- 12 Ocak 2021
- 5.051
- 21.880
- 298
- 31
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Bu arada,yaş farkınız daha ilk buluşmadan sorun olmuş gözüküyor.40 yaşında bir adam, sık ,sık aramaz ,daha relax bir ilişki ister.İsterseniz bu ilişkiye başlamadan önce düşünün bunları .10 sene sonra adam 50 yaşında olacak bir de.Böyle yaniBen daha heyecanlı bir ilişki istiyorumdur belki o da böyle durağan yavaş bi şey istiyo da olabilir. 24 saat geçmemeli bence ya cidden etkilenen insan merak eder iletişimde olmak ister diye düşünüyorum
sabah 6-7de kalkıp 8de mesaiye başlamıyorsunuz yani10 da uyanıyorum
ateş?Böyle ateşli duygu patlamaları buluşmalardan sonra sabaha kadar msjlasilir falan .Bence genelde böyle olur ama bilemedim
Şu anlamda yazdım yani adamın öyle aşk dolu bakmaları ilgi patlamalari gerçek olsaydı o heyecanla sabaha kadar konusurlardiateş?
patlama?
konuda bunlara dair ne var ki?
adil yildirimi gunahim kadar sevmem ama daha ilk bulusmadan bu kadar merkeze konulursa adam, mesaj atti atmadi vs bunca onem verilirse gidişat bence de iyi degilİşte kadınların yaptığı enn büyük yanlış bunlar.Daha dün gece yarısı ayrılmışsınız ,Konuyu bu sabah 10 bile olmadan açmışsınız,naapıcaktı adam, rüyasında mı mesaj yazacaktı ? Daha saatler olmuş,nedir bu kadar ilgi beklentisi? Bakın; bu erkekler böyle darlanmaya gelmiyor,eğer sezerlerse de vınlarlar,daha dün gecenin her iki taraf için de sindirilmesi lazım önce Siz bu kadar beklentiye girerseniz çok yanlış kozlar verirsiniz karşı tarafa.Kendi hayatınıza odaklanın,onu merkez gibi görmeyin,ararsa arar ,uzun zaman geçip aramazsa da sırtlanın biriymiş der geçersiniz. Adil Yıldırım a danışsaydınız, eminim o da bunları söylerdi.Strateji yapın,hormonlara yenilmeyin biraz
Love bombing yapmış size.Love bombing, karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğidir. Türkçeye aşk veya sevgi bombardımanı olarak da çevrilen love bombing aynı zamanda bir psikolojik ve duygusal taciz biçimi şeklinde de ifade edilebilir.Hsjsjsjsj aynı modelden bi de burdaAcaba herkese böyle güçlü duygularla yanaşıp geri dönüş alabildikleriyle mi yola devam ediyorlar. Ay çok korkunç. Düşünsene bir daha karşımıza biri çıksa anlayamıycaz gerçek mi sahte mi. Korkunç bi durum.
Ben de çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim kendisiniadil yildirimi gunahim kadar sevmem ama daha ilk bulusmadan bu kadar merkeze konulursa adam, mesaj atti atmadi vs bunca onem verilirse gidişat bence de iyi degil
Her yorumu okumadim, ama size sunu söyleyebilirim: Bu tarz erkekler, hele ki daha böyle duygusal bag olusmadan cok asiri ilgili ve "asik" olmus gibi davranirken, "love bombing" denen bir strateji uyguluyorlar. Sakin inanmayin. Kendine baglamaya calisip, basarinca birakiyorlar. Egolarini tatmin etme huyu var bazilarinin. Gözlemleyin. Fazla ilgilenmeyin. Cok isterse zaten kendisi dönecektir. Rahat olun, kendinizi hemen kaptirmayin derim. Saglikli iliskiler böyle dengesiz hareketlerlen baslamiyor. Akliniza "acabalar" takilmiyor fazla. Onun icin dikkatli olun derim.Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Haklısın valla.etkilenmiş gibi davramiş.biz de dağda yetişemedik yani.nasıl tanıştınız peki?Beğendiğini belli eden ifadeler kullandı ve hareketler gösterdi. Hani ben manzaraya falan bakarken adam gözünü benden bir saniye ayırmadı. Manyak mı bu ya beğenmediyse neden böyle davrandı ki ya da beğendiyse neden böyle yapıyor
Ne heyecanı, ne ilgi patlaması? 30 yaşında kadın.o anca lisede, üniversite falan oluyor.hiç ben daha gencim ya da genciz falan filan diye show yapamayacağım valla.Şu anlamda yazdım yani adamın öyle aşk dolu bakmaları ilgi patlamalari gerçek olsaydı o heyecanla sabaha kadar konusurlardi
Bunların yaptığı yarı zamanlı oyunculuk resmen ya. Buluşmada kendilerine başka yüz takıyorlar vah vahHatta çıkma teklifi geri gelsin muhabbeti üzerine çıkma teklifi etti, daha erken dur bakalım ileriye demiştim. Ama eve gittiğimde ne aradı ne sordu. Sonra WhatsAppa bir baktım telefon numaramı silmiş, instagramda takipten çıkmış
He ya işte benim eski sevgilim.Her yorumu okumadim, ama size sunu söyleyebilirim: Bu tarz erkekler, hele ki daha böyle duygusal bag olusmadan cok asiri ilgili ve "asik" olmus gibi davranirken, "love bombing" denen bir strateji uyguluyorlar. Sakin inanmayin. Kendine baglamaya calisip, basarinca birakiyorlar. Egolarini tatmin etme huyu var bazilarinin. Gözlemleyin. Fazla ilgilenmeyin. Cok isterse zaten kendisi dönecektir. Rahat olun, kendinizi hemen kaptirmayin derim. Saglikli iliskiler böyle dengesiz hareketlerlen baslamiyor. Akliniza "acabalar" takilmiyor fazla. Onun icin dikkatli olun derim.
