- 17 Nisan 2025
- 245
- 150
- 18
- 30
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Bugün 11 de çevrimiçi olmuşçok garip, ölmüş olabilir mi giriyor mu wp ye
Ay evet haklısın cevap vermeye bile değmez aslında yaEve varmadığınızi merak edip mesaj atmayan adam şimdide mesaj atmaz. Ben olsam akşam eve varıp varmadığı mı merak etmeyen adamla bir daha asla görüşmezdim.
Son olarak büyük ihtimalle başkaları ile de görüşüyor
Ay evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı bayaBunu benim arkadaşım da yaşamıştı. Bazı erkeklere akıl sır ermiyor. Buluşmuşlardı. Saatlerce beraber vakit geçirdiler. Daha ilk buluşma bitmeden adam ikinci buluşma için söz aldı hatta gün ve yer bile belirlediler sonra toz oldu. Dalga mı geçiyolar anlamıyorum
Bence birseyler yasamak istedi ama gecenin sonu istedigi gibi bitmeyince sizi de arama geregi duymadi. Erkek bu istedigi seyi elde edene kadar dunyanin en asik erkegi gibi davraniyorlarDün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Ay yani açıkçası çok da bilgili düzgün bi tipti yani yavşak falan da değildi ama olabilir tabiBence birseyler yasamak istedi ama gecenin sonu istedigi gibi bitmeyince sizi de arama geregi duymadi. Erkek bu istedigi seyi elde edene kadar dunyanin en asik erkegi gibi davraniyorlar
Bundan bir cacık olmaz yazsa bile. Bence illa yazacak ya da sen yazacaksın. Ama ilk gece eve varınca kapının dibinde bile bıraksa. Vardın mı ne yaptın demesi lazımdı. Bence aklını başına al. Silme de yazma da. O yazarsa da cevap verme. Zaten muhtemelen cevap yazsan da 3 gün sonra gene ortadan kaldır. Onurun ile bitsin gitsin. Allah kurtarmışAy evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı baya
Belki sonra yazar. Bu bahsettiğim adam arkadaşıma sonra yazdı, ikinci kez buluştular ama ondan sonra kalıcı olarak toz oldu. Sonra öğrendik ki üniversitede bizim sınıfta olan başka bir kıza daha yazıyormuş. O kızı nerden buldu bilmiyoruz, arkadaşımın instagramdan tanıştığı biriydi bu adam. Bir sürü date’e çıkınca odağını aynı yere mi veremiyolar ne yapıyolar anlamıyorum garip yaniAy evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı baya
Bundan bir cacık olmaz yazsa bile. Bence illa yazacak ya da sen yazacaksın. Ama ilk gece eve varınca kapının dibinde bile bıraksa. Vardın mı ne yaptın demesi lazımdı. Bence aklını başına al. Silme de yazma da. O yazarsa da cevap verme. Zaten muhtemelen cevap yazsan da 3 gün sonra gene ortadan kalkar Onurun ile bitsin gitsin. Allah kurtarmışAy evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı baya
Ya şimdi bu adam 40 yaşında gelmiş bu yaşına kadar evlenmemiş, çakal çukulluk peşinde olma olasılığı yüksek. Var böyle avcı tipler bu yaşlarda.41 yaşındayım
esasen bizim nesilde böyle kavramlar vardır yani bu yaşı gereği değil çakallık gereğiyse onu bilemem
hoşlanmamışsa aynı gün başka mekanda devam etmesi, ilgi göstermesi saçma
ilk kez çıktın, adam da senine tekrar görüşmek istiyor (hoşlandı ya da sohbetini sevdi, daha tanımak istiyor ya da sevişmek istiyor 1 seferde sevişmeyeceksin fark etmez sebep neyse ne) o adam gece için teşekür eder, eve bırakmıyorsa (belki evler ters, belki sen ilk seferden evine kadar gelmesin istedin, neyse) bari vardın mı diye bir mesaj atar gece yazmadı hadi çok geçti diyelim (ki hiç tanık olmadım) bari bi günaydın yazar.
tamam benim çok fazla flört etmişliğim yok onlarca adamla çıkmadım ama yani benim neslimde bu iş böyleydi, eve bırakan bile 10 dk sonra geceye dair birşeyler yazardı bir daha görüşme niyeti varsa
ben yeni nesil yapıyor böyle ilgi verip verip birden yok olmak gibi şeyleri diye biliyordum.
hem de ahahhahaha, totoş yaAy evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı baya
Erkek bu, hersey beklenir. Yoksa bu kadar iltifat edip ertesi gun aramamanin bir aciklamasi olmaz.Ay yani açıkçası çok da bilgili düzgün bi tipti yani yavşak falan da değildi ama olabilir tabi
Bence yaşla ilgisi var. 40 yaşında bi adam kadınların ne bekleyeceğini, nasıl yaklaşması gerektiğini bi 25 yaşındakine göre daha iyi bilir, bilmelibunun yaşla başla ilgisi yok ki. canı istese yazar. altı üstü mesaj. keyifli vakit geçirdiğini, yarın erken kalkması gerektiğini yine tekrarlamak istediğini falan yazmak için çok büyük bi enerji harcamasına gerek yok cünkü. en basitinden ii gclr falan yazar.
chat sitelerinde orda burda kaç tane 40 yasında erkek karısını aldatmak için mesai harcıyor. burda da okuyoruz zaten. aşkın yaşı yok dedikleri doğru bence. o yüzden adamın ilgisini çekmemiştir diye düsünüyorum. hali hazırda bir iliskisi bile olabilir.
40 yaşında adamla ne yapacaksın ya amann.. Sana vereceği cevap ;" Ben liseli ergen gibi elimde telefonla mı dolaşacağım "Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Bence bi yazın sorun derdi neymiş ona göre yol verirsinizYazdınız mı hiç buluşmadan bu yana
Hemen atlamış gibi olmasın, rahatsız etmeyim diye de düşünmüş olabilir.Etkilenmiş gibi numara yapmak nedir ayy böyle bir şey yaptıysa gerçekten yedimCidden etkilenmiş gibi davrandı. Ama gerçekten etkilense bu saate kadar mutlaka bi şey yazardı dimi
Bana göre bu benim tercihim tabi, ilk buluşma için gece yarısı ayrılmak çok çok geç bir saat.Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?