- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
@tirsi28 bak arkadaşımız acaip güzel anlatmışSinek küçüktür ama mide bulandırır. O kurduğu cümlenin alt metni şu:"Ben ilk hesabı ödedim. Sen de bunu öde. Zaten ödemelisin de." Adam hesap yapıyor yani. İlkini ben ödemiştim bunu da o ödesin diye.Böyle ucuz hesaplar peşinde olan insanlardan hoşlanmıyorum. Mesele hesabı ödeyip ödememen değil. Bir tatlı parasını ödeyemeyecek kadar aciz de değilsindir.Çoğu arkadaş anlamamış. Adam " bunu da sen mi ödücen?" diyor. O "da" eki çok şey anlatıyor.
Böyle insanlar her şeyi karşılıklı yapmaya alışkındır. Almazsa vermez. İlişkiyi hep karşılıklılık ilkesine göre yaşar. Mesele para değil hanımlar. Bir adamın para karşısındaki tutumu onun karakterini yansıtır.
Yaşınızı bilmiyorum ama benden size bir abla tavsiyesi, bu adama şans vermeyin derim.
İlk bulusmamizda o yemegi odemisti, ben de sinema biletlerini almistim.
Sonrasında bana yemek ismarla dedigi de oldu,
18 yildir birlikte, 13 yildir evliyiz, benim 2 katim kazaniyor, ben onun 2 katini harciyorum, herhangi bir cimriligini de gormedim, degersiz de hissetmedim.
Ayrica ilk bulusmada mutlaka karsimdakine biseyler ismarlamak isterim, belesci gorunmekten nefret ederim.
Garip mi demişsiniz,kadın da garip değil eşit ödemissiniz demiş.Ne var bunda?Hem büyüklerimden görüş alayım diye açmissin konuyu hem de ergen atarı yapıyosun.Siz oyle yaparsiniz hanfendi ilk bulusmada.
Ya o muhabbete ben de kıl oluyorumsiz cüzdanı çıkarınca öyle demiş. esnaf lokantası gibi burda senin paran geçmez tartışması mı yapsaydı. ne acayipsiniz ya.
Erkegin eksigini belirtmek için niye kullanayim ki, kadinsilasmak kadinsilasmaktir hal tavir vs, fakat kadinsilasmak sizin için kötü bir manaysa bilemem.
Ayriyeten fikir sahibi olmak için her erkegin hayatımıza girmesine gerek yok gözlem yapabilme gibi yetimiz de var. Siz eşinizin 2 katı maaşını harcarken rahatsiz olmuyorsunuz da (en dogal hakkiniz)bir kahve ismarlamasinin neyi kötü bunu da anlayamadim. He bir de işsiz olduğu dönemde hesabı hep ben ödedim demişsiniz sonrasında da gayet de alfa diye eklemişsiniz , betadır o iyi bakın,bu asla alfa erkek davranisi değil. (Egitimim de bunun üzerine)alfa erkek param yok simit yiyelim der, param yok şimdilik evde parkta vs goruselim der ama sürekli hesabi kadına õdetmez. Herseyin ötesinde siz öyle mutluysaniz ne güzel ama öyle mutlu olmayanlari ortadogulu vs diye yaftalamayin bence çünkü yıllardır zaman zaman yurtdisinda yasarim ve yarı yunanim dunyanin bircok yerinde hesabi kadına kitlemeye çalisan erkeklere sünepe gözüyle bakiliyor.
beta erkeklerin çükü yok diyolar doğru mu? hesabı kadınlara ödettikçe küçülüp en sonunda da içe kaçıyomuş. bi arkadaştan duymuştum da eğiminiz bunun üzerineymiş, birinci ağızdan cevap alayım dedım.
Hizli veya yavas konu bu degil sanane?Eski konunuzu okudum da,daha 20 eylülde sözlünüzle ilgili konu açmışsınız, o tarihte ayrılmamışsınız daha, bugün 28 eylül başkasıyla buluşmuşsunuz bile. Biraz hızlı değil misiniz?
Hizli veya yavas konu bu degil sanane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?