ve hic birsey konusmadik ciddi anlamda sadece hava su, cok sinirimi bozdu.

ve neden surekli etrafina bakiyor bu cok garipti dikkatim dagildi neye kime bakiyor diye, cok igrencti ya.

Son düzenleme:
Bence heyecanlıydı o yüzden öyle telaşlı ve gergin görünüyordu Ben de heyecanlanınca herkes ya niye somurtuyorsun çok kötü bir şey mi oldu der, ya da ne bu panik gerginlik der

Son düzenleme:
Bence heyecanlıydı o yüzden öyle telaşlı ve gergin görünüyordu Ben de heyecanlanınca herkes ya niye somurtuyorsun çok kötü bir şey mi oldu der, ya da ne bu panik gerginlik der

bilmiyorum belki de oyleydi. gercekden cok sinirimi bozdu surekli etrafina bakmasi gergin olmasi, acaba zorlami bulustu benle diye dusundum o derece yani...

gercekden fena biri diilim hatta o gun o kadar guzel olmustum ki, oturup onu beklerken bi kisi bana oturabilir miyim diye sordu bende arkadasimi bekliyorum demistim, yanimdan gecen insanlar surekli bana bakip gulumsuyordu, normal bi erkegin hemen dikkatini cekiyordum yani.

ama o bana karsi cok garipti, hic boyle hayal etmemistim..

Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..

Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.

geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..

sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.

yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..

sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..

sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.

ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..

bu kadar.

berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..

kocaman bi hayal kirikligiydi.

ne dusunuyorsunuz kizlar?

çoook güzel ya bayıldım hahahhahaa

cnm benmde sevglimle ilk buluşmamızda ben çekingen bir insanımdır çok konuşmadım hep o konuşmuştu ama şimdi nezaman otursak biyerde gözler fıldır fıldır bigün vurcam ağzına bitane bazı insanların huyu bu:S

ilginç yani sanki acelesi var gibimiydi etrafına bakması birinemi bakınıyordu garipmiş doğrusu,hımm yemekten sonra hemen ayrılmanızda garip,ama asıl garip olan bu kadar mesafeli bir buluşma içersinde sarılarak vedalaşması burda kendince bir taktik havası seziyorum ben,etkileyici bir izlenim bırakmak istemiş ve bırakmış,mesafeli meraklı sorular sormuş ama aynı zamanda içten bir veda sadece tokalaşabilirdide,sarılmak ne yani ,kendimden çok eminim demek istemiş bence komplexli

bence de cok garipti ya, surekli etrafina bakiyordu gercekten anlamadim, sinirim bozuldu, o bakarken bende bi kac defa bende baktim nereye bakiyor diye ama bise yok sadece oraya buraya bakiyor..

berbatti cok kotuydu..

baska ne dusunuyorsun?

bence de cok garipti ya, surekli etrafina bakiyordu gercekten anlamadim, sinirim bozuldu, o bakarken bende bi kac defa bende baktim nereye bakiyor diye ama bise yok sadece oraya buraya bakiyor..

berbatti cok kotuydu..

baska ne dusunuyorsun?

Boşver canım kendini sıkma en iyisinin köküne kibrit suyu. O ne düşündü beğendi mi beğenmedi mi hiç umurunda olmasın. Bırak ta bu düşüncelere o kapılsın. Salla gitsin başka hayat yok canım tek bu dünya var bir de ahiret. kendini hiiiç sıkma..

Son düzenleme:

berbatti cok kotuydu..

baska ne dusunuyorsun?

canım uyudum sonra ben kalamadım kusura bakma şimdi cevap vereyim,sadece oraya buraya bakınmasıda sanırım aklında başka birşey vardı aynı günde bir kaç tanışma olur ya filmlerde öyle yapan biri olmasın,senden sonra aynı yere dönüp başkasıyla buluşuyomuş hımm.. yok komplo teorisi yaptım ben sen bana bakma,ama dediğim gibi büyük ihtimal taktik uygulamaya çalışan güvensiz bir tip,takma kafaya ararsa üstüne düşerse görüşürsün

ee peki buluştuktan sonra hiç mesaj atmadı mı onu merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…