İlk buluşma sonrası aranmamak

Bunu benim arkadaşım da yaşamıştı. Bazı erkeklere akıl sır ermiyor. Buluşmuşlardı. Saatlerce beraber vakit geçirdiler. Daha ilk buluşma bitmeden adam ikinci buluşma için söz aldı hatta gün ve yer bile belirlediler sonra toz oldu. Dalga mı geçiyolar anlamıyorum

Ay evet bu da aynı sonraki buluşma için yol yaptı baya

Bence birseyler yasamak istedi ama gecenin sonu istedigi gibi bitmeyince sizi de arama geregi duymadi. Erkek bu istedigi seyi elde edene kadar dunyanin en asik erkegi gibi davraniyorlar

Bundan bir cacık olmaz yazsa bile. Bence illa yazacak ya da sen yazacaksın. Ama ilk gece eve varınca kapının dibinde bile bıraksa. Vardın mı ne yaptın demesi lazımdı. Bence aklını başına al. Silme de yazma da. O yazarsa da cevap verme. Zaten muhtemelen cevap yazsan da 3 gün sonra gene ortadan kaldır. Onurun ile bitsin gitsin. Allah kurtarmış

Belki sonra yazar. Bu bahsettiğim adam arkadaşıma sonra yazdı, ikinci kez buluştular ama ondan sonra kalıcı olarak toz oldu. Sonra öğrendik ki üniversitede bizim sınıfta olan başka bir kıza daha yazıyormuş. O kızı nerden buldu bilmiyoruz, arkadaşımın instagramdan tanıştığı biriydi bu adam. Bir sürü date’e çıkınca odağını aynı yere mi veremiyolar ne yapıyolar anlamıyorum garip yani siz nerden tanıştınız?

Bundan bir cacık olmaz yazsa bile. Bence illa yazacak ya da sen yazacaksın. Ama ilk gece eve varınca kapının dibinde bile bıraksa. Vardın mı ne yaptın demesi lazımdı. Bence aklını başına al. Silme de yazma da. O yazarsa da cevap verme. Zaten muhtemelen cevap yazsan da 3 gün sonra gene ortadan kalkar Onurun ile bitsin gitsin. Allah kurtarmış

Ya şimdi bu adam 40 yaşında gelmiş bu yaşına kadar evlenmemiş, çakal çukulluk peşinde olma olasılığı yüksek. Var böyle avcı tipler bu yaşlarda.

Benim de bi kere başıma gelmişti. O yazmadı ben yazdım ertesi gün Sonraki günlerde sordum neden yazmamistin diye. Rahatsız etmek istemedim dedi Sıkboğaz eden erkeklerden olmak istememiş. Saftirik ya. Velhasıli kelam, bugün 13. evlilik yildonumumuz kendisi ile Tanıdıkça anladım o gün neler düşünmüş olaca ağını. Lakin biz bunu yaşadığımızda 25 yaslarindaydik. 40 yaşında adamdan biraz daha olgun bir hareket beklerdim acikcasi

bunun yaşla başla ilgisi yok ki. canı istese yazar. altı üstü mesaj. keyifli vakit geçirdiğini, yarın erken kalkması gerektiğini yine tekrarlamak istediğini falan yazmak için çok büyük bi enerji harcamasına gerek yok cünkü. en basitinden ii gclr falan yazar.
chat sitelerinde orda burda kaç tane 40 yasında erkek karısını aldatmak için mesai harcıyor. burda da okuyoruz zaten. aşkın yaşı yok dedikleri doğru bence. o yüzden adamın ilgisini çekmemiştir diye düsünüyorum. hali hazırda bir iliskisi bile olabilir.

Bence yaşla ilgisi var. 40 yaşında bi adam kadınların ne bekleyeceğini, nasıl yaklaşması gerektiğini bi 25 yaşındakine göre daha iyi bilir, bilmeli

40 yaşında adamla ne yapacaksın ya amann.. Sana vereceği cevap ;" Ben liseli ergen gibi elimde telefonla mı dolaşacağım "

Bana göre bu benim tercihim tabi, ilk buluşma için gece yarısı ayrılmak çok çok geç bir saat.

Bir ihtimal gece yarısı sonrası beklentisini karşılamamış olabilirsiniz.
Bundan aramamış yazmamış olabilir
Çok yorgundur uyuyor olabilir
Sizden adım bekliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…