Yaz dizilerinin aranan yüzü olabilirdi o oyunculuğu ile. Hayır bir de o kadar kibar biriydi ki. Suyumu kendisi dolduruyor, buluşmaya benden 15 dakika önce gidip bekletmek istemediğini falan söylüyor. On numara oyuncu olurmuş, harcıyor kendisini.Bunların yaptığı yarı zamanlı oyunculuk resmen ya. Buluşmada kendilerine başka yüz takıyorlar vah vah
Yani bir kere sakin olun siz bu mesajı saat 10 da yazıyorsunuz zaten geceye kadar birlikteymişsiniz. Adam eve gelip yatasıya zaten kim bilir saat kaç oldu. Böyle yaparsanız sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız kiminle olursa olsun. Kaldı ki hemen öyle ilk görüşmede aşık gibi davranan insanada çok fazla güvenmeyin. Yani sakin olun göz boyamak isteyebilirDün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Love bombing bir gecede olmaz ama .O taktiği otutturmak, karşı tarafı bağlamak ,minimum 1 ay sürer.Ayrıca ilk görüşmede de bu kadar aşık gibi tavırlar sergilemek de hiç normal değil.Beni tanımıyor ki daha ,ne bu ilgi,herhalde seks amaçlı yapıyor bunları deyip geri çekerim kendimi.Çok sağlıksız .Her yorumu okumadim, ama size sunu söyleyebilirim: Bu tarz erkekler, hele ki daha böyle duygusal bag olusmadan cok asiri ilgili ve "asik" olmus gibi davranirken, "love bombing" denen bir strateji uyguluyorlar. Sakin inanmayin. Kendine baglamaya calisip, basarinca birakiyorlar. Egolarini tatmin etme huyu var bazilarinin. Gözlemleyin. Fazla ilgilenmeyin. Cok isterse zaten kendisi dönecektir. Rahat olun, kendinizi hemen kaptirmayin derim. Saglikli iliskiler böyle dengesiz hareketlerlen baslamiyor. Akliniza "acabalar" takilmiyor fazla. Onun icin dikkatli olun derim.
Adam için söyledim adamın kendisini çok beğendiğini falan yazmış yani o kadar yoğun şeyler hisseden birisi muhakkak o heyecanla gece bile yazardiNe heyecanı, ne ilgi patlaması? 30 yaşında kadın.o anca lisede, üniversite falan oluyor.hiç ben daha gencim ya da genciz falan filan diye show yapamayacağım valla.
Evet bu senaryoyu kendim de birkaç defa yaşadım, yaşayana da çok denk geldim.Love bombing bir gecede olmaz ama .O taktiği otutturmak, karşı tarafı bağlamak ,minimum 1 ay sürer.Ayrıca ilk görüşmede de bu kadar aşık gibi tavırlar sergilemek de hiç normal değil.Beni tanımıyor ki daha ,ne bu ilgi,herhalde seks amaçlı yapıyor bunları deyip geri çekerim kendimi.Çok sağlıksız .
Bence sizin dur bakalım daha erken lafınıza alınganlık yapıp bu şekil tribe girmiş olabilir yazarsa sakın yazmayın alıngan tripli erkek çoğaldı maalesefAyy bu benimde başıma geldi hatta daha dün yaşadım. Adamla buluşma çok iyi geçti, geleceğe dair ikimiz ile ilgili planlar yaptı. Hatta çıkma teklifi geri gelsin muhabbeti üzerine çıkma teklifi etti, daha erken dur bakalım ileriye demiştim. Ama eve gittiğimde ne aradı ne sordu. Sonra WhatsAppa bir baktım telefon numaramı silmiş, instagramda takipten çıkmış. Şok oldum, sordum sebebini "ilgimi çekmedin, kusura bakma" gibi bir cevap verdi.
Ben bu zamanda erkeklere artık akıl erdiremiyorum, anlamlandıramıyorum. Vazgeçtim zaten ama buluşma gününde gelecek planları yapıp sonrasında bu sekilde davranmanın sebebini gerçekten merak ediyorum bende.
Aldırmayın, bırakın zamana. Daha gün bitmedi, belki mesaj atar durun bi bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?