İlk buluşma sonrası aranmamak

İşte kadınların yaptığı enn büyük yanlış bunlar.Daha dün gece yarısı ayrılmışsınız ,Konuyu bu sabah 10 bile olmadan açmışsınız,naapıcaktı adam, rüyasında mı mesaj yazacaktı ? Daha saatler olmuş,nedir bu kadar ilgi beklentisi? Bakın; bu erkekler böyle darlanmaya gelmiyor,eğer sezerlerse de vınlarlar,daha dün gecenin her iki taraf için de sindirilmesi lazım önce Siz bu kadar beklentiye girerseniz çok yanlış kozlar verirsiniz karşı tarafa.Kendi hayatınıza odaklanın,onu merkez gibi görmeyin,ararsa arar ,uzun zaman geçip aramazsa da sırtlanın biriymiş der geçersiniz. Adil Yıldırım a danışsaydınız, eminim o da bunları söylerdi.Strateji yapın,hormonlara yenilmeyin biraz
 
Ben daha heyecanlı bir ilişki istiyorumdur belki o da böyle durağan yavaş bi şey istiyo da olabilir. 24 saat geçmemeli bence ya cidden etkilenen insan merak eder iletişimde olmak ister diye düşünüyorum
Bu arada,yaş farkınız daha ilk buluşmadan sorun olmuş gözüküyor.40 yaşında bir adam, sık ,sık aramaz ,daha relax bir ilişki ister.İsterseniz bu ilişkiye başlamadan önce düşünün bunları .10 sene sonra adam 50 yaşında olacak bir de.Böyle yani
 
adil yildirimi gunahim kadar sevmem ama daha ilk bulusmadan bu kadar merkeze konulursa adam, mesaj atti atmadi vs bunca onem verilirse gidişat bence de iyi degil
 
Love bombing yapmış size.Love bombing, karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğidir. Türkçeye aşk veya sevgi bombardımanı olarak da çevrilen love bombing aynı zamanda bir psikolojik ve duygusal taciz biçimi şeklinde de ifade edilebilir.
İlk buluşmalarda bu kadar yükselme , sevgi gösterisi zaten normal karakterde bir erkeğin yapacağı bir şey değil. Sizi tanımadan böyle aşık olması falan gerçekçi değil. Ben ilk buluşmada evleneceğim kadınsın diyeni gördüm.
Bu anlamsız ilgi ve sevgi sözcüklerine kapılmayın, sözler söylemek, yeminler etmek kolay, önemli olan yaptıkları. Size ilgisi olduğunu gösterecek şekilde , arayıp sorma, ilgi, uğraş , emek verdi mi ? Vermediyse size olan iligisi gerçek değildir bu kadar basit.
Gerçek mi sahte mi diye düşünmeyin . Görüşün ama fazla da kapılmayın, hemen etkilenmeyin . Çok hızlı ilerlemek isteyenler konusunda da dikkatli olun.
 
adil yildirimi gunahim kadar sevmem ama daha ilk bulusmadan bu kadar merkeze konulursa adam, mesaj atti atmadi vs bunca onem verilirse gidişat bence de iyi degil
Ben de çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim kendisini ama doğru konuşuyor çoğu konuda.Eskiden videolarını izlerdim de ondan öyle yazdım
 
Her yorumu okumadim, ama size sunu söyleyebilirim: Bu tarz erkekler, hele ki daha böyle duygusal bag olusmadan cok asiri ilgili ve "asik" olmus gibi davranirken, "love bombing" denen bir strateji uyguluyorlar. Sakin inanmayin. Kendine baglamaya calisip, basarinca birakiyorlar. Egolarini tatmin etme huyu var bazilarinin. Gözlemleyin. Fazla ilgilenmeyin. Cok isterse zaten kendisi dönecektir. Rahat olun, kendinizi hemen kaptirmayin derim. Saglikli iliskiler böyle dengesiz hareketlerlen baslamiyor. Akliniza "acabalar" takilmiyor fazla. Onun icin dikkatli olun derim.
 
Haklısın valla.etkilenmiş gibi davramiş.biz de dağda yetişemedik yani.nasıl tanıştınız peki?
 
Şu anlamda yazdım yani adamın öyle aşk dolu bakmaları ilgi patlamalari gerçek olsaydı o heyecanla sabaha kadar konusurlardi
Ne heyecanı, ne ilgi patlaması? 30 yaşında kadın.o anca lisede, üniversite falan oluyor.hiç ben daha gencim ya da genciz falan filan diye show yapamayacağım valla.
 
Bunların yaptığı yarı zamanlı oyunculuk resmen ya. Buluşmada kendilerine başka yüz takıyorlar vah vah
 
He ya işte benim eski sevgilim.
Daha ilişkinin adı konmadan yüksek yüksek tavırlar, aşırı ilgi. Daha ikinci görüşmemizden sonra manitacılık falan. Hatta sevgili olduğumuzu ondan öğrendim de "bana da bir sorsaydı keşke" falan demiştim, adam öyle içime düşüyor.

Sonuç, ilişkinin birinci ayında başlayan kontrolcülük girişimleri, istediğini yapmadığımda ilgi keserek cezalandırmalar, tripler. Öeh dedim, bitirdim.

Ama daha gençken, tecrübesizken bunları yaşasam muhtemelen aşkının büyüklüğüne kapılıp bazı red flagleri görmezden gelirdim.
 
Bunların yaptığı yarı zamanlı oyunculuk resmen ya. Buluşmada kendilerine başka yüz takıyorlar vah vah
Yaz dizilerinin aranan yüzü olabilirdi o oyunculuğu ile. Hayır bir de o kadar kibar biriydi ki. Suyumu kendisi dolduruyor, buluşmaya benden 15 dakika önce gidip bekletmek istemediğini falan söylüyor. On numara oyuncu olurmuş, harcıyor kendisini.
 
Yani bir kere sakin olun siz bu mesajı saat 10 da yazıyorsunuz zaten geceye kadar birlikteymişsiniz. Adam eve gelip yatasıya zaten kim bilir saat kaç oldu. Böyle yaparsanız sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız kiminle olursa olsun. Kaldı ki hemen öyle ilk görüşmede aşık gibi davranan insanada çok fazla güvenmeyin. Yani sakin olun göz boyamak isteyebilir
 
Love bombing bir gecede olmaz ama .O taktiği otutturmak, karşı tarafı bağlamak ,minimum 1 ay sürer.Ayrıca ilk görüşmede de bu kadar aşık gibi tavırlar sergilemek de hiç normal değil.Beni tanımıyor ki daha ,ne bu ilgi,herhalde seks amaçlı yapıyor bunları deyip geri çekerim kendimi.Çok sağlıksız .
 
Ne heyecanı, ne ilgi patlaması? 30 yaşında kadın.o anca lisede, üniversite falan oluyor.hiç ben daha gencim ya da genciz falan filan diye show yapamayacağım valla.
Adam için söyledim adamın kendisini çok beğendiğini falan yazmış yani o kadar yoğun şeyler hisseden birisi muhakkak o heyecanla gece bile yazardi
 
Evet bu senaryoyu kendim de birkaç defa yaşadım, yaşayana da çok denk geldim.
 
Bence sizin dur bakalım daha erken lafınıza alınganlık yapıp bu şekil tribe girmiş olabilir yazarsa sakın yazmayın alıngan tripli erkek çoğaldı maalesef
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…