İlk buluşma sonrası aranmamak

hoşlanmamışsa aynı gün başka mekanda devam etmesi, ilgi göstermesi saçma
belki de oradan gec olur evime geceriz diye düşünmüştür.
konu sahibi yiyip icip hesap ödetip kendi evime gecince kıl olmustur.
eskidendi internetten tanisilan insanlarla uzun uzun flört etmek, sevgili olmak. yeni nesilde (hem kendi arkadaslarim hem kk arkadaslarimdan gördüğüm) netten tanisilir, dışarda buluşulur, kanin kaynarsa eve gecilip sevişilir yani. böyle bir dönemdeyiz.
cogu arkadasimin sevgilisi de bu sekilde baslayan iliskilerden.
devir böyle yani. ben sanmiyorum ki 40ina gelmis adamin internetten aksam saatinde bulustugu kizdan beklentisi kafe kafe gezip eve yalniz dönmek olsun.

Muhtemelen ya eve davet bekledi ya da o ışığı alamayınca uğraşmak istemedi

Muhtemelen ya eve davet bekledi ya da o ışığı alamayınca uğraşmak istemedi
aynen öyle
kadin ilgisini de belli etmemis, alkollü mekandan cikip gece yarisini coktan geçmişken yine de evine gecmis.
anlamistir bu kadin ne kadar zaman da gecse kolay kolay evine gelecek biri degil, enerjisini baska birine harcamak istemistir.
sonucta internet insan deryasi, oteki haftasonu yemek yiyip icki ictikten sonra kendi evinde geceleyecek guzel bir genc kadin bulmasi zor degilken neden vakit harcasin ki?

etme kız yengenç
benim çevremde kimse ilk buluşmada sevişmiyor :)

bu arada düğünün yaklaştı sanırım Allah tamamına erdirsin

Yazmışlardır belki benden önce. Evli olmadığından emin misiniz? İlgisi hoşlantı değil de sadece cinsel yönlü olabilir. Aşk diye düşünmüşsünüz ama bana öyle gelmedi. Bur de 10 yaş büyük çok sorun olur gelecekte, devam ederseniz.

etme kız yengenç
benim çevremde kimse ilk buluşmada sevişmiyor :)

bu arada düğünün yaklaştı sanırım Allah tamamına erdirsin
teşekkür ederim . ben İstanbuldayım benim cevrem (30+) cogu kisi bu sekilde iliski yasiyor. kaydira kaydira insan secip:)
ilk zamanlar tuhaf geliyordu, simdi alistim.
hatta bir arkadasim var, ikimiz de eylulde evlenmeyi planliyoruz. o da occupid uygulamasından buldugu, ilk bulusmada evinde kaldigi adamla ilerledi, yeni nisanlandi - evlenecek.
tahmin ettiğinden cok yaygin ama iste insanlara soylemiyor kimse. o arkadasim mesela is yemeğinde tanistik diyor soranlara, ayni sektorun baska alanlarinda calisiyorlar

bende İstanbul dayım demek ki benim çevrede yok :)
2 tane kızım var annelik şeysiyle endişelendim sen öyle yazınca Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın benim ve hepimizin çocuklarını hepimizi

Çok rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz artık. Kaydırmalı başlayan ilişkiler rekabetin en yoğun olduğu yer bence .

ya bana da amacı sevişmekmiş genç/hoş biri de evet deseymiş süpermiş adam için gibi geldi de

ama
yani 2. mekanda kız bana gidelim/sana gidelim konusunda ışık vermeyince -kısacası hacı ben sevişmem bu gece seninle demiş olunca- amaç 1. çıkmada sevişmek idiyse buna bozulup direkt yüzleri düşüyor-du. yani eskiden öyleydi. ayrılırken o suratı, düşen enerjiyi görüyor-dun.

amacı sevişmek olan adam sevişemiyorsa bozulur, engeller, sallar vs. ben reddettiğim için küfreden bile gördüm
(bizim zamanımızda çok mu ciddiye alınıyordu ki?)
amaç hemencik sevişmek değildiyse ilgisi varsa da yazar

bu ara form nedir onu bilmiyorum ben mesela -bana hiç denk gelmediyse demek

uzun süredir flört etmiyorum o kadar yeni ayrıldım ki, ondan önce de uzun süre flörtüm yoktu, bilmiyorum belki ben piyasadan çok uzağım.

Görüşme anında gelecekle ilgili planlar yapıp buluşma sonrası her yerden silmesi de çok tuhaf olmuş. Kim olsa böyle erkekleri anlamlandıramaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…