- Konu Sahibi eksisozluk
-
2 saat olmuşsa namaza gitmemiştir hem gitmiş olsa bile sana cevap yazacak vakti olurdu
bir daha yazma , bekkeleme dur
diğer günleri bilemem ama bugün asla ve asla çıkma dışarı.
seni her istediğinde ekemiyceni anlasın. önemli bir işi varsa bile haber verebilirdi.(sağlık problemi dışında)
diğer günleri bilemem ama bugün asla ve asla çıkma dışarı.
seni her istediğinde ekemiyceni anlasın. önemli bir işi varsa bile haber verebilirdi.(sağlık problemi dışında)
Daha özenli olması gerekirdi tabi, ama şu Cuma saati bir geçsin bekle bakalım, geçerli bir açıklaması vardır...
acele etme cnm vardr sebebi ..
cuma namazına gitmiş olabilir...bekle....eğer sonradan yine aramazsa bas tekmeyi..
bence ölüm kalım meselesi yoksa, hiç bir geçerli sebebi yok
alt tarafı bir mesaj yazacaktı, olumlu veya olumsuz
hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada cuma ezanı yeni okundu daha muhtemelen namaza gitmiştir
offf yaaa ne talihsiz bir kızım. ilk defa biriyle görüşmeyi kabul ettim o da böyle yaptı. yazıklar olsun
hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankarada cuma ezanı yeni okundu daha muhtemelen namaza gitmiştir
sana geri dönerse sebebini söyler zaten hastaydım falan derse ona uy ve dediği saatte buluş yok eğer saçma sapan bi sebep söylerse,onu sen bilirsin zaten,2 saat önce uygundum şuan maalesef işim çıktı ben sana haber veririrm tekrar o zaman görüşürüz de2 saatte cuma namazı olmaz
ama kız 2 saat önce göndermiş mesajı, yani saat 11 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?