Ilk bulusmada hesabi odemek..

bana normal geldi. o kahveyi ısmarlamış sen tatlıyı. kadın ilk buluşamada (gerçi bunun ilki sonu olmaz kadında hesap ödemeli bence ) hesap ödememeli diye bir kural mı var?
madem ödemek istemiyordunuz. bunu bu kadar düşünecektiniz niye cüzdanınızı çıkardınız. bıraksaydınız o ödeseydi.
hemen karar vermeyin.yine buluşun. ama baktınız hesapları hep size ödetiyor. yada bende para yok sen öde cart curt yapıyosa uzak dur.

Bence ilk bulusmada ayip olmus...esimle flort donemlerimizi hatirliyorum da ne kadar israr da etsem odetmezdi, hatta benm bulundugum sehre gelmisti otelde kalliyordu bir suru masraf yine odetmezdi....artik iliskimz ciddiye bindi be calisiyordum o kpssye hazirlaniyordu o zaman bike odetmezdi en son careyi al bari kartim sende dursun burdan ode yoksa ben agzima tek lokma koymam seninle de yuruyus disinda bir yere cikmam dedim de oyle aldi :)

@tirsi28 bak arkadaşımız acaip güzel anlatmış
Üstüne cümle kuramam o derece ..!

+++++++1

S
siz cüzdanı çıkarınca öyle demiş. esnaf lokantası gibi burda senin paran geçmez tartışması mı yapsaydı. ne acayipsiniz ya.
Ya o muhabbete ben de kıl oluyorum
Senin paran gecmez ne yahu? Sanirsin sanayide tornaciyiz ogle arasinda tostcuya gitmisiz iki kanka

erkek arkadaşımla il buluşmamızda hesabı o ödemişti. ben cüzdanımı çıkarmıştım, olmaz öyle diyerek. ikinci buluşma senden olur dedi. şimdi ben bunu ters anlayıp burada konu açsam şu an adam hayatımda olmazdı heralde. bana der ki hep, öyle diyerek ikinci buluşmayı garanti altına aldım, sana da belli ettim... cidden öyle. ikinci buluşmayı da ben ödedim. parası olmadığında da hep ben ödedim. bende para olmadığında da o ödedi. bunlar gayet normal şeyler. hiç bi zaman da değerimi para ile ölçmedim. pahalı bulabileceğim bi saat hediye ettiğinde de 3 liralık plastik yemek kabı hediye ettiğinde de aynı ölçüde sevindim.

Ben orada burada boşuna kadınları savunmaya çalışıyorum, kadınlar da bir birey, kendi ayakları üstünde dururlar atarlarını boşuna yapıyorum artık anladım.
Nasıl tatlıyı size ödetir ya, hem de ilk buluşmada?!! Utanmaza bak, kahveyi ödedi de adam mı oldu?
Biz kadın olduğumuz, yani özel bazı organlarımız olduğu için hesap ödemek bizim işimiz değildir. Biz paramızı sadece ve sadece kendimiz için harcarız, erkek dediğin hesabı da ödeyecek, bizi satın almak için kolumuza bileziği de takacak. Başka türlü erkeğe erkek demem ben.
Ohh çok güzelmiş bu kafa

İlk o ödediği için senin ödemen normal
Ama tabiki benim fikrim erkek hesap ödetmemeli özellikle ilk günlerde
Sonra zaten ödersin bi yere davet edersin vs
Ben bu hesap olayına sinir oluyorum gereksiz kasılıyor insan o mu ödesin ben mi
En iyisi parkta buluşcan:))

beta erkeklerin çükü yok diyolar doğru mu? hesabı kadınlara ödettikçe küçülüp en sonunda da içe kaçıyomuş. bi arkadaştan duymuştum da eğiminiz bunun üzerineymiş, birinci ağızdan cevap alayım dedım.

ben genel olarak hesabı hep kendım oderım cogunlukla ben odemısımdır hesabı kendım atılmısımdır kasaya
bırının bana hakkının gecmesı dusuncesı benı rahatsız etmıstır bakalım ıyı anlasacakmıyız surecekmı bılmeden etmeden hesabı yedıgımı ıctıgımı odettırmek rahatsız eder benı. ben ısmarlamıs olayım derım hep

hem ıceceklerı zaten ısmarlamıs . ha dile getırmesı agzıyla ıstemesı kendısı davet edıp sana odettırmesı nasıl bır kısılıgı oldugunu ortaya koyuyor o ayrı . ama genel olarak kendı yedıgınızı ıctıgınızı kendınız odeyın prensıbınız olsun derım . cunku daha yenısınız bugun ıyı yarın kotu olabılırsınız dostunuz kardesınız yıllar yılı sevgılınız degıl . alman usulu yapın bence bundan sonra

Evet hoş olmamış, tabi senin bu kadar tepki vermenin sebebi annenin yaşadıkları da olabilir. Bileedim ne desem..

Eski konunuzu okudum da,daha 20 eylülde sözlünüzle ilgili konu açmışsınız, o tarihte ayrılmamışsınız daha, bugün 28 eylül başkasıyla buluşmuşsunuz bile. Biraz hızlı değil misiniz?
Hizli veya yavas konu bu degil sanane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…