en önemlisi gülümsemek bence , neşeli ol , pozitif enerji yay.. heyecanını çok belli etmemeye çalış , ama buluşmanızın önemini ve senin için özel olduğunu vurgula.. giyimine gelincede fazla abartma bence, kendini rahat hissedeceğin bişeyler giymeni öneririm.. ellerine , dişlerine , saçlarına bakım yapabilirsin... parfümümüzüde unutmayalım..bol şans , sonucu bekliyoruz :114:
kendi deneyimlerinizden birseyler yazar misiniz? mesela ben bunu yapmistim oldu... bunu yaptim bir daha aramadi falan.
valla ben eşimle ilk buluşmamda hiç susmamıştım fazla doğaldım...pembe kazak giymişti çok tatlıymışsın sen be falan demiştim oturduğumuz kafede sigara yasaktı ben içmedem duramam tuvalete gidiyorum içmeye demiştim oda beni burda bırakıp tuvalete sigara içmeyemi gidiyosun demişti
ee neler yapıyosun dediğinde valla napim işden çıktım tazminat aldım para yiyorum dün gece clupteydik arkadaşlarla hala uyumadım falan demiştim yaa adama
hiç susmamıştım ağzı açık dinlemişti beni sonra ewe bırakıncada tel açmıştı bak ben ciddi bir ilişki istiyorum demişti bende saçmalama daha yeni tanıştık boşver şimdi ilişkiyi falan biraz arkadaş takılak yarın gelde taksime gidek güzel bi mekan var sana içki ısmarlıyım demiştim...
2 ay sonrada nişanlandık 2 yıl nişanlı şimdi 1 yıllık ewliyiz ama çok çektirdi bana sen clube gidiyodun falan diye
Aslında o kadar kötü gibi görünmüyor bence :26: İlk buluşma ne de olsa..
Bence heyecanlıydı o yüzden öyle telaşlı ve gergin görünüyorduBen de heyecanlanınca herkes ya niye somurtuyorsun çok kötü bir şey mi oldu der, ya da ne bu panik gerginlik der
valla ben eşimle ilk buluşmamda hiç susmamıştım fazla doğaldım...pembe kazak giymişti çok tatlıymışsın sen be falan demiştim oturduğumuz kafede sigara yasaktı ben içmedem duramam tuvalete gidiyorum içmeye demiştim oda beni burda bırakıp tuvalete sigara içmeyemi gidiyosun demişti
ee neler yapıyosun dediğinde valla napim işden çıktım tazminat aldım para yiyorum dün gece clupteydik arkadaşlarla hala uyumadım falan demiştim yaa adama
hiç susmamıştım ağzı açık dinlemişti beni sonra ewe bırakıncada tel açmıştı bak ben ciddi bir ilişki istiyorum demişti bende saçmalama daha yeni tanıştık boşver şimdi ilişkiyi falan biraz arkadaş takılak yarın gelde taksime gidek güzel bi mekan var sana içki ısmarlıyım demiştim...
2 ay sonrada nişanlandık 2 yıl nişanlı şimdi 1 yıllık ewliyiz ama çok çektirdi bana sen clube gidiyodun falan diye
doğal davran...
espirili ol fln....
güler yüzlü ol...
tabi bunları abartma...
mesafeyi korumakta fayda var....
öyle hayran hayran bakma çocuğa...
Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..
Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.
geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..
sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.
yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..
sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..
sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.
ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..
bu kadar.
berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..
kocaman bi hayal kirikligiydi.
ne dusunuyorsunuz kizlar?
ilginç yani sanki acelesi var gibimiydi etrafına bakması birinemi bakınıyordu garipmiş doğrusu,hımm yemekten sonra hemen ayrılmanızda garip,ama asıl garip olan bu kadar mesafeli bir buluşma içersinde sarılarak vedalaşması burda kendince bir taktik havası seziyorum ben,etkileyici bir izlenim bırakmak istemiş ve bırakmış,mesafeli meraklı sorular sormuş ama aynı zamanda içten bir veda sadece tokalaşabilirdide,sarılmak ne yani ,kendimden çok eminim demek istemiş bence komplexli
bence de cok garipti ya, surekli etrafina bakiyordu gercekten anlamadim, sinirim bozuldu, o bakarken bende bi kac defa bende baktim nereye bakiyor diye ama bise yok sadece oraya buraya bakiyor..
berbatti cok kotuydu..
baska ne dusunuyorsun?
bence de cok garipti ya, surekli etrafina bakiyordu gercekten anlamadim, sinirim bozuldu, o bakarken bende bi kac defa bende baktim nereye bakiyor diye ama bise yok sadece oraya buraya bakiyor..
berbatti cok kotuydu..
baska ne dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?