Hafta sonuna aldıydık bulusmayı 2 saat evde bekledim çünkü konyadan erken gelceğini söylemişti bizim bulusma yattı en azından sen görmüşsün sonra bende azıma geleni söyledim cok sinir bozucu
Hafta sonuna aldıydık bulusmayı 2 saat evde bekledim çünkü konyadan erken gelceğini söylemişti bizim bulusma yattı en azından sen görmüşsün sonra bende azıma geleni söyledim cok sinir bozucu
butun bulusma etrafina bakip durdu, ben konusurken bana bakiyordu o konusmaya baslayinca etrafina bakiyordu...
1 hafta boyunca da arayip sormadi, sence neden?
Agzi burnu boyu posu falan cok iyi.. sana tanismamizi anlatim, o benim numarami bulup bana mesaj atmisti oyle basladi yani..
aynen benim bulusmam da seninki gibiydi!! o etrafina bakinca benim kafam uctu zaten cok heyecanliydim bi de onun o hareketi.. sacmalayip durdum..
dediklerine sonuna kadar katiliyorum, onceden tanimasak birbirimizi belki begenmedi diyecem ama tanisiyoruz, bundan sonra ne yapmami oneriyorsun? bekliyim mi sadece?
onun facebooku yok arkadas ortamlarinda cekildikleri bi kac fotograf buldum ortak arkadasimizin facebookunda ve buyuk bi ihtimal gormedi bu fotolari, yani elimde bi kac onun komik fotosu
var, ona mail atsam altinada biseler yazsam fotolarla ilgili falan? sence nasil bi fikir? mesaj atmakdan iyi mi? cunki mesaj atarsam onu bekledigimi anlar ama fotolarini atarsam tesadufen
gormusde ona atmisim gormesi icin gibi bise olur heralde, nolur? sence yapim mi?
yok incitmem haha! dur atim ben o fotolari ona.
durumu buraya yine bildiririm sen yorumlarsin canim, cok tesekkur ederim... :)
Rica ederim canım, haberdar edersin. :)
Şuan Bir hiçiz sanırım olması gerekende buydu neyse takmıycam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